JohnDVM
Διάσημο μέλος
Τι?Δεν ξεσκιστικατε στο σεξ του Αγιου Βαλεντινου? τς τς τς...![]()
Οχι πολυ γιατι ειχα και παρασταση
αλλα δεν χρειαζεται ειδικη επετειο για ξεσκισμα
, ισως για αυτο να κρυωσα
( και το ειπα να σκεπαστω λιγο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλημερα!Η ναρκωση εξαρταται απο το ζωο αμα ειναι ηρεμο γινεται μονο ηρεμηση αλλιως γενικη αναισθησια , ο καθαρισμος ολου του στοματος κραταει περιπου μιση ωρα με σαραντα λεπτα. Μετα αναλογα τα φαρμακα που της εχουν δωσει για ηρεμηση μπορει να καποια καποια διαιτα για μερικες ωρες , και μια αντιβιωση η κρεμουλα για τα δοντια

Ευχαριστω για τη συμβουλη Γιαννη!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πεστα καλε πεστα...γιατι η νεα γεννια σα πολυ ξενερωτη μας εχει βγει...και κανει σεξ μονο στις επετειους και στους ΒαλεντινουςΟχι πολυ γιατι ειχα και παραστασηαλλα δεν χρειαζεται ειδικη επετειο για ξεσκισμα
)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Πεστα καλε πεστα...γιατι η νεα γεννια σα πολυ ξενερωτη μας εχει βγει...και κανει σεξ μονο στις επετειους και στους Βαλεντινους![]()

Πεστα χρυσοστομη!!!

roulsydney
Διάσημο μέλος
Γιατρέ μας ειδικά για τους χειμωνιάτικους μήνες να προτιμάτε ...στεγασμένους και ζεστους χώρους...Οχι πολυ γιατι ειχα και παραστασηαλλα δεν χρειαζεται ειδικη επετειο για ξεσκισμα
)

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλιως θα ερθουμε να σε σκεπασουμε για να μην ξανακρυωσεις

JohnDVM
Διάσημο μέλος
αλλιως θα ερθουμε να σε σκεπασουμε για να μην ξανακρυωσεις
![]()

η καλυτερη μου

roulsydney
Διάσημο μέλος
η καλυτερη μου![]()
καλού κακού ρώτα πρώτα με τι θα σε σκεπάσουνε και ...μετά χαίρεσαι...

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
πτωχέ πλην τίμιε κτηνίατρε μας...μήπως να βάζατε την λέξη¨"γάτες" εντός εισαγωγικών παρακαλώ?Με γατες υπεθεσα ο πτωχος πλην τιμιος κτηιατρος![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Οικογενεια, δουλεια, λεφτα, γκομενοι/ες, σεξ ολα καλα?

roulsydney
Διάσημο μέλος
Ημείς ..όλα καλά..να τα λεφτά μου τρέχουν απο τα μπατζάκια που όμως έχουν τρύπιες τσέπες...Τι κανετε?
Οικογενεια, δουλεια, λεφτα, γκομενοι/ες, σεξ ολα καλα?![]()
.Υμείς?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

που ειναι αυτα που τρεχουν απ'τα μπατζακια σου,να παω να τα μαζεψω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ημείς ..όλα καλά..να τα λεφτά μου τρέχουν απο τα μπατζάκια που όμως έχουν τρύπιες τσέπες....Υμείς?
Hμεις...
Οικογενεια = υιος που μου΄χει βγαλει το λαδι

Δουλεια = πολυ καλα (προς το παρον)
Λεφτα =

Γκομενος / σεξ =

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγω κι εγωΟοοοοουυυυυυυ απο λεφτα να φαν κι οι κοτες(αυτες μονο εχουν λεφτα γι'αυτο και τις τις τρωμε)που ειναι αυτα που τρεχουν απ'τα μπατζακια σου,να παω να τα μαζεψω
![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Hμεις...
Οικογενεια = υιος που μου΄χει βγαλει το λαδι
Δουλεια = πολυ καλα (προς το παρον)
Λεφτα =
Γκομενος / σεξ =![]()

ΜπραβοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βλεπω Δαφνη εστιασες στο τελευταιο ε?Μπραβο

Για το γιο μου το τραμπουκο ομως, οχι μπραβο...

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο για το γιο εκανα πως δεν το ειδα(μην σου χαλασω και την χαρα)Βλεπω Δαφνη εστιασες στο τελευταιο ε?
Για το γιο μου το τραμπουκο ομως, οχι μπραβο...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εισαι πολυ καλη και....γαταΑυτο για το γιο εκανα πως δεν το ειδα(μην σου χαλασω και την χαρα)![]()

φχαριστω

Λοιπον? θα φερεις εσυ ή εγω σακουλι να μαζεψουμε τα λεφτα της Βαρβαρας?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool