dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:23 Η dafni.ps έγραψε: #1.061 24-12-08 19:23 Και μην ξεχναμε πως αν τους τα δωσεις στο πιατο απ'την πρωτη στιγμη ποιος ο λογος να συνεχισουν παρακατω?μηπως ξεχασαμε πως δεν παντα η εποχη του κυνηγιου ?ας τους αφησουμε και λιγο να κουραστουν με το κυνηγι,για να εκτιμησουν την αξια του θηραματος. Καποτε ελεγε μια φιλη της γιαγιας μου(κουφο τοτε αλλα τελικα σωστο)την να την κανω την αγελαδα αμα εχω το γαλα της ΤΣΑΜΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η whity έγραψε: #1.062 24-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Και μην ξεχναμε πως αν τους τα δωσεις στο πιατο απ'την πρωτη στιγμη ποιος ο λογος να συνεχισουν παρακατω?μηπως ξεχασαμε πως δεν παντα η εποχη του κυνηγιου ?ας τους αφησουμε και λιγο να κουραστουν με το κυνηγι,για να εκτιμησουν την αξια του θηραματος. Καποτε ελεγε μια φιλη της γιαγιας μου(κουφο τοτε αλλα τελικα σωστο)την να την κανω την αγελαδα αμα εχω το γαλα της ΤΣΑΜΠΑ? Click για ανάπτυξη... Αρκει και το θηραμα ν αξιζει και να μην παρεις την αγελαδα και τελικα να μην κατεβαζει γαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.063 24-12-08 19:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η dafni.ps έγραψε: #1.064 24-12-08 19:39 Ο αντρας του φορουμ σιγουρα εξαφανιστηκε τωρα.αλλα πρεπει να λεμε και τα δικα μας στραβα να μην κρινουμε μονο για τους αλλους.Σωστα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.065 30-12-08 12:55 Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.066 30-12-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η ria23 έγραψε: #1.067 30-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Click για ανάπτυξη... ο δικος μου καλος ειναι μωρεεε..ο γλυκος μου μου κανει ολα τα χατηρια..λιγο ακαταστατος ειναι αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη...και προπαντων ανεχεται τα καμια 10αρια κλουβια που εχω με το καλο να ερθει το νεο ετος και οπως ειπε και η γιουλη λιγοτερη μοναξιαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η whity έγραψε: #1.068 30-12-08 21:52 κι ο δικος μου καλος ειναι σ αυτα! απο αγκαλιτσες αλλο τιποτα εδω κι εμενα μετα απο τοσα χρονια δεχτηκε να παρω γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.069 30-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος. καταντια μου κανει Click για ανάπτυξη... Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι άνθρωποι δεν μένουν μόνοι αποκλειστικά λόγω επιλογής. Καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή. Και τότε είναι δύσκολα... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι Click για ανάπτυξη... Και για μένα έναν, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.070 31-12-08 17:33 Και για μένα έναν, παρακαλώ! [/quote] πολύ δουλειά πλάκωσε ξαφνικά για τον Αί Βασίλη (κι εγώ κι εγώ, Αι Βασίλη μου μη με ξεχνάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.071 01-01-09 12:20 Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μην ξεχναμε πως αν τους τα δωσεις στο πιατο απ'την πρωτη στιγμη ποιος ο λογος να συνεχισουν παρακατω?μηπως ξεχασαμε πως δεν παντα η εποχη του κυνηγιου ?ας τους αφησουμε και λιγο να κουραστουν με το κυνηγι,για να εκτιμησουν την αξια του θηραματος. Καποτε ελεγε μια φιλη της γιαγιας μου(κουφο τοτε αλλα τελικα σωστο)την να την κανω την αγελαδα αμα εχω το γαλα της ΤΣΑΜΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η whity έγραψε: #1.062 24-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Και μην ξεχναμε πως αν τους τα δωσεις στο πιατο απ'την πρωτη στιγμη ποιος ο λογος να συνεχισουν παρακατω?μηπως ξεχασαμε πως δεν παντα η εποχη του κυνηγιου ?ας τους αφησουμε και λιγο να κουραστουν με το κυνηγι,για να εκτιμησουν την αξια του θηραματος. Καποτε ελεγε μια φιλη της γιαγιας μου(κουφο τοτε αλλα τελικα σωστο)την να την κανω την αγελαδα αμα εχω το γαλα της ΤΣΑΜΠΑ? Click για ανάπτυξη... Αρκει και το θηραμα ν αξιζει και να μην παρεις την αγελαδα και τελικα να μην κατεβαζει γαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.063 24-12-08 19:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η dafni.ps έγραψε: #1.064 24-12-08 19:39 Ο αντρας του φορουμ σιγουρα εξαφανιστηκε τωρα.αλλα πρεπει να λεμε και τα δικα μας στραβα να μην κρινουμε μονο για τους αλλους.Σωστα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.065 30-12-08 12:55 Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.066 30-12-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η ria23 έγραψε: #1.067 30-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Click για ανάπτυξη... ο δικος μου καλος ειναι μωρεεε..ο γλυκος μου μου κανει ολα τα χατηρια..λιγο ακαταστατος ειναι αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη...και προπαντων ανεχεται τα καμια 10αρια κλουβια που εχω με το καλο να ερθει το νεο ετος και οπως ειπε και η γιουλη λιγοτερη μοναξιαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η whity έγραψε: #1.068 30-12-08 21:52 κι ο δικος μου καλος ειναι σ αυτα! απο αγκαλιτσες αλλο τιποτα εδω κι εμενα μετα απο τοσα χρονια δεχτηκε να παρω γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.069 30-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος. καταντια μου κανει Click για ανάπτυξη... Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι άνθρωποι δεν μένουν μόνοι αποκλειστικά λόγω επιλογής. Καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή. Και τότε είναι δύσκολα... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι Click για ανάπτυξη... Και για μένα έναν, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.070 31-12-08 17:33 Και για μένα έναν, παρακαλώ! [/quote] πολύ δουλειά πλάκωσε ξαφνικά για τον Αί Βασίλη (κι εγώ κι εγώ, Αι Βασίλη μου μη με ξεχνάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.071 01-01-09 12:20 Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Και μην ξεχναμε πως αν τους τα δωσεις στο πιατο απ'την πρωτη στιγμη ποιος ο λογος να συνεχισουν παρακατω?μηπως ξεχασαμε πως δεν παντα η εποχη του κυνηγιου ?ας τους αφησουμε και λιγο να κουραστουν με το κυνηγι,για να εκτιμησουν την αξια του θηραματος. Καποτε ελεγε μια φιλη της γιαγιας μου(κουφο τοτε αλλα τελικα σωστο)την να την κανω την αγελαδα αμα εχω το γαλα της ΤΣΑΜΠΑ? Click για ανάπτυξη... Αρκει και το θηραμα ν αξιζει και να μην παρεις την αγελαδα και τελικα να μην κατεβαζει γαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.063 24-12-08 19:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η dafni.ps έγραψε: #1.064 24-12-08 19:39 Ο αντρας του φορουμ σιγουρα εξαφανιστηκε τωρα.αλλα πρεπει να λεμε και τα δικα μας στραβα να μην κρινουμε μονο για τους αλλους.Σωστα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.065 30-12-08 12:55 Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.066 30-12-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η ria23 έγραψε: #1.067 30-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Click για ανάπτυξη... ο δικος μου καλος ειναι μωρεεε..ο γλυκος μου μου κανει ολα τα χατηρια..λιγο ακαταστατος ειναι αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη...και προπαντων ανεχεται τα καμια 10αρια κλουβια που εχω με το καλο να ερθει το νεο ετος και οπως ειπε και η γιουλη λιγοτερη μοναξιαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η whity έγραψε: #1.068 30-12-08 21:52 κι ο δικος μου καλος ειναι σ αυτα! απο αγκαλιτσες αλλο τιποτα εδω κι εμενα μετα απο τοσα χρονια δεχτηκε να παρω γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.069 30-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος. καταντια μου κανει Click για ανάπτυξη... Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι άνθρωποι δεν μένουν μόνοι αποκλειστικά λόγω επιλογής. Καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή. Και τότε είναι δύσκολα... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι Click για ανάπτυξη... Και για μένα έναν, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.070 31-12-08 17:33 Και για μένα έναν, παρακαλώ! [/quote] πολύ δουλειά πλάκωσε ξαφνικά για τον Αί Βασίλη (κι εγώ κι εγώ, Αι Βασίλη μου μη με ξεχνάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.071 01-01-09 12:20 Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η dafni.ps έγραψε: #1.064 24-12-08 19:39 Ο αντρας του φορουμ σιγουρα εξαφανιστηκε τωρα.αλλα πρεπει να λεμε και τα δικα μας στραβα να μην κρινουμε μονο για τους αλλους.Σωστα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.065 30-12-08 12:55 Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.066 30-12-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η ria23 έγραψε: #1.067 30-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Click για ανάπτυξη... ο δικος μου καλος ειναι μωρεεε..ο γλυκος μου μου κανει ολα τα χατηρια..λιγο ακαταστατος ειναι αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη...και προπαντων ανεχεται τα καμια 10αρια κλουβια που εχω με το καλο να ερθει το νεο ετος και οπως ειπε και η γιουλη λιγοτερη μοναξιαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η whity έγραψε: #1.068 30-12-08 21:52 κι ο δικος μου καλος ειναι σ αυτα! απο αγκαλιτσες αλλο τιποτα εδω κι εμενα μετα απο τοσα χρονια δεχτηκε να παρω γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.069 30-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος. καταντια μου κανει Click για ανάπτυξη... Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι άνθρωποι δεν μένουν μόνοι αποκλειστικά λόγω επιλογής. Καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή. Και τότε είναι δύσκολα... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι Click για ανάπτυξη... Και για μένα έναν, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.070 31-12-08 17:33 Και για μένα έναν, παρακαλώ! [/quote] πολύ δουλειά πλάκωσε ξαφνικά για τον Αί Βασίλη (κι εγώ κι εγώ, Αι Βασίλη μου μη με ξεχνάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.071 01-01-09 12:20 Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο αντρας του φορουμ σιγουρα εξαφανιστηκε τωρα.αλλα πρεπει να λεμε και τα δικα μας στραβα να μην κρινουμε μονο για τους αλλους.Σωστα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.065 30-12-08 12:55 Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.066 30-12-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η ria23 έγραψε: #1.067 30-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Click για ανάπτυξη... ο δικος μου καλος ειναι μωρεεε..ο γλυκος μου μου κανει ολα τα χατηρια..λιγο ακαταστατος ειναι αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη...και προπαντων ανεχεται τα καμια 10αρια κλουβια που εχω με το καλο να ερθει το νεο ετος και οπως ειπε και η γιουλη λιγοτερη μοναξιαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η whity έγραψε: #1.068 30-12-08 21:52 κι ο δικος μου καλος ειναι σ αυτα! απο αγκαλιτσες αλλο τιποτα εδω κι εμενα μετα απο τοσα χρονια δεχτηκε να παρω γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.069 30-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος. καταντια μου κανει Click για ανάπτυξη... Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι άνθρωποι δεν μένουν μόνοι αποκλειστικά λόγω επιλογής. Καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή. Και τότε είναι δύσκολα... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι Click για ανάπτυξη... Και για μένα έναν, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.070 31-12-08 17:33 Και για μένα έναν, παρακαλώ! [/quote] πολύ δουλειά πλάκωσε ξαφνικά για τον Αί Βασίλη (κι εγώ κι εγώ, Αι Βασίλη μου μη με ξεχνάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.071 01-01-09 12:20 Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.066 30-12-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η ria23 έγραψε: #1.067 30-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Click για ανάπτυξη... ο δικος μου καλος ειναι μωρεεε..ο γλυκος μου μου κανει ολα τα χατηρια..λιγο ακαταστατος ειναι αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη...και προπαντων ανεχεται τα καμια 10αρια κλουβια που εχω με το καλο να ερθει το νεο ετος και οπως ειπε και η γιουλη λιγοτερη μοναξιαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η whity έγραψε: #1.068 30-12-08 21:52 κι ο δικος μου καλος ειναι σ αυτα! απο αγκαλιτσες αλλο τιποτα εδω κι εμενα μετα απο τοσα χρονια δεχτηκε να παρω γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.069 30-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος. καταντια μου κανει Click για ανάπτυξη... Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι άνθρωποι δεν μένουν μόνοι αποκλειστικά λόγω επιλογής. Καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή. Και τότε είναι δύσκολα... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι Click για ανάπτυξη... Και για μένα έναν, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.070 31-12-08 17:33 Και για μένα έναν, παρακαλώ! [/quote] πολύ δουλειά πλάκωσε ξαφνικά για τον Αί Βασίλη (κι εγώ κι εγώ, Αι Βασίλη μου μη με ξεχνάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.071 01-01-09 12:20 Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια!! Να κανω μια ευχη για το 2009 που πλησιαζει? Ευχομαι λιγοτερη μοναξια!! Γιατι αυτοι οι ρημαδοαντρες καλοι ειναι μωρε τελικα...και χρησιμοι...Εκει που θα καθομασταν μονες με κανα πλεκτο με κανα κεντημα ή με κανα Merry Christmas στο cd player...θα τους εχουμε συντροφια να μας καμαρωνουνε και να μας θαυμαζουνε να μας ακουνε χωρις να μιλανε και να μας κανουν κανα θέλημα! Ε? Τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η ria23 έγραψε: #1.067 30-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Click για ανάπτυξη... ο δικος μου καλος ειναι μωρεεε..ο γλυκος μου μου κανει ολα τα χατηρια..λιγο ακαταστατος ειναι αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη...και προπαντων ανεχεται τα καμια 10αρια κλουβια που εχω με το καλο να ερθει το νεο ετος και οπως ειπε και η γιουλη λιγοτερη μοναξιαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η whity έγραψε: #1.068 30-12-08 21:52 κι ο δικος μου καλος ειναι σ αυτα! απο αγκαλιτσες αλλο τιποτα εδω κι εμενα μετα απο τοσα χρονια δεχτηκε να παρω γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.069 30-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος. καταντια μου κανει Click για ανάπτυξη... Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι άνθρωποι δεν μένουν μόνοι αποκλειστικά λόγω επιλογής. Καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή. Και τότε είναι δύσκολα... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι Click για ανάπτυξη... Και για μένα έναν, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.070 31-12-08 17:33 Και για μένα έναν, παρακαλώ! [/quote] πολύ δουλειά πλάκωσε ξαφνικά για τον Αί Βασίλη (κι εγώ κι εγώ, Αι Βασίλη μου μη με ξεχνάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.071 01-01-09 12:20 Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι γιατί εγώ όσους έχω γνωρίσει τον εαυτούλη τους κοιτάνε και πως θα επιβεβαιωθούν μέσα από κάνα πιπίνι. Και σου μιλάω για άντρες 40άρηδες και υποτίθεται μορφωμένους Click για ανάπτυξη... ο δικος μου καλος ειναι μωρεεε..ο γλυκος μου μου κανει ολα τα χατηρια..λιγο ακαταστατος ειναι αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη...και προπαντων ανεχεται τα καμια 10αρια κλουβια που εχω με το καλο να ερθει το νεο ετος και οπως ειπε και η γιουλη λιγοτερη μοναξιαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η whity έγραψε: #1.068 30-12-08 21:52 κι ο δικος μου καλος ειναι σ αυτα! απο αγκαλιτσες αλλο τιποτα εδω κι εμενα μετα απο τοσα χρονια δεχτηκε να παρω γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.069 30-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος. καταντια μου κανει Click για ανάπτυξη... Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι άνθρωποι δεν μένουν μόνοι αποκλειστικά λόγω επιλογής. Καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή. Και τότε είναι δύσκολα... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι Click για ανάπτυξη... Και για μένα έναν, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.070 31-12-08 17:33 Και για μένα έναν, παρακαλώ! [/quote] πολύ δουλειά πλάκωσε ξαφνικά για τον Αί Βασίλη (κι εγώ κι εγώ, Αι Βασίλη μου μη με ξεχνάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.071 01-01-09 12:20 Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι ο δικος μου καλος ειναι σ αυτα! απο αγκαλιτσες αλλο τιποτα εδω κι εμενα μετα απο τοσα χρονια δεχτηκε να παρω γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Zbeebz έγραψε: #1.069 30-12-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος. καταντια μου κανει Click για ανάπτυξη... Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι άνθρωποι δεν μένουν μόνοι αποκλειστικά λόγω επιλογής. Καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή. Και τότε είναι δύσκολα... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι Click για ανάπτυξη... Και για μένα έναν, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.070 31-12-08 17:33 Και για μένα έναν, παρακαλώ! [/quote] πολύ δουλειά πλάκωσε ξαφνικά για τον Αί Βασίλη (κι εγώ κι εγώ, Αι Βασίλη μου μη με ξεχνάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.071 01-01-09 12:20 Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: οταν ο ανθρωπος φοβαται να αισθανθει, προτιμαει να μεινει μονος. καταντια μου κανει Click για ανάπτυξη... Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι άνθρωποι δεν μένουν μόνοι αποκλειστικά λόγω επιλογής. Καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή. Και τότε είναι δύσκολα... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Γιούλη μου αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες τύλιξε μου σε παρακαλώ έναν για το σπίτι Click για ανάπτυξη... Και για μένα έναν, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.070 31-12-08 17:33 Και για μένα έναν, παρακαλώ! [/quote] πολύ δουλειά πλάκωσε ξαφνικά για τον Αί Βασίλη (κι εγώ κι εγώ, Αι Βασίλη μου μη με ξεχνάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.071 01-01-09 12:20 Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και για μένα έναν, παρακαλώ! [/quote] πολύ δουλειά πλάκωσε ξαφνικά για τον Αί Βασίλη (κι εγώ κι εγώ, Αι Βασίλη μου μη με ξεχνάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 12:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.071 01-01-09 12:20 Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσιαααα! Να ξέρετε, το γνωστό μας "πρόβλημα" θα υπάρχει και φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:17 Η ιβανα έγραψε: #1.072 01-01-09 17:17 Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:29 Η Zbeebz έγραψε: #1.073 01-01-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Αγιος Βασιλης: ενα ελαφακι για την ιωαννιτσα ! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο! Πρώτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:43 Η ιβανα έγραψε: #1.074 01-01-09 17:43 που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
που το βλεπεις το καλο? που με δουλευει ως και ο αι βασιλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:50 Η Zbeebz έγραψε: #1.075 01-01-09 17:50 Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σώπα καλέ που σε δουλεύει ο Άι-Βασίλης, εδώ σε λίγο κολιέ θα τα κάνω εγώ τα "ελαφάκια"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:53 Η ιβανα έγραψε: #1.076 01-01-09 17:53 μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μα τι ζητας κι εσυ και παιρνεις ολο ελαφακια? καναν καλο αντρα ? καλα να παθεις ! κι εγω και συ τα θελουμε τα ελαφακια μας με τετοιες ευχες ! ζητα κανεναν πυροβολημενο, και θα ρθει στην πορτα σου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #1.077 01-01-09 17:57 Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια, όποτε σας πλησιάζει ελαφάκι, να κοιτάτε την ούγια! Την ούγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 18:55 Η Anima έγραψε: #1.078 01-01-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Ιωαννα: "Αγιε Βασιλη, για αυτα τα χριστουγεννα θελω εναν αντρα καλο, ευγενικο, με χιουμορ, πνευματωδη και εξυπνο, στοργικο, να αγαπαει τις γατες, να μην ειναι τσαπατσουλης και τεμπελης, να ειναι δυναμικος και να παιρνει πρωτοβουλιες, να μην εχει γονεις, να αγαπαει τα ταξιδια, να εχει ωραιο χαμογελο και να αγαπαει τις φιλες μου !! " Click για ανάπτυξη... Ιωάννα, έχω έναν ακριβώς τέτοιο άντρα (μόνο στις πρωτοβουλίες είναι λίγο πίσω) αλλά δεν τον έχω μόνο γι αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της ζωής μας .... αν είμαστε καλά .... Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:30 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.079 02-01-09 17:30 θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα POLHTHRIO.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 29 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Zbeebz έγραψε: #1.080 02-01-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: θα ανεβασω κατι που μου εστειλαν...και ελπιζω να μην με φατε ολες μαζι... Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να σε φάμε; Είναι καλόοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.