Άντρες!!

Υπάρχει και η άλλη άποψη για την σοκολάτα.:hmm: Αναπληρώνει την ΧΑΜΕΝΗ ενεργεία μετά …… :D ή δινει πριν :DΑχ τι λέω η γυναίκα:redface:….. που να μείνει άντρας εδώ μέσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σε γελάσω... είναι και ΠΟΛΛΕΣ, και ακόμα και εγώ, δεν τις ξέρω όλες. :P
Δες απο πίσω δεν λέει made in....Germany, Swiss... :redface:

Δεν λέει να πάρει η ευχή. Εχει ενα κατεβατό σε 500 γλώσσες τα συστατικά της αλλά δεν λέει απο που είναι. Ε μωρέ δεν πειράζει. Εμένα μ'αρέσει και την τρώω απ' όπου και αν είναι. ;) Αρκέι να την έχει στα λιντλ της ελλαδας (γιατί δεν έχει σε κάθε χώρα το λιντλ τα ίδια προιόντα) γιατί αν δεν την έχει θα έχουμε δράματα!

Ερώτησις. Εχετε δει πουθενά στην ελλάδα να πουλάνε shortbread? Είναι κάτι παραδοσιακά σκωτσέζικα.....μπισκότα τώρα να το πω κουλουράκια να το πω....κάτι τέτοιο. Πεντανόστιμα. Έχουμε ελλάδα πουθενά? Κανας ψωνίζει σε κάποιο carrefour? Υπάρχουν μήπως εκει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια και σας ελειψα και με αναζητουσατε για 3-4 σελιδες εδω ειμαι:). καταληξαμε στα αγαπημενα μου τα γλυκα και τη μαγειρικη. Εγω προτιμω τις τουρτες με μπολικη σοκολατα καικαραμελα:redface:. επισης τς καλυτερες συνταγες μου τις κανω οταν τα ριχνω ολα μεσα, για παραδειγμα φτιαχνω φιλετακια κοτοπουλου με πολυχρωμες πιπεριες και μανιταρια με κοκκινη σαλτσα και συνοδευονται απο μακαρονια και κατι τρελλες σαλτσες για μακαρονια καθως και τα κλασικα κρεας με πατατες στο φουρνο, κιουρμπαστι κ.α.;):blink:

Μια και σας ελειψα και με αναζητουσατε για 3-4 σελιδες εδω ειμαι:). καταληξαμε στα αγαπημενα μου τα γλυκα και τη μαγειρικη. Εγω προτιμω τις τουρτες με μπολικη σοκολατα καικαραμελα:redface:. επισης τς καλυτερες συνταγες μου τις κανω οταν τα ριχνω ολα μεσα, για παραδειγμα φτιαχνω φιλετακια κοτοπουλου με πολυχρωμες πιπεριες και μανιταρια με κοκκινη σαλτσα και συνοδευονται απο μακαρονια και κατι τρελλες σαλτσες για μακαρονια καθως και τα κλασικα κρεας με πατατες στο φουρνο, κιουρμπαστι κ.α.;):blink:
καλά πας γυρεύοντας μου φαίνεται...τώρα μας λες οτι ξέρεις και να μαγειρεύεις και είσαι και κτηνίατρος;;:up:

και τα κλασικα κρεας με πατατες στο φουρνο, κιουρμπαστι κ.α.;):blink:
τι είναι το κιουρμπαστι; Δεν το ξέρω κ ας είναι κλασικο:hmm:

Σημασία δεν έχει αν ξέρει να μαγειρεύει αλλά …………τα χεράκια τα έχει πλύνει μετά την αγελάδα:lol::lol:

Παντα τα πλενω τα χερακια μου και φοραω και διπλο γαντι;). Το κιουρμαστι ειναι κρεας με πατατες και διαφορα αλατια-πιπερια και σκορδακι τυλιγμενο στη λαδοκολα και ψημενο στο φουρνο , βραζει δηλαδη με τα ζουμια του:) εναλλακτικα μπορει να γινει και στην ειδικη πλαστικη σακουλα για τον φουρνο:up::up::up::cool:. αναγκαστικα να μαθω να μαγειρευω τοσα χρονια ως φοιτητης;)

Προβλέπω πολλά επείγοντα περιστατικά τις επόμενες μέρες :whistle::whistle::whistle::P:P

Στο θέμα "Αντρες" καταλήξαμε να μιλάμε για αγελάδες, σοκολάτες και μαγειρική. Τώρα πώς σχετιζονται αυτά τα τεσσερα; :hmm:Κάτι δεν έχω καταλάβει μου φαίνεται για το αντίθετο φύλο. Θα ρωτήσω τον αντρα μου να μου εξηγήσει:D

Homepage_cowalpine.jpg

και μια ευχαριστη αγελάδα..τετοια ηταν αυτη με το βερυκοκο
Μετά τα όσα διάβασα πιο πάνω για τις αγελάδες ποτέ η Milka δεν θα είναι πια το ίδιο:(
John DVM ευχαριστούμε για την συνταγή. Αλήθεια το DVMείναι το ντοκτορά των κτηνιάτρων:hmm:

ναι αργα το βραδυ γιατρε δεν ειναι καλα μηπως μπορειται να ερθετε κλπ κλπ:redface:;)

DVM= Doctor in Veterinary Medicine ειναι ο τιτλος του κτηνιατρου που εχουν τα πτυχια απο τα περισσοτερα αγγλικα και αμερικανικα πανεπιστημια το μαστερ ειναι Msc και το Δοκτορα Phd στην αγγλοσαξωνικη ορολογια:)

DVM= Doctor in Veterinary Medicine ειναι ο τιτλος του κτηνιατρου που εχουν τα πτυχια απο τα περισσοτερα αγγλικα και αμερικανικα πανεπιστημια το μαστερ ειναι Msc και το Δοκτορα Phd στην αγγλοσαξωνικη ορολογια:)
Μάλιστα νόμιζα πως σήμαινε Dr.Veterinary κάτι. Να κάνω τώρα κ την επόμενη αδιάκριτη ερώτηση κάτι που πάντα ήθελα να ρωτήσω στους γιατρούς. Μετά από αυτές τις :sick: εξετάσεις μπορείτε να φάτε;

ναι αργα το βραδυ γιατρε δεν ειναι καλα μηπως μπορειται να ερθετε κλπ κλπ:redface:;)

Εεεε, χμμ, γκουχ, γκουχ, και τι φοράμε όταν ανοίγουμε την πόρτα??
Μήπως και δύο μαζί??
Γιατρέ, είμαστε κι εμείς για να'μαστε αλλά κι εσύ καλά τα πας!!!!

άσχετο. Κάτια στο άβαταρ σου η γατούλα μας βγάζει την γλώσσα ή μου φαίνεται;

Μου εχουν πει οτι εχω σεξοπορνοδιαστροφικο μυαλο και μαλιστα ατομο που ποτε δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα μπορουσε να σκεφτει τετοια λεξη:redface::lol:. φυσικα τα ρουχα σας φορατε οχι και να με βιασετε με την πρωτη:lol::blink:. μαλλον ξεφυγαμε...:/:

άσχετο. Κάτια στο άβαταρ σου η γατούλα μας βγάζει την γλώσσα ή μου φαίνεται;

Ναι ο αφιλότιμος, τα κατάφερα και τον τράβηξα καμπόσες εκεί που πλενόταν στ'ανάσκελο αλλά δε φαίνεται καθαρά. Πως μπορώ να τη μεγαλώσω? Στο άβαταρ δεν παίρνει μεγαλύτερες, πως να ανεβάσω όλη τη σειρά?

Και γιατρέ, ελπίζω ότι δεν ξεφύγαμε και πάααρα πολύ:redface:...
Εξάλλου, για σχέσεις ήτανε το θέμα, ε, αυτές αναλύουμε:P!!
Είμαι και άρρωστη, ευτυχώς που έχω και σας να περνάει η ώρα...

Να συστησω καμια αντιβιωση?

Αυτό το κάνουμε στο delivery boy:lol::lol: σε εσένα μάλλον θα έρθουμε εμείς:lol: με το ζωακι μας βεβαιως βεβαιως πλακα κανω φυσικα ( μη φάμε και κανενα ban νυχτιατικο:lol:)
Γιατί μου κάνει σε κόκορα σε κοτέτσι :hmm::hmm:Βρε catia τι παίρνεις για το κρύωμα? :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back