Άντρες!!

Μα δεν ειναι ασχημες εμπειριες ιατρε μου,ειναι ρεαλιστικες.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί να έχουμε μόνο εμείς άσχημες εμπειρίες να έχουν κι άλλοι:mad:;)

Σωστηηηηηηηηη:up::up::up::lol::lol::lol::lol:.
να επανελθω στο θεμα η συλλογη βιογραφικων πως παει?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ, δεν ειδοποιάτε ότι εδώ γίνεται της ........κωμωδίας:lol::lol:Έβλεπα κι εγώ κίνηση στο "Άντρες", αλλά, δεν είχα μπει ποτέ, δεν τα προλαβαίνω πια τα θέματα, η γυναίκα!!!:lol::lol::lol:Αφήστε, παιδιά (η προσφώνηση τα περιλαμβάνει όλα-αρσενικούς, θυληκούς, νέους, γέρους)θεωρείστε παντρεμένες τώρα εσεις με τους ναυτικούς; Εμείς που δουλεύουμε μαζί όλη μέρα τί να πούμε; Η μέση σύζυγος βλέπει τον άντρα της από τις 4μμ και μετά. Εγώ τον βλέπω ΣΥΝΕΧΩΣ ,πλην κάποιων ημερών.Δεν είμαι παντρεμένη 20 χρόνια, είμαι 40 (πρέπει να πιάνονται διπλά, όπως και διπλός είναι ο χρόνος, που τον τρώω κατακέφαλα). Βαρέα και ενθυγιεινά πρέπει να μου κολλάει:lol::lol::lol:Πάντως, αγαπιόμαστε ακόμη:up::up:

Καλέ, δεν ειδοποιάτε ότι εδώ γίνεται της ........κωμωδίας:lol::lol:Έβλεπα κι εγώ κίνηση στο "Άντρες", αλλά, δεν είχα μπει ποτέ, δεν τα προλαβαίνω πια τα θέματα, η γυναίκα!!!:lol::lol::lol:Αφήστε, παιδιά (η προσφώνηση τα περιλαμβάνει όλα-αρσενικούς, θυληκούς, νέους, γέρους)θεωρείστε παντρεμένες τώρα εσεις με τους ναυτικούς; Εμείς που δουλεύουμε μαζί όλη μέρα τί να πούμε; Η μέση σύζυγος βλέπει τον άντρα της από τις 4μμ και μετά. Εγώ τον βλέπω ΣΥΝΕΧΩΣ ,πλην κάποιων ημερών.Δεν είμαι παντρεμένη 20 χρόνια, είμαι 40 (πρέπει να πιάνονται διπλά, όπως και διπλός είναι ο χρόνος, που τον τρώω κατακέφαλα). Βαρέα και ενθυγιεινά πρέπει να μου κολλάει:lol::lol::lol:Πάντως, αγαπιόμαστε ακόμη:up::up:
20 χρονια συνεχεια μαζι ε?:hmm: για πες μας τη συνταγη? μπραβο ομως κοπελα μου υπαρχουν κ αυτα τα παραδειγματα :up: κ ανεβαινει το ηθικο. εγω ειμαι παντρεμενη 4 μηνες. φρεσκαδουρα κ αναρωτιομουνα μηπως βαρεθω. μου εδωσες κουραγιο. κ εγω ειμαι in love αλλα ξερεις ακουω διαφορα και ταραζομαι.
μπραβο:up::up::up:

να επανελθω στο θεμα η συλλογη βιογραφικων πως παει?:hmm:
Εμένα μου είπαν πως η αρμόδια γραμματεύς είδε τον όγκο της δουλειάς και την έκανε κρυφά για Βραζιλία... :whistle:
Όμως μη φοβάσαι, λένε τώρα πως θα αναλάβει ο Κούγιας! :cool::lol::lol::lol::lol:

Εμένα μου είπαν πως η αρμόδια γραμματεύς είδε τον όγκο της δουλειάς και την έκανε κρυφά για Βραζιλία... :whistle:
Όμως μη φοβάσαι, λένε τώρα πως θα αναλάβει ο Κούγιας! :cool::lol::lol::lol::lol:

Καταλαβα παλι μαντρες θα πηδαμε και θα πλακωνομαστε στο κολωνακι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πωπω βρε κορίτσια πολύ καλομαθημένους τους έχετε. Ο δικός μου ευτυχώς τα καταφέρνει και μόνος του και δεν είναι καθόλου τσαπατσούλης. Σε κάποια φάση μάλιστα διάβαζα επί έξι μήνες συνεχώς για το CCNA και τα είχε φορτωθεί όλα αυτός. Αλλά με στήριξε απόλυτα και τελικά πέρασα με 1000/1000! Τώρα ετοιμάζομαι για το CCNP, άλλο ένα εξάμηνο μέχρι το καλοκαίρι και δεν το έχει σχολιάσει το θέμα. Ίσως σκέφτεται να τα φορτώσει στην Ζιζέλ και την Λούσυ αυτή την φορά. :lol: Ο γάμος έχει δυσκολίες στην αρχή κυρίως, όταν βρει τις ισσοροπίες το ζευγάρι μετά είναι εύκολα τα πράγματα.

Πωπω βρε κορίτσια πολύ καλομαθημένους τους έχετε. Ο δικός μου ευτυχώς τα καταφέρνει και μόνος του και δεν είναι καθόλου τσαπατσούλης. Σε κάποια φάση μάλιστα διάβαζα επί έξι μήνες συνεχώς για το CCNA και τα είχε φορτωθεί όλα αυτός. Αλλά με στήριξε απόλυτα και τελικά πέρασα με 1000/1000! Τώρα ετοιμάζομαι για το CCNP, άλλο ένα εξάμηνο μέχρι το καλοκαίρι και δεν το έχει σχολιάσει το θέμα. Ίσως σκέφτεται να τα φορτώσει στην Ζιζέλ και την Λούσυ αυτή την φορά. :lol: Ο γάμος έχει δυσκολίες στην αρχή κυρίως, όταν βρει τις ισσοροπίες το ζευγάρι μετά είναι εύκολα τα πράγματα.
Ναι τους εχουμε καλομαθημενους τους πασαδες μας,τι να κανουμε?οπως λεει και ενα τραγουδακι ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ:whistle::whistle::whistle:(δυσκολο να βρεις αντρα,γινανε περιεργοι παιδακι μου,και υπαριθμων ενα ειδος προς εξαφανιση)γιατρε μην ακους για αλλους τα λεμε:redface:

Καταλαβα παλι μαντρες θα πηδαμε και θα πλακωνομαστε στο κολωνακι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Γιατί; Σε χαλάει να σε αποκαταστήσουμε με καμιά Κολωνακιώτισσα;;;;

Θέλω μίζα για την ιδέα, ε;;; :cool::lol::lol::lol::lol:

Δάφνη μου επειδή δουλεύω με άντρες και έχω και πολλές αντροπαρέες από το ΤΕΙ (ηλεκτρονικός) μάλλον οι γυναίκες για σπίτι είναι δυσεύρετες. Τα αγόρια μια χαρά είναι και ψάχνουν κι αυτοί να αποκατασταθούν με μια γυναίκα της προκοπής, όπως ο doctor καλή ώρα και δεν βρίσκουν!! Συνεχώς μου λένε καμμιά φίλη σου δεν μας βρίσκεις, αλλά αυτές τις αποκατέστησα όλες. Κορίτσια περιμένω προσφορές! :D Είναι και ομορφάντρες, και δημόσιοι υπάλληλοι, όχι ότι κι ότι!

Δάφνη μου επειδή δουλεύω με άντρες και έχω και πολλές αντροπαρέες από το ΤΕΙ (ηλεκτρονικός) μάλλον οι γυναίκες για σπίτι είναι δυσεύρετες. Τα αγόρια μια χαρά είναι και ψάχνουν κι αυτοί να αποκατασταθούν με μια γυναίκα της προκοπής, όπως ο doctor καλή ώρα και δεν βρίσκουν!! Συνεχώς μου λένε καμμιά φίλη σου δεν μας βρίσκεις, αλλά αυτές τις αποκατέστησα όλες. Κορίτσια περιμένω προσφορές! :D Είναι και ομορφάντρες, και δημόσιοι υπάλληλοι, όχι ότι κι ότι!
ναι σε καποια πραγματα θα συμφωνησω μαζι σου και θα πω και την κακια μου ως προς εμας(κοριτσια αν θελετε να διαμαρτυρηθητε ελευθερα αν δεν ειναι ετσι οπως θα τα πω).Η σημερινη γενια(και υπαρχουν και μεγαλες εξαιρεσεις)δεν κοιταει αν ο αντρας που ειναι απεναντι ειναι ανθρωπος,τον κοιταει σαν ενα αντικειμενο προσφορας(και το ξαναλεω ΟΧΙ ολες)τι εχει να προσφερει απο θεμα οικονομικων,απο ομορφια,απο θεμα στατους(αυτο τις μαρανε)και γενικα τι θ'αρπαξουνε,δεν τους νιαζει αν ειναι καλα παιδια.ΔΕΝ εχουν καταλαβει πως η ομορφια και τα λεφτα ειναι κατι που σημερα το εχουμε και καποια στιγμη ΔΕΝ υπαρχει.Δεν τουςενδιαφερει αν αυτος ο καποιος τους προσφερει κατι σημαντικοτερο ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ.

Εδώ σήμερα έλεγε ένα από τα παιδιά πως η πρώην κοπέλα του φίλου του, ενώ ήταν με άλλον, του έστελνε μηνύματα πως ήθελε να κάνουν sex το Σ/Κ που θα έλειπε ο νυν... Και μια άλλη μίλαγε με τον πρώην μπροστά του και όταν πήρε το τηλέφωνο και έβρισε τον πρώην, του είπε πως την ..ξέρετε τώρα, όσο ήταν μαζί του και αυτή δεν είπε τίποτα. Φυσικά χώρισαν, αλλά αναρωτιέμαι τόσο ασυγκράτητες έγιναν οι νέες κοπέλες?

αρα και εμεις οι γυναικες μηπως θα επρεπεν'αλλαξουμε προταιρεοτητες και ν'αρχισουμε να κοιταμε και το εσωτερικο και οχι μονο την επιφανεια?

Δυστυχώς, οι καιροί ωθούν σε λατρεία του φαίνεσθαι, της κατανάλωσης και της καλοπέρασης, ειδικά τις νέες κοπέλλες. Τις κάνουν να φτιάχνουν τον ιδεατό άντρα και συναντώντας καθημερινούς, απλούς, συνηθισμένους άντρες, να τους απορρίπτουν, ψάχνοντας ίσως κάτι που δεν υπάρχει. Απ'την άλλη, για τους ίδιους λόγους, οι άντρες στρέφονται σε κοπέλλες εντυπωσιακές, αλλά, ίσως ανώριμες, αποστρέφοντας το βλέμμα από απλές, εμφανίσιμες και νορμάλ . Πώς να βρουν μετά γυναίκα για σπίτι; Έχω κι εγώ περίπτωση στη δουλειά ,νεαρού εμφανίσιμου, μορφωμένου ,πλούσιου άντρα, που παρόλο που είναι στο ίδιο γραφείο με εμφανισιμη, μορφωμένη εξαιρετικού χαρακτήρα κα πλούσια κοπέλλα, ψάχνει να παντρευτεί εναγωνίως, κοιτάζοντας κάποιες παρδαλές. Ποιός του φταίει τώρα; Προφανώς, τα ίδια μυαλά κουβαλάει γενικά, και μετά θα λέει ότι δεν υπάρχουν κοπέλλες για σπίτι:down::down:Και κοπέλλες και άντρες υπάρχουν για σπίτι, απλά, μου φαίνεται ότι όταν τους συναντάνε, τους χάνουν ψάχνοντας κάτι "ξεχωριστό":(

Δυστυχώς, οι καιροί ωθούν σε λατρεία του φαίνεσθαι, της κατανάλωσης και της καλοπέρασης, ειδικά τις νέες κοπέλλες. Τις κάνουν να φτιάχνουν τον ιδεατό άντρα και συναντώντας καθημερινούς, απλούς, συνηθισμένους άντρες, να τους απορρίπτουν, ψάχνοντας ίσως κάτι που δεν υπάρχει. Απ'την άλλη, για τους ίδιους λόγους, οι άντρες στρέφονται σε κοπέλλες εντυπωσιακές, αλλά, ίσως ανώριμες, αποστρέφοντας το βλέμμα από απλές, εμφανίσιμες και νορμάλ . Πώς να βρουν μετά γυναίκα για σπίτι; Έχω κι εγώ περίπτωση στη δουλειά ,νεαρού εμφανίσιμου, μορφωμένου ,πλούσιου άντρα, που παρόλο που είναι στο ίδιο γραφείο με εμφανισιμη, μορφωμένη εξαιρετικού χαρακτήρα κα πλούσια κοπέλλα, ψάχνει να παντρευτεί εναγωνίως, κοιτάζοντας κάποιες παρδαλές. Ποιός του φταίει τώρα; Προφανώς, τα ίδια μυαλά κουβαλάει γενικά, και μετά θα λέει ότι δεν υπάρχουν κοπέλλες για σπίτι:down::down:Και κοπέλλες και άντρες υπάρχουν για σπίτι, απλά, μου φαίνεται ότι όταν τους συναντάνε, τους χάνουν ψάχνοντας κάτι "ξεχωριστό":(

Πολυ σωστα αυτα που ειπες, δεν εχουν μονο οι γυναικες βαλει υψηλα στανταρ, αλλα και οι αντρες, ειναι θεμα ανθρωπου και οχι θεμα φυλου. :hmm:και μετα βλεπεις αντρες-γυναικες που θα μπορουσαν να ειναι μαζι, αλλα ο καθενας ειναι μονος του..:(

εγω παντως εμεινα πολυ καιρο μονη μου κ δεν εψαχνα ουτε λεφτα ουτε κυρος. αλλα κ απο τους αντρες κυκλοφορουν πολλα μπαζα εκει εξω. οχι ολοι, αλλα πολλοι. σε σημειο που το μονο που εψαχνα σ εναν αντρα ειναι να ειναι αρτιμελης (στο μυαλο). φανταστειται τι πακετο ειχα φαει που χαμηλωνα τα στανταρ αρκετα.
ισως να εφταιγα κ εγω, αλλα πολυ ψυχοπαθεια. ειμαστε κ εμεις χαλια μαυρα, αλλα κ οι αντρες πολυ δηθεν.
υπαρχουν πολλες γυναικες που ψαχνουν τα λεφτα, υπαρχουν ομως κ αντρες που προβαλουν τα λεφτα τους. μαλλον αυτα τα δυο ειδη πρεπει να ζευγαρωνουν μεταξυ τους κ να αφηνουν τους υπολοιπους να βρουν φυσιολογικους ανθρωπους

Η σημερινη γενια(και υπαρχουν και μεγαλες εξαιρεσεις)δεν κοιταει αν ο αντρας που ειναι απεναντι ειναι ανθρωπος,τον κοιταει σαν ενα αντικειμενο προσφορας(και το ξαναλεω ΟΧΙ ολες)τι εχει να προσφερει απο θεμα οικονομικων,απο ομορφια,απο θεμα στατους(αυτο τις μαρανε)και γενικα τι θ'αρπαξουνε,δεν τους νιαζει αν ειναι καλα παιδια.

Δυστυχώς, οι καιροί ωθούν σε λατρεία του φαίνεσθαι, της κατανάλωσης και της καλοπέρασης, ειδικά τις νέες κοπέλλες.
Κορίτσια, το πρόβλημα είναι πως σήμερα αυτός ο τύπος "γυναίκας" προβάλλεται κατά κόρον. Και όσες δεν έχουν μυαλό, αυτά βλέπουν, αυτά κάνουν. Όπως λέει κι ο λαός, κουκιά μαθαίνουν, κουκιά μολογάνε...

Πολυ σωστα αυτα που ειπες, δεν εχουν μονο οι γυναικες βαλει υψηλα στανταρ, αλλα και οι αντρες
Εγώ θα έλεγα ότι και τα δύο φύλα έβαλαν πολύ χαμηλά στάνταρ. Πολλές γυναίκες αναζητούν τον φραγκάτο που θα τους εξασφαλίσει όχι απλώς την επιβίωση, αλλά μια πολυτελή ζωή. Και πολλοί φραγκάτοι (αν όχι όλοι) αναζητούν τη γυναίκα-τρόπαιο ρίχνοντας για δόλωμα μια θάλασσα ευρώπουλα.
Το θέμα της αποκατάστασης με πλούσιο άντρα όμως δεν είναι κάτι καινούργιο. Για παράδειγμα, κρίνοντας από τις παλιές ελληνικές ταινίες, υπάρχει καταγεγραμμένο εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια.

Τέλος, για όσους άντρες παραπονιούνται πως "όλες οι γυναίκες είναι π&&&&νες", ένα έχω να πω. Η ζήτηση δημιουργεί την προσφορά. Ας κάνουν λοιπόν κι αυτοί την αυτοκριτική τους...

Το χειροτερο απο ολα -κατα τη γνωμη μου παντα- ειναι οτι οι ανθρωποι συνηθιζουν και αρχιζουν και γουσταρουν να ειναι μονοι τους. :(

"ωχ μωρε αδερφε που να μπλεκω τωρα, με τον καθε μ.....α / καθε μια μ..........η πανω απο το κεφαλι μου..!! καλο ειναι και το περιστασιακο σεξ χωρις δεσμευσεις..."

την ακουω ολο και περισσοτερο αυτην την ατακα τελευταια, ανεξαρτητως φυλου.
Ξαφνικα φανταζει πιο ασφαλες, πιο σιγουρο να εισαι μονος σου. Δε λογοδοτεις σε κανενα, δεν σε πληγωνει κανεις. Κριμα που το να εισαι μονος/μονη πια φανταζει καλυτερο.:(

οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος.
καταντια μου κανει:(

οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος.
καταντια μου κανει:(
Δυστυχως!!! Το λαθος ειναι οτι οσο περισσοτερο ζητουν την "ελευθερια" τοσο περισσοτερο χανουν την αληθινη ζωη!! Δυστυχως οταν το συνειδητοποιουν ειναι πλεον.........πολυ αργα:(Εξου και το τραγουδι "Αλιμονο σ αυτους που δεν αγαπησαν"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back