Άντρες!!

Μα απο εγωισμο και μονο ποιος θα το δεχότανε:mad::mad::down:...δεν ειμαστε όλοι ίδιοι...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α, "ξέρω" μια τέτοια περίπτωση...συνάδελφος έχει να κάνει σεξ με τη γυναίκα του 4 (:blink:) χρόνια...της έχει πει ότι για να κοιμηθούνε μαζί πρέπει πρώτα αυτή να χάσει κιλά... Ε, αυτή κιλά δε μπορεί να χάσει και η κατάσταση συνεχίζεται. Σημειωτέον ότι έχουνε 2 παιδιά, αλλά η Μ. είναι οικονομικά ανεξάρτητη..

καλα αυτη μπορει να εχει 4 χρονια να κάνει sex>..αλλά αυτος δεν νομιζω...καπου αλλου πάει..:/:δεν νομιζω να αντέχει αντρας τόσο...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιλάς σοβαρά; Εντάξει αυτό είναι το λιγότερο ελεηνό...:down:

ω, ναι...και να πεις ότι αυτός είναι κανένας ωραίος για να έχει άλλη; Δε βλέπεται:sick:

σιγουρα πάει με άλλες!!!;)

ω, ναι...και να πεις ότι αυτός είναι κανένας ωραίος για να έχει άλλη; Δε βλέπεται:sick:
Μήπως έχει αυτός το γνωστό “πρόβλημα” Και το λέει αυτό σαν δικαιολογία για να το καλύψει; :hmm:

σιγουρα πάει με άλλες!!!;)

Σ' αυτή την περίπτωση δε θέλω να σκέφτομαι με ποιές...ο βρωμύλος:sick: θα κολλήσει και τίποτα στο τέλος...:down:
Εντάξει, και η γυναίκα του, η Μ. δεν είναι όμορφη...μια απλή κοπέλα είναι...δε τη σέβεται καθόλου.
Έτυχε τον περασμένο χειμώνα να πάμε παρέα θέατρο και ήρθαν κι αυτοί. Το πιστεύετε ότι μπροστά στο ταμείο, στο διακανονισμό των εισητηρίων και των χρημάτων, αρνήθηκε να της πληρώσει το εισητήριο; Της είπε στην ψύχρα να το πληρώσει με τα δικά της λεφτά:blink::blink::blink::down::down::down:

την υποτιμα φριχτα ο τυπος... νομιζω οτι πρεπει να το κοιταξει αλλιως η κοπελα αυτη. κανεις δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα..:(

Α, "ξέρω" μια τέτοια περίπτωση...συνάδελφος έχει να κάνει σεξ με τη γυναίκα του 4 (:blink:) χρόνια...της έχει πει ότι για να κοιμηθούνε μαζί πρέπει πρώτα αυτή να χάσει κιλά... Ε, αυτή κιλά δε μπορεί να χάσει και η κατάσταση συνεχίζεται. Σημειωτέον ότι έχουνε 2 παιδιά, αλλά η Μ. είναι οικονομικά ανεξάρτητη..

:blink::blink::blink:
Αχ, δε μπορώ, μου΄ρχεται να βάλω τις φωνές! Γιατί υπάρχει τόση ανωμαλία στον κόσμο? Και αυτός το λέει στους συναδέλφους του για ποιο λόγο, για να του πουν μπράβο?
Βρέθηκε ψυχολόγος? Και ψυχίατρος μας κάνει, με τέτοια που ακούω θα πέσουμε στα βαριά!:P

Σ' αυτή την περίπτωση δε θέλω να σκέφτομαι με ποιές...ο βρωμύλος:sick: θα κολλήσει και τίποτα στο τέλος...:down:
Εντάξει, και η γυναίκα του, η Μ. δεν είναι όμορφη...μια απλή κοπέλα είναι...δε τη σέβεται καθόλου.
Έτυχε τον περασμένο χειμώνα να πάμε παρέα θέατρο και ήρθαν κι αυτοί. Το πιστεύετε ότι μπροστά στο ταμείο, στο διακανονισμό των εισητηρίων και των χρημάτων, αρνήθηκε να της πληρώσει το εισητήριο; Της είπε στην ψύχρα να το πληρώσει με τα δικά της λεφτά:blink::blink::blink::down::down::down:

Πλάκα κάνεις! Έμενα ο φίλος μου μου κάνει σκηνή όταν πάω να πληρώσω εγώ κάτι! (Αυτό δεν πρέπει να το μάθει η μαμά μου εννοήτε...)

Και αυτός το λέει στους συναδέλφους του για ποιο λόγο, για να του πουν μπράβο?

Ε...:redface::redface: βασικά δεν το ξέρω από τον ίδιο... η γυναίκα του τα 'χε πει στη συνάδελφό μου...:redface::redface::redface:
Πάντως, δε σας κάνω πλάκα...στο θέατρο ήμουν μπροστά!:down: Και δεν ξέρω αν αυτή η κοπέλα μπορεί ή θέλει να κάνει κάτι. Πήρε το μάτι μου για κάτι περί αυτοεκτίμησης που λέγατε πιο πάνω...μάλλον έχει άσχημη ιδέα για τον εαυτό της, μπορεί να μη γουστάρει ένα διαζύγιο ή να μείνει μόνη της με 2 παιδιά...

:blink::blink::blink::down::down::down:

Τι μου θύμησες τώρα... Μια φορά είχα πάει στη δερματολόγο για καθαρισμό και εκεί που με είχε στους ατμούς και περίμενα, την παίρνει τηλέφωνο ένας τύπος πανικόβλητος γιατί είχε κολλήσει κάτι (όχι από τη γυναίκα του φυσικά) και ήθελε να μάθει αν γίνεται να βρει δικαιολογία να πει ότι τάχα κόλλησε από την τουαλέτα της δουλειάς! Και τον έπιασε και το άγχος μην κολλήσουν τα παιδιά του! (κατόπιν εορτής βέβαια):down::down::down:
Επίσης, μου θύμισες και την ιστορία με την κοπέλα που ήταν αρραβωνιασμένη με έναν τύπο που είχε γραφείο τελετών! Τι φρίκη!:down:

Μήπως έχει αυτός το γνωστό “πρόβλημα” Και το λέει αυτό σαν δικαιολογία για να το καλύψει; :hmm:

Ε....το γνωστό "προβλημα" ποιο είναι? :confused:

το γνωστο προβλημα ειναι μαλλον η ανικανοτητα ;:confused:

σιγα μην εχει ανικανότητα..απλά πάει με αλλες...γνωμη μου..:down:

Α μπα δεν νομίζω να είναι αυτό. Μάλλον ήθελε δικαιολογία για να πηγαινει ανετα μ'αλλες.:down:

Συμφωνώ απόλυτα απλά έχω δύο πρόσφατα διαζύγια φίλων μου και στις δύο περιπτώσεις οι πατεράδες αρχίζουν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια παίρνοντας τα παιδιά μόνο κάθε δεύτερο σ/β για διανυκτέρευση σπίτι τους και με μεγάλη γκρίνια. Θέλω να πω ότι δεν είναι πάντα ιδανικά τα πράγματα. Για αυτό θα πρέπει να γίνεται σωστή επιλογή συντρόφων ή συζύγων για να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις.:hmm:
Ναι στην εποχη τις γιαγιας θα ντρεποντουσαν για το διαζυγιο αλλα αν τελικα χωρισε το ζευγαρι και οι δυο γονεις θα αναλαμβανανε τα παιδια,στην εποχη την δικη μας ο ενας γονεας την κανει με ελαφρα πηδηματακια(συνηθως ο πατερας),ουσιαστικα οι περισσοτεροι χωριζουν απο τα παιδια τους(και τις υποχρεωσεις αυτων)παρα απο τις γυναικες τους.Λιγοι ειναι αυτοι που στεκονται στα παιδια τους οπως πριν παρουν διαζυγιο.

Ναι στην εποχη τις γιαγιας θα ντρεποντουσαν για το διαζυγιο αλλα αν τελικα χωρισε το ζευγαρι και οι δυο γονεις θα αναλαμβανανε τα παιδια,στην εποχη την δικη μας ο ενας γονεας την κανει με ελαφρα πηδηματακια(συνηθως ο πατερας),ουσιαστικα οι περισσοτεροι χωριζουν απο τα παιδια τους(και τις υποχρεωσεις αυτων)παρα απο τις γυναικες τους.Λιγοι ειναι αυτοι που στεκονται στα παιδια τους οπως πριν παρουν διαζυγιο.
και παλιά πολλές φορες ο πατέρας απήχε...:(:(:(

Αυτό είναι καθαρά προσωπική τους επιλογή όμως....Μπορεί για τα παιδιά να είναι το ίδιο και με έναν αδιάφορο πατέρα που ζει μαζί τους:down::down:.Αν αγαπάς τα παιδιά σου και ενδιαφέρεσαι είσαι το ίδιο καλός και υπεύθυνος και μετά το διαζύγιο ή ακόμα και χωρίς καθόλου γάμο!!!!!:|

Αυτό είναι καθαρά προσωπική τους επιλογή όμως....Μπορεί για τα παιδιά να είναι το ίδιο και με έναν αδιάφορο πατέρα που ζει μαζί τους:down::down:.Αν αγαπάς τα παιδιά σου και ενδιαφέρεσαι είσαι το ίδιο καλός και υπεύθυνος και μετά το διαζύγιο ή ακόμα και χωρίς καθόλου γάμο!!!!!:|
εμένα εγινε καλυτερος πατέρας μετά τη λήξη του γάμου...

εμένα εγινε καλυτερος πατέρας μετά τη λήξη του γάμου...

να γιατι καμια φορα τα διαζυγια ειναι η καλυτερη λυση..:hmm: πως ομως αν επιτρεπεται γιουλη? περνα πιο πολυ, ή πιο ποιοτικο χρονο μαζι με το παιδι/α? :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back