Άντρες!!

μαζοχισμος ! ετσι λεγεται αυτο !! γουσταρω να παιδευομαι ... :P:lol::lol:

καλά αυτο το θέμα θέλει μεγάλη ψυχανάλυση...όντως υπάρχουν ατομα που ελκονται απο ακαταλληλους συντροφους..και αυτο γιατι έχει περάσει μέσα τους ότι θα αποτυχουν και οι επιλογες τους γίνονται έτσι, ασυνείδητα, ώστε να αποτυγχάνουν..:(μεγάλο μπέρδεμα, πρέπει να το δουλέψεις, να το καταλάβεις και να το σταματησεις..αλλιως θα εισαι μέσα σε λαθος σχέσεις συνεχως...όπως και το αλλο Pattern των ζευγαριων που τσακώνονται...ζούμε απο την ένταση το λένε...δημιουργούμε ασυνειδητα εντάσεις για να ερθουμε πιο κοντα με τον συντροφό μας..αβυσσος κοριτσια αβυσσος..νομιζω ψυχολόγος θα ηταν το δευτερο επαγγελμα που θα έκανα...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γνώμη μου απλά οτι πλέον δεν χρειάζεται γάμος για να είναι ένα παιδί ψυχικά υγιές...Αρκεί να έχουν καλές σχέσεις οι γονείς του.

Θα συμφωνήσω! Έχω πολλές περιπτώσεις φίλων και συγγενών που θα ήταν καλύτερα αν οι γονείς τους είχαν χωρίσει εγκαίρως... Αλλά τους ανησυχούσε περισσότερο η κοινωνική κατακραυγή παρά η ισορροπία των παιδιών τους, δυστυχώς! (π.χ. αν πεις στη γιαγιά μου για διαζύγιο, θα ντρέπεται να βγει την άλλη μέρα στο δρόμο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο λέγεται μαζοχισμός ή το σύνδορμο του κοπριτομαγνήτη που προαναφέρθηκε...αν το άτομο δεν το συνειδητοποιήσει γιατρεια δεν έχει:P
Επισης για μένα ειναι και ένδειξη ανωριμότητας...:/:

μην το λετε αυτο...

και χαμηλης αυτοεκτιμησης ...:down:

μην ειμαστε ποτε απολυτοι...ολοι ειμαστε ωριμοι και την παταμε..πέρα απο τα ακραια φαινόμενα, οικογενειακη σωματική βία, τσογος, ζήλεια υπερβολική, μπορει η καθεμία μας να υφισταται αλλες πιέσεις, που για μια αλλη θα ηταν μη αποδεκτες..οποτε μην λεμε οτι ειναι ανωριμες..ο καθενας μπορει να συμβιβαστεί με κάτι γιατι μπορεί να παιρνει και κάτι αλλο..:/:

Θα συμφωνήσω! Έχω πολλές περιπτώσεις φίλων και συγγενών που θα ήταν καλύτερα αν οι γονείς τους είχαν χωρίσει εγκαίρως... Αλλά τους ανησυχούσε περισσότερο η κοινωνική κατακραυγή παρά η ισορροπία των παιδιών τους, δυστυχώς! (π.χ. αν πεις στη γιαγιά μου για διαζύγιο, θα ντρέπεται να βγει την άλλη μέρα στο δρόμο)

Συμφωνώ απόλυτα απλά έχω δύο πρόσφατα διαζύγια φίλων μου και στις δύο περιπτώσεις οι πατεράδες αρχίζουν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια παίρνοντας τα παιδιά μόνο κάθε δεύτερο σ/β για διανυκτέρευση σπίτι τους και με μεγάλη γκρίνια. Θέλω να πω ότι δεν είναι πάντα ιδανικά τα πράγματα. Για αυτό θα πρέπει να γίνεται σωστή επιλογή συντρόφων ή συζύγων για να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις.:hmm:

καλά αυτο το θέμα θέλει μεγάλη ψυχανάλυση...όντως υπάρχουν ατομα που ελκονται απο ακαταλληλους συντροφους..και αυτο γιατι έχει περάσει μέσα τους ότι θα αποτυχουν και οι επιλογες τους γίνονται έτσι, ασυνείδητα, ώστε να αποτυγχάνουν..:(μεγάλο μπέρδεμα, πρέπει να το δουλέψεις, να το καταλάβεις και να το σταματησεις..αλλιως θα εισαι μέσα σε λαθος σχέσεις συνεχως...όπως και το αλλο Pattern των ζευγαριων που τσακώνονται...ζούμε απο την ένταση το λένε...δημιουργούμε ασυνειδητα εντάσεις για να ερθουμε πιο κοντα με τον συντροφό μας..αβυσσος κοριτσια αβυσσος..νομιζω ψυχολόγος θα ηταν το δευτερο επαγγελμα που θα έκανα...:rolleyes:

ενας φιλος παλιοτερα (ε,καλα κατι παραπανω απο φιλος ηταν:redface: ) μου ειχε πει κατι μαλλον σοφο... ολες οι γυναικες χρειαζεστε ψυχαναλυση ! (στηριζομενος σε αυτα, οτι δηλ κατα βαθος ημαστε τοσο μαζοχιστριες που επιλεγουμε να μενουμε σε λαθος σχεσεις..)τι να πεις..:hmm:

Γνώμη μου απλά οτι πλέον δεν χρειάζεται γάμος για να είναι ένα παιδί ψυχικά υγιές...Αρκεί να έχουν καλές σχέσεις οι γονείς του.

Μην το λες, υπάρχουν και άλλοι παράμετροι Πχ η ούλη ιστορία με το βάφτισμα, η πίεση απο τους γονείς Και τα παιδιά μέσα στην αθωότητα τους τα συζητάνε αυτά και γίνονται πολύ σκληρά λέγοντας αλήθειες που κάποιος μεγαλύτερος δεν θα έλεγε και που πληγώνουν. :/:

συγνωμη αλλά εισαι πολύ θυμα...καημενο μου...τι τραβηξες...χωρις παρεξηγηση..και τζογος?δεν το ανεχομαι με τιποτα:mad:

Ναι αδελφούλα μου φταις:/:...εγώ ουτε μια ώρα δεν θα άντεχα με έναν τέτοιο άνθρωπο διπλα μου...να αγαπάμε κάτι που να αξίζει...;):D
Ελα ο επομενος θα ειναι super!! Τωρα ξέρεις...:)

Είμαι χαζή το ξέρω αλλά μην νομίζετε οτι αυτά φανήκαν και απο την πρώτη μέρα. Είπαμε είμαι θύμα αλλά όχι τόσο θύμα!!! Απλά όταν φανήκαν είχαμε μπει για τα καλα ντουγρου στην σχέση και ήταν οι καταστάσεις κάπως και δεν χώρισα αμέσως. Τέλος παντων όπως και να έχει περασμένα είναι και να μην ξαναρθουν.

ενας φιλος παλιοτερα (ε,καλα κατι παραπανω απο φιλος ηταν:redface: ) μου ειχε πει κατι μαλλον σοφο... ολες οι γυναικες χρειαζεστε ψυχαναλυση ! (στηριζομενος σε αυτα, οτι δηλ κατα βαθος ημαστε τοσο μαζοχιστριες που επιλεγουμε να μενουμε σε λαθος σχεσεις..)τι να πεις..:hmm:

κανεις λάθος...και οι αντρες χρειαζονται..δεν ειναι μόνο θέμα γυναικών και οι αντρες κάνουν τα ιδια μα τα ίδια...:/:

κανεις λάθος...και οι αντρες χρειαζονται..δεν ειναι μόνο θέμα γυναικών και οι αντρες κάνουν τα ιδια μα τα ίδια...:/:

Συμφωνώ οι περισσότεροι μένουν και σε γάμους χωρίς σεξ γιατί βολεύονται και σου λένε που να πάω:/:

Συμφωνώ οι περισσότεροι μένουν και σε γάμους χωρίς σεξ γιατί βολεύονται και σου λένε που να πάω:/:
:down::down::down:

σιγουρα ειναι και εκεινοι, αλλα εμεις πιστευω υποφερουμε περισσοτερο απο το συνδρομο χαμηλης αυτοεκτιμησης..:/::/:

κατι άλλο σημαντικό...
Ποσες γυναικες ρε παιδιά μένουν σε μια σχέση γιατι τις έχει επιλέξει ο άλλος και γιατι κολακευονται όταν τις θέλει και τις ρίχνει ο άλλος...Ανασφάλεια στο 100%... :/:
Μα με αγαπά ο Τάσος σου λέει η άλλη...ναι κυρια μου αλλά εσύ τον αγαπάς??? :hmm:

σιγουρα ειναι και εκεινοι, αλλα εμεις πιστευω υποφερουμε περισσοτερο απο το συνδρομο χαμηλης αυτοεκτιμησης..:/::/:

αυτο συμβαίνει οντως...γιατι ειμασταν και πιο κάτω οικονομικά..όσο ανεβαινουμε οικονομικά τοσο καλύτερα θα ειμαστε:)

συμφωνώ....οι άντρες ειναι και λιγο στη κοσμάρα τους...η κοινωνια δεν τους θέλει "άψογους"... ενώ εμας με τα ηλιθια προτυπα μας θέλουν και ολιγον γλάστρες...κι αυτο προκαλει ανασφάλεια...ειδικά στις νεότερες ηλικίες...
Στις μεγαλύτερες ειναι και τα ορμονικά που φουντώνουν...

κανενας ψυχολογος στο φορουμ υπαρχει ; θα χει μπολικη δουλεια με ολες μας. χα χαχα !:lol::lol::lol::lol::P

κανενας ψυχολογος στο φορουμ υπαρχει ; θα χει μπολικη δουλεια με ολες μας. χα χαχα !:lol::lol::lol::lol::P
:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ελα ντε..ενας ψυχολόγος μας χρειάζεται...:)

Α, "ξέρω" μια τέτοια περίπτωση...συνάδελφος έχει να κάνει σεξ με τη γυναίκα του 4 (:blink:) χρόνια...της έχει πει ότι για να κοιμηθούνε μαζί πρέπει πρώτα αυτή να χάσει κιλά... Ε, αυτή κιλά δε μπορεί να χάσει και η κατάσταση συνεχίζεται. Σημειωτέον ότι έχουνε 2 παιδιά, αλλά η Μ. είναι οικονομικά ανεξάρτητη..

Α, "ξέρω" μια τέτοια περίπτωση...συνάδελφος έχει να κάνει σεξ με τη γυναίκα του 4 (:blink:) χρόνια...της έχει πει ότι για να κοιμηθούνε μαζί πρέπει πρώτα αυτή να χάσει κιλά... Ε, αυτή κιλά δε μπορεί να χάσει και η κατάσταση συνεχίζεται. Σημειωτέον ότι έχουνε 2 παιδιά, αλλά η Μ. είναι οικονομικά ανεξάρτητη..
Μιλάς σοβαρά; Εντάξει αυτό είναι το λιγότερο ελεηνό...:down:

δεν παιζουν ρολο τα λεφτα εδω..για να αφησεις ενα γαμο με παιδια θελει μεγαλη εσωτερικη δυναμη, και αυτη δε στη δινουν τα λεφτα...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back