ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Να πω και εγω τον πονο μουτο χειροτερο μου σε γυναικα ειναι να ειναι ανασφαλεις και παντα να αμφιβαλλει για τις πραξεις μου η για οτι κανω και απο την αλλη να περιμενει να μαντευω εγω τι θελει λες και εχω κληρονομικο χαρισμα
. αφου το χαμστερακι του μυαλου μου δεν παιρνει γρηγορα στροφες αν δεν μπορειτε να μας το πειτε τοτε τουλαχιστον δωστε μας σαφεις ενδειξεις (ενα IQ το διαθετουμε
)
Μηπως ειμαι ασχετος με το θεμα?![]()

Αν αυτό σ'ενοχλέι σε γυναίκα γιατρέ ξέχνα τις γυναικές.

Οκ πλάκα κάνω αλλα οι περισσότερες έτσι ειμαστε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Να πω και εγω τον πονο μουτο χειροτερο μου σε γυναικα ειναι να ειναι ανασφαλεις και παντα να αμφιβαλλει για τις πραξεις μου η για οτι κανω και απο την αλλη να περιμενει να μαντευω εγω τι θελει λες και εχω κληρονομικο χαρισμα
. αφου το χαμστερακι του μυαλου μου δεν παιρνει γρηγορα στροφες αν δεν μπορειτε να μας το πειτε τοτε τουλαχιστον δωστε μας σαφεις ενδειξεις (ενα IQ το διαθετουμε
)
Βρε Doctor εκπλήξτε λίγο τις γυναίκες μπείτε λόγο στο μυαλό τους. Δεν μπορούμε οι γυναίκες να σας τα λέμε όλα. Βάλτε φαντασία. Όσο για τις ανασφάλειες μήπως υπάρχει κάποιος λόγος που δημιουργούνται όταν στην πρώτη στροφή την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια ?

Ψέμματα. Ψυχολογικά προβλήματα(κατάθλιψη). Ναρκωτικά. Ανικανότητα.
Όχι ένας, διαφορετικές περιπτώσεις. Δεν κάνω πλάκα.
Καλά Κάτια τα ψέματα τα έχουμε υποστεί όλες λίγο πολύ

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πολύ συνηθισμένο λάθος! Δεν αφορά μόνο τον τομέα των σχέσεων. Δυστυχώς επεκτείνεται σε όλους τους τομείς.να περιμενει να μαντευω εγω τι θελει λες και εχω κληρονομικο χαρισμα.
Θέλεις κάτι; Πες το, άνθρωπέ μου. Τι είναι ο άλλος, καφετζού;
Μία ένσταση έχω μόνο. Οι γυναίκες ναι, το κάνουν πιο συχνά ή τουλάχιστον φαίνονται πιο πολύ, αλλά δεν έχουν και την αποκλειστικότητα...
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ψέμματα. Ψυχολογικά προβλήματα(κατάθλιψη). Ναρκωτικά. Ανικανότητα.
Όχι ένας, διαφορετικές περιπτώσεις. Δεν κάνω πλάκα.
ολοι αυτοι? κοπριτομαγνητη εχεις αγαπη μου ;

(πλακα κανω μη μου παρεξηγηθεις ! )Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αυτά όντως είναι σοβαρά προβλήματα, αλλά εγώ το πήρα ότι μιλάμε για άντρες που ζουν μια κανονική ζωή, χωρίς να έχουν ανάγκη παρέμβαση ειδικού για να "στρώσουν".Ψέμματα. Ψυχολογικά προβλήματα(κατάθλιψη). Ναρκωτικά. Ανικανότητα.
aalyah
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βρε αδελφούλα ειχες ποτέ κανέναν τέτοιο?????Με ενοχλεί να είναι μαμάκιας, να ταζει και να ξεχναει, να του είναι αδύνατον να πάρει πρωτοβουλίες και να κρατήσει υποσχέσεις, ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, οι τζογαδόροι, να μην έχει δυναμικότητα και να περιμένει εγώ να του πω τι να κάνει.Επίσης να χαμογελάει ΜΟΝΟ όταν σε βλέπει να πονάς και να κλαις. Αυτό ειδικα.....
Δεν αντέχω τους κακούς/σατανικούς ανθρώπους.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ολοι αυτοι? κοπριτομαγνητη εχεις αγαπη μου ;(πλακα κανω μη μου παρεξηγηθεις ! )

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Θέλω να σέβεται την αυτονομία μου και τη γνώμη μου όπως (και αυτό το έχω δεδομένο) σέβομαι κι εγώ τη δική του. Σχέση δεν σημαίνει να χάνεις την ελευθερία σου, αλλά να μοιράζεσαι την ελευθερία σου με έναν άλλο άνθρωπο της επιλογής σου.
Το κακό με τους άντρες είναι πως, αν δεν τους τραβάς απ' το ποδάρι "να παντρευτούμε, να παντρευτούμε!", το εκλαμβάνουν για αδιαφορία και τρέχουν να βρουν πιο συμβατικές καταστάσεις.
ΥΓ Για τέτοιου είδους σχέση χρειάζεται και κάτι άλλο, αλλά άσε, δεν ανοίγω κουβέντα γιατί μας διαβάζουν και ανήλικα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ δεν θα πω τι με ενοχλεί, θα πω τι θέλω.
Θέλω να σέβεται την αυτονομία μου και τη γνώμη μου όπως (και αυτό το έχω δεδομένο) σέβομαι κι εγώ τη δική του. Σχέση δεν σημαίνει να χάνεις την ελευθερία σου, αλλά να μοιράζεσαι την ελευθερία σου με έναν άλλο άνθρωπο της επιλογής σου.
Το κακό με τους άντρες είναι πως, αν δεν τους τραβάς απ' το ποδάρι "να παντρευτούμε, να παντρευτούμε!", το εκλαμβάνουν για αδιαφορία και τρέχουν να βρουν πιο συμβατικές καταστάσεις.[/quote]
Συμφωνώ
Οχι όλοι...πολλοι φοβούνται το γάμο
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το πιασαμεΕγώ δεν θα πω τι με ενοχλεί, θα πω τι θέλω.
Το κακό με τους άντρες είναι πως, αν δεν τους τραβάς απ' το ποδάρι "να παντρευτούμε, να παντρευτούμε!", το εκλαμβάνουν για αδιαφορία και τρέχουν να βρουν πιο συμβατικές καταστάσεις.
ΥΓ Για τέτοιου είδους σχέση χρειάζεται και κάτι άλλο, αλλά άσε, δεν ανοίγω κουβέντα γιατί μας διαβάζουν και ανήλικα!![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
το δουλεύω ομως...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τι φοβούνται καλέ, μην τους δαγκώσει στη μύτη;;;;Οχι όλοι...πολλοι φοβούνται το γάμο![]()

Γάμος είναι μια τελετή κατά την οποία ορίζεις ποιος θα σε κληρονομήσει αν τα κακαρώσεις πρώτος/πρώτη! Και τίποτα παραπάνω... Για την σύναψη γάμου χρειάζεται βασικά εμπιστοσύνη, όπως και για τη σύναψη εταιρίας! Καλό είναι να υπάρχουν αγάπες και λουλούδια, όμως αυτά δεν αποτελούν βάση για γάμο. Μόνο για να περάσεις κάποιο διάστημα καλά. Αν μετά απ' αυτό το διάστημα δεν υπάρχει ακόμα εμπιστοσύνη, &&&& τα, &&&& τα, με μεγάλα γράμματα!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
νομίζω ότι εχουν αντιστραφεί οι όροι..οι γυναικες πλέον δεν θέλουν γάμο και θέλουν οι αντρες..αλλο κι αυτο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
)
ναι βρε γιατρε μας, σας κουραζουμε το ξερω, αλλα ολα στο πιατο τα θελετε ; να μην ψαξετε λιγακι τι μπορει να εννοουμε; εχει τη γοητεια του κι αυτο να ανακαλυπτεις τον αλλο !
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Τι φοβούνται καλέ, μην τους δαγκώσει στη μύτη;;;;
Γάμος είναι μια τελετή κατά την οποία ορίζεις ποιος θα σε κληρονομήσει αν τα κακαρώσεις πρώτος/πρώτη! Και τίποτα παραπάνω... Για την σύναψη γάμου χρειάζεται βασικά εμπιστοσύνη, όπως και για τη σύναψη εταιρίας! Καλό είναι να υπάρχουν αγάπες και λουλούδια, όμως αυτά δεν αποτελούν βάση για γάμο. Μόνο για να περάσεις κάποιο διάστημα καλά. Αν μετά απ' αυτό το διάστημα δεν υπάρχει ακόμα εμπιστοσύνη, &&&& τα, &&&& τα, με μεγάλα γράμματα!
φυσικά...συμφωνώ απολυτα..ο γάμος ειναι οικονομικό deal!

ιβανα
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Βρε αδελφούλα ειχες ποτέ κανέναν τέτοιο?????![]()
Ω ναι είχα και τον έφαγα και 3 χρόνια στην μάπα!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ναι βρε γιατρε μας, σας κουραζουμε το ξερω, αλλα ολα στο πιατο τα θελετε ; να μην ψαξετε λιγακι τι μπορει να εννοουμε; εχει τη γοητεια του κι αυτο να ανακαλυπτεις τον αλλο !
ετσι ειναι οι γυναικες, περιεργα και ομορφα πλάσματα
ασε που εισαι ολο σασπενς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool