Άντρες!!

Μαλλον γιατι ειμαι ο μονος αντρας εδω που γραφει κιολας:lol::lol::lol::lol::up::up::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια και σας ελειψα και με αναζητουσατε για 3-4 σελιδες εδω ειμαι:). καταληξαμε στα αγαπημενα μου τα γλυκα και τη μαγειρικη. Εγω προτιμω τις τουρτες με μπολικη σοκολατα καικαραμελα:redface:. επισης τς καλυτερες συνταγες μου τις κανω οταν τα ριχνω ολα μεσα, για παραδειγμα φτιαχνω φιλετακια κοτοπουλου με πολυχρωμες πιπεριες και μανιταρια με κοκκινη σαλτσα και συνοδευονται απο μακαρονια και κατι τρελλες σαλτσες για μακαρονια καθως και τα κλασικα κρεας με πατατες στο φουρνο, κιουρμπαστι κ.α.;):blink:

Ποια έψαχνε να δεις απο δω μέσα άντρα που να μαγειρέυει κιόλας....κάπου κάτι πήρε το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι πια είναι :hmm::lol:

Να συστησω καμια αντιβιωση?

Γιατρέ μπερδέυεστε μου φαίνεται! Για κοπέλα κανονική μιλάμε όχι τετράποδη και τριχωτή όπως έχετε συνηθήσει :P:lol::lol:

χωρίς παρεξήγηση απλά ένας είσαι και σε πειράζουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με ρωτανε και ανθρωποι μην ανησυχεις
:lol:

Μπα, ούτε αντιβίωση ούτε τπτ, ομοιοπαθητική εδώ και 15+ χρόνια!!
Μόνο που είμαι στην ξενιτειά και δεν είναι ο δικός μου ο γιατρός. Παιδεύτηκα λίγο, ελπίζω από αύριο να είμαι καλύτερα...
Μιλάμε για πολύ υγρασία ο Έβρος ρε παιδιά!!!
Άσε Γιάννη, κι οι λίγοι που μπαίνανε τώρα την έχουνε κάνει με γρήγορα χοπ, χοπ, χοπ:redface::lol::lol:!!!! Κόκκορας σε κοτέτσι δε θα πει τίποτε!!!

Να με εμβολιασω για ψευδοπανωλη τοτε:lol::lol::lol: ( ασθενεια των πουλερικων)

με ρωτανε και ανθρωποι μην ανησυχεις
:lol:

Ναι ε? Κορίτσια κορίτσια φιλόζωος κτηνίατρος που ξέρει να μαγειρέυει ΚΑΙ δίνει και συμβουλές υγείας σε ανθρώπους! Καλέ κελεπούρι τρέξτε! :P

Μπα, ούτε αντιβίωση ούτε τπτ, ομοιοπαθητική εδώ και 15+ χρόνια!!
Μόνο που είμαι στην ξενιτειά και δεν είναι ο δικός μου ο γιατρός. Παιδεύτηκα λίγο, ελπίζω από αύριο να είμαι καλύτερα...
Μιλάμε για πολύ υγρασία ο Έβρος ρε παιδιά!!!
Άσε Γιάννη, κι οι λίγοι που μπαίνανε τώρα την έχουνε κάνει με γρήγορα χοπ, χοπ, χοπ:redface::lol::lol:!!!! Κόκκορας σε κοτέτσι δε θα πει τίποτε!!!

Ο Έβρος είναι η ξενιτιά? Τι να πω και εγώ δηλαδή! Εδώ να δεις υγρασία! Παιδιά τράβηξα μια συρταριέρα (η οποία δεν ήταν καν κολημένη στον τοίχο) και απο πίσω σε ένα σημείο ο τοίχος είχε μουχλιάσει απο την υγρασια!:down: Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω! Όλα τα καλοριφερ ανοιχτά μέχρι και αερόθερμο έχω και δεν κάνει τίποτα! Μα πως ζουν αυτοί οι άνθρωποι όλη τους την ζωή εδώ πέρα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω :down:

Δεν είναι αστείο, την προηγούμενη βδομάδα πήγαμε Αδριανούπολη, στους δίπλα όπως λένε εδώ. Στα σύνορα τα αυτοκίνητα περνάνε υποχρεωτικά από μια λιμνούλα και όταν ρωτήσαμε μας είπανε ότι έχει απολυμαντικό γιατί οι δίπλα έχουνε διάφορα όμορφα όπως αφθώδη πυρετό:/:...

Α, η Ορεστιάδα είναι σκέτη Σκωτία, τι Λωζάνη τι Κοζάνη ένα πράγμα!!
Ανάμεσα σε δυό ποτάμια, έχουμε ομίχλη κατά μέσο όρο μέχρι στιγμής δυο μέρες τη βδομάδα. Πηχτή-πηχτή!! Και όλοι μας λένε που είστε ακόμη... Περιττό να πω ότι οι νοτιότερης καταγωγής ψοφολογάμε κάθε 15 περίπου... Άσε που οι τοίχοι δεν χρειάζονται συρταριέρα για να μουχλιάσουν , όταν έψαχνα για σπίτι είδα όλα τα χρώματα της μούχλας. Και ειλικρινά, δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσα:blink:!!!!

Δεν είναι αστείο, την προηγούμενη βδομάδα πήγαμε Αδριανούπολη, στους δίπλα όπως λένε εδώ. Στα σύνορα τα αυτοκίνητα περνάνε υποχρεωτικά από μια λιμνούλα και όταν ρωτήσαμε μας είπανε ότι έχει απολυμαντικό γιατί οι δίπλα έχουνε διάφορα όμορφα όπως αφθώδη πυρετό:/:...

Α, η Ορεστιάδα είναι σκέτη Σκωτία, τι Λωζάνη τι Κοζάνη ένα πράγμα!!
Ανάμεσα σε δυό ποτάμια, έχουμε ομίχλη κατά μέσο όρο μέχρι στιγμής δυο μέρες τη βδομάδα. Πηχτή-πηχτή!! Και όλοι μας λένε που είστε ακόμη... Περιττό να πω ότι οι νοτιότερης καταγωγής ψοφολογάμε κάθε 15 περίπου... Άσε που οι τοίχοι δεν χρειάζονται συρταριέρα για να μουχλιάσουν , όταν έψαχνα για σπίτι είδα όλα τα χρώματα της μούχλας. Και ειλικρινά, δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσα:blink:!!!!

Παναγία μου!!! :blink: Ε...σορρυ για την αδιακριτη ερωτηση κιολας αλλά τι κάνεις εκει πάνω?

ωχ βλέπω να γινομαστε ορκες οι δολοφονες φαλαινες...:lol:εγω εφαγα την ΙΟΝ δεν ξαναφερνω ομως μέσα στο σπιτι...πειρασμος...:down:
Δηλαδης κιουρια μου εγω που χω τα κιλα μου κινδυνευω?θα βγαλω καινουργιο σλογκαν για μας τις χοντρουλες.....
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΡΚΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ......ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ!!!!!

Σου θυμίζω κάτι?? :hmm:
Αν όχι είσαι ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ:(....
Ευτυχώς όχι, δεν μου θυμίζεις τίποτα! Φτου, φτου, σκόρδα! :lol::lol::lol:

Μια και σας ελειψα και με αναζητουσατε για 3-4 σελιδες εδω ειμαι:). καταληξαμε στα αγαπημενα μου τα γλυκα και τη μαγειρικη. Εγω προτιμω τις τουρτες με μπολικη σοκολατα καικαραμελα:redface:. επισης τς καλυτερες συνταγες μου τις κανω οταν τα ριχνω ολα μεσα, για παραδειγμα φτιαχνω φιλετακια κοτοπουλου με πολυχρωμες πιπεριες και μανιταρια με κοκκινη σαλτσα και συνοδευονται απο μακαρονια και κατι τρελλες σαλτσες για μακαρονια καθως και τα κλασικα κρεας με πατατες στο φουρνο, κιουρμπαστι κ.α.;):blink:
Αααααααααααχ! Τον γλίτωσα τον σβόμπορδα (προφέρεται zvomborδας κι όχι zvoborδας όπως λέτε εσείς οι νότιοι)!
Τώρα, με αυτά που έγραψες βρε John, θα πέσει επάνω σου όλο το μουρλοπτηνοκομείο!
"Γιατρούλη μου, το... γατάκι μου φταρνίζεται, τι να κάνωωωω;;;"
:P:lol::lol::lol:
Υπογραφή,
Zbeebz η παλιόκοτα που όπως το κόβει δεν το γλιτώνει το μπανάρισμα! ;):lol::lol::lol:

Αααααααααααχ! Τον γλίτωσα τον σβόμπορδα (προφέρεται zvomborδας κι όχι zvoborδας όπως λέτε εσείς οι νότιοι)!
Τώρα, με αυτά που έγραψες βρε John, θα πέσει επάνω σου όλο το μουρλοπτηνοκομείο!
"Γιατρούλη μου, το... γατάκι μου φταρνίζεται, τι να κάνωωωω;;;"
:P:lol::lol::lol:
Υπογραφή,
Zbeebz η παλιόκοτα που όπως το κόβει δεν το γλιτώνει το μπανάρισμα! ;):lol::lol::lol:

:blink::blink:κατσε καλα ....θα αρχισει να εμβολιαζει και εμας;);) (για ψευδωπανολη):P

Γιατρε Γιαννη που εισαι? δε νιωθω καλα, νιωθω ενα πονο !!! :lol::lol::lol::lol:

ελπιζω να μην παρεξηγιεσαι, απλα ημαστε πολλες και σε πειραζουμε ! :up::up: (ναι πες μας οτι δε σ'αρεσει κιολας ! ) :whistle::whistle:

καλημερα:) που ειναι ο πονος ? Λετε να χρειαστει ψηλαφιση?:hmm::redface: δεν το γλυτωνω ουτε εγω το μπαναρισμα μου φαινεται:blink::/:

ελα βρε γιατρε και μοναδικε αντρα του φορουμ !! :D
η γατα μου εννοουσα οτι ποναει και σε ζηταει βρε !! :whistle::whistle:

παντως μην ανησυχεις για το μπαναρισμα, αν ειναι να το φαμε θα το φαμε παρεα, οποτε θα πονεσει λιγοτερο !! :P:kiss::kiss:

σεξουαλικη παρενόχληση ποιος σε ποιον δεν καταλαβα?:hmm::lol:βρε συναδελφε..ντροπη..:lol:

οχι μωρε δεν παρενοχλει, ειναι καλος ο γιατρος μας, ασε μη φυγει κι αυτος, εναν τον εχουμε ! :whistle::lol:

Το αδιαφορο σφυριγμα με βαζει σε υποψιες:hmm::D:happy: και που ποναει το γατακι για να ξερουμ τι θα δωσουμε?

α τα θες κι εσυ...το συνεχίζεις..:D

:redface::redface::redface::redface::redface::P:P:cool::cool:;):D

Σε λίγο μας βλέπω να γράφουμε εδώ ανέκδοτα με τον Γκουσγκούνη! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
(στην καλύτερη περίπτωση!)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back