Άντρες!!

:hmm:νομίζω ότι εχουν αντιστραφεί οι όροι..οι γυναικες πλέον δεν θέλουν γάμο και θέλουν οι αντρες..αλλο κι αυτο..

Συμβαίνει και αυτό, αφού πολλές γυναίκες είναι ανεξάρτητες οικονομικά! Και σκέφτονται και το διαζύγιο πιο εύκολα απ'ό,τι στο παρελθόν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω ναι είχα και τον έφαγα και 3 χρόνια στην μάπα! :down: Αλλά φταίω εγώ η χαζή που κάθησα δεν φταίει αυτός.

συγνωμη αλλά εισαι πολύ θυμα...καημενο μου...τι τραβηξες...χωρις παρεξηγηση..και τζογος?δεν το ανεχομαι με τιποτα:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:νομίζω ότι εχουν αντιστραφεί οι όροι..οι γυναικες πλέον δεν θέλουν γάμο και θέλουν οι αντρες..αλλο κι αυτο..

Όντος! Θα συμφωνήσω σε αυτό και γάμο και παιδιά, νομίζω οτι οι γυναίκες πανικοβάλοντε πλέον, της κρατάει και πίσω επαγγελματικά...

φυσικά...συμφωνώ απολυτα..ο γάμος ειναι οικονομικό deal!:)
Και κανένα παιδάκι μήπως:hmm::Dαν και εγινε της μοδας να κάνουν και παιδια χωρις γάμο:down:
Ω ναι είχα και τον έφαγα και 3 χρόνια στην μάπα! :down: Αλλά φταίω εγώ η χαζή που κάθησα δεν φταίει αυτός.
Ναι αδελφούλα μου φταις:/:...εγώ ουτε μια ώρα δεν θα άντεχα με έναν τέτοιο άνθρωπο διπλα μου...να αγαπάμε κάτι που να αξίζει...;):D
Ελα ο επομενος θα ειναι super!! Τωρα ξέρεις...:)

φυσικα περα του οικονομικού ειναι και το θέμα παιδι..γάμος ισον κάνω παιδι..τοτε ειναι η ωρα του γάμου....;)

Συμβαίνει και αυτό, αφού πολλές γυναίκες είναι ανεξάρτητες οικονομικά! Και σκέφτονται και το διαζύγιο πιο εύκολα απ'ό,τι στο παρελθόν!

Όντος! Θα συμφωνήσω σε αυτό και γάμο και παιδιά, νομίζω οτι οι γυναίκες πανικοβάλοντε πλέον, της κρατάει και πίσω επαγγελματικά...
και ο θεσμος της οικογένειας πήγε περιπατο...:/:

μα ρε Γιούλη μου ειδες πως γινονται οι γάμοι,παρε αυτον να ζησεις καλά ...παρε αυτον να ενωθουν οι επιχειρησεις..τι μου λες?:(πόσοι παντρευονται απο αγάπη και ανιδιοτελώς..?

και η μεγαλη ζηλεια ειναι φρικη, απο τα χειροτερα μου !
εχω μια γνωστη που ο φιλος της δεν την αφηνει να παει για καφε, και αυτη καθεται και τον ακουει..:down: απο ποτε μια σχεση περιοριζει την ελευθερια μας ; jamais !
φυσικα δε φταιει μονο αυτος,αυτη που τα ανεχεται αυτα ειναι απαραδεκτη !:down:

καλα αυτο αν ειναι...να μην βγαινεις, να σου βγάζει την πιστη σε ερωτησεις...μπλιαχ:down:αντε γεια που λενε....

μα ρε Γιούλη μου ειδες πως γινονται οι γάμοι,παρε αυτον να ζησεις καλά ...παρε αυτον να ενωθουν οι επιχειρησεις..τι μου λες?:(πόσοι παντρευονται απο αγάπη και ανιδιοτελώς..?
Αστα καμένη ειμαι απο πρώτο χέρι...:(
Αλλά έβαλα μυαλο....άραγε πρέπει πάντα να τη πατάμε για να βάλουμε μυαλο? :/:

:)ετσι ειναι την παταμε και μαθαινουμε!

παιδια εδω ριχνει μια βροχη....κατι μπουμπουνιτα, χαμος...:)ασχετο...ενημερωση ΕΜΥ!

Αστα καμένη ειμαι απο πρώτο χέρι...:(
Αλλά έβαλα μυαλο....άραγε πρέπει πάντα να τη πατάμε για να βάλουμε μυαλο? :/:

Το κακό είναι ότι μερικές φορές ούτε αν την έχεις πατήσει βάζεις μυαλό! :lol: Και υπάρχουν και οι περιπτώσεις των κατά συρροή λάθος επιλογών... Αυτό πάλι δεν ξέρω πώς συμβαίνει... είναι γονιδιακό το θέμα? Τι λένε οι γιατροί επί του θέματος?

φυσικα περα του οικονομικού ειναι και το θέμα παιδι..γάμος ισον κάνω παιδι..τοτε ειναι η ωρα του γάμου....;)
Βασικά δεν είναι μόνο αυτό, έχει και κοινοτικός χαρακτήρα Δηλαδή πχ καλείς φίλους για τραπέζι, πιο εύκολα δεν καλείς ζευγάρια? Δεν θα πεις “Έλα την Κυριακή κατά το μεσημερακι.” θα πεις “ελάτε”.
Η το άλλο το κουλό που είχα ακούσει, η μητέρα ενός φίλου μου δεν τον άφηνε ούτε αυτόν ούτε την αδερφή του να κάνουν ιδιαίτερα με να συγκεκριμένο καθηγητή γιατί ήταν 45 και χωρίς σύντροφο, οπότε λέει και μη καλυμμένος σεξουαλικά:blink::blink::blink:. Ότι να ναι ο καθένας..

Βρε κορίτσια εμάς δεν μας συμφέρει ο γάμος. Τους άντρες τους συμφέρει αφού εμείς τα κάνουμε όλα. Εμείς απλά επιβαρυνόμαστε στο να φροντίζουμε ένα ακόμα άτομο. Ο γάμος είναι μόνο για να γεννηθεί ένα παιδί ψυχικά υγιές:hmm:

Το κακό είναι ότι μερικές φορές ούτε αν την έχεις πατήσει βάζεις μυαλό! :lol: Και υπάρχουν και οι περιπτώσεις των κατά συρροή λάθος επιλογών... Αυτό πάλι δεν ξέρω πώς συμβαίνει... είναι γονιδιακό το θέμα? Τι λένε οι γιατροί επί του θέματος?

μαζοχισμος ! ετσι λεγεται αυτο !! γουσταρω να παιδευομαι ... :P:lol::lol:

Αυτο λέγεται μαζοχισμός ή το σύνδορμο του κοπριτομαγνήτη που προαναφέρθηκε...αν το άτομο δεν το συνειδητοποιήσει γιατρεια δεν έχει:P
Επισης για μένα ειναι και ένδειξη ανωριμότητας...:/:

ολοι αυτοι? κοπριτομαγνητη εχεις αγαπη μου ; :lol::lol::lol: (πλακα κανω μη μου παρεξηγηθεις ! )

Και μεγάλον προφανώς. Απλά ήμουν πολύ αφελής και άβγαλτη. Τι να παρεξηγηθώ μωρέ, εδώ τα πέρασα και επέζησα. Να εξηγούμεθα, καταλάβαινα τι έπαιζε και την έκανα με γρήγορα πηδηματάκια, δεν καθόμουνα.
Αν και αυτό που λέει μια κοπέλα τεμπέλης και τζογαδόρος επίσης δεν παλεύεται, φαντάζεσαι να υπάρχουν και παιδιά? Α παπα...
Και τη ζήλεια δεν μπορώ να την καταλάβω με τίποτε. Αν ξέρεις να κρατάς τη θέση σου και δε δίνεις δικαιώματα γιατί να ζηλέψει ο άλλος? Κι αν σου δίνει δικαιώματα τι κάθεσαι? Φύγε.

Αυτο λέγεται μαζοχισμός ή το σύνδορμο του κοπριτομαγνήτη που προαναφέρθηκε...αν το άτομο δεν το συνειδητοποιήσει γιατρεια δεν έχει:P
Επισης για μένα ειναι και ένδειξη ανωριμότητας...:/:

και χαμηλης αυτοεκτιμησης ...:down:

Βρε κορίτσια εμάς δεν μας συμφέρει ο γάμος. Τους άντρες τους συμφέρει αφού εμείς τα κάνουμε όλα. Εμείς απλά επιβαρυνόμαστε στο να φροντίζουμε ένα ακόμα άτομο. Ο γάμος είναι μόνο για να γεννηθεί ένα παιδί ψυχικά υγιές:hmm:
Γνώμη μου απλά οτι πλέον δεν χρειάζεται γάμος για να είναι ένα παιδί ψυχικά υγιές...Αρκεί να έχουν καλές σχέσεις οι γονείς του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back