Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εγω ο ιδιος με εκθετω δεν χρειαζεται να με γδαρουν![]()
δε λεει ετσι, με το γδαρσιμο θα εχει πιο πολυ πλακα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Δεν μπορώ να διαφωνήσωΔεν ξέρω αν τελικά είμαι off topic (πάλι), αλλά είμαι άντρας και γατόφιλος και χαίρομαι και για τα δύο, κυρίες μου. Ευχαριστώ.

Ομως δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να εκφράσεις με την δήλωση αυτή
JohnDVM
Διάσημο μέλος
, χωνευεται απο το τσικνισμα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλημέρα σας..απλώς μέρος του γυναικίου πληθυσμού μετακόμισε σε ένα "αντίπαλο" θέμε περί σεξ...το οποίο μάλλον βοηθάει στην χώνεψη...των παϊδακίων..Καλημερες, χωνευεται απο το τσικνισμα?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα σας..απλώς μέρος του γυναικίου πληθυσμού μετακόμισε σε ένα "αντίπαλο" θέμε περί σεξ...το οποίο μάλλον βοηθάει στην χώνεψη...των παϊδακίων..![]()

μαλλον βοηθα σε πολλαπλα εμφραγματα του ανδρικου πληθυσμου...και θα μας απορροφησει τους funs απο εδω

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εχω να κανω τσικνοπεμπτη απο το 2002. Σας μισω λεμε!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εσυ μωρε το λες αυτο που ζεις στο ωραιοτερο μερος του πλανητη? Εσυ???ενταξει σας μισωΕχω να κανω τσικνοπεμπτη απο το 2002. Σας μισω λεμε!
![]()

Δεν ειμαι fun του κρεατος...ο καλος μου ξηγηθηκε αλμυρο φυστικι στα χθεσινοβραδυνα παιδακια που ψησαμε...ασε που οντως τσικνησαμε το σαλονι...

γι'αυτο και χωρις τσικνοπεμπτη ζω...Αληθεια προγραμματιζεις επαναπατρισμο?

ιβανα
Επιφανές μέλος
εσυ μωρε το λες αυτο που ζεις στο ωραιοτερο μερος του πλανητη? Εσυ???
Δεν ειμαι fun του κρεατος...ο καλος μου ξηγηθηκε αλμυρο φυστικι στα χθεσινοβραδυνα παιδακια που ψησαμε...ασε που οντως τσικνησαμε το σαλονι...γι'αυτο και χωρις τσικνοπεμπτη ζω...
Αληθεια προγραμματιζεις επαναπατρισμο?![]()
ελα ντε, σιγα το εθιμο, γινομαστε ολοι κανιβαλοι μια μερα. και τι εγινε ? σιγα τα ωα !

JohnDVM
Διάσημο μέλος
ψησατε παιδακια?εσυ μωρε το λες αυτο που ζεις στο ωραιοτερο μερος του πλανητη? Εσυ???
Δεν ειμαι fun του κρεατος...ο καλος μου ξηγηθηκε αλμυρο φυστικι στα χθεσινοβραδυνα παιδακια που ψησαμε...ασε που οντως τσικνησαμε το σαλονι...γι'αυτο και χωρις τσικνοπεμπτη ζω...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απο κτηνιατρο θα ειναι τα παιδακια του χρονουψησατε παιδακια?
![]()

roulsydney
Διάσημο μέλος
απο κτηνιατρο θα ειναι τα παιδακια του χρονου![]()

έχω χάσει επεισόδια?έχω πολύ δουλειά σήμερα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εσυ μωρε το λες αυτο που ζεις στο ωραιοτερο μερος του πλανητη? Εσυ???
μπα, στην ελλαδα δεν εχει δουλειες στον τομεα μου οποτε στην καλυτερη περιπτωση λεω να παω καπου στην ευρωπη. Στην χειροτερη θα μεινω εδω
Μου εχουν λειψει πολλα εθιμα της ελλαδας και εδω δεν βρισκεις ελληνικο εστιατοριο που να εχει κρεατα στα καρβουνα. Γενικα δεν εχει εστιατορια με καρβουνα. Μονο ενα εχω βρει και αυτο ειναι ιαπωνεζικο 
Το καλοκαιρι ομως που θα κατεβω ελλαδα θα κανω πολλες καταχρησεις

και για να επιστρεψω στο θεμα που ειναι οι αντρες, εδω τους ψαχνεις με το μικροσκοπιο. Θα πεσεις πανω σε καποιον και θα ειναι σε σχεση. Θα πεσεις σε ελευθερο και θα ειναι μ#λ*κας (σου ακυρωνει ραντεβου με sms και χαχανητα και ενα μηνα αργοτερα σε πρηζει στα μηνυματα να συναντηθειτε). Αν ειναι φυσιολογικος, δεν θα ειναι για πολυ... ωσπου να παρεις πρεφα δηλαδη σε καποιο dissection οτι ξεπουπουλιαζει το πτηνο με τσιμπιδακι. Ολοι τους ειναι ψυχροι και αναποδοι, αφου ερχονται ατομα απο east coast και την κανουν με ελαφρα γιατι δεν τους αντεχουν!
ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε εχεις δικιο...οταν εισαι μακρια απο τη πατριδα σου λειπουν τα πανταμπα, στην ελλαδα δεν εχει δουλειες στον τομεα μου οποτε στην καλυτερη περιπτωση λεω να παω καπου στην ευρωπη. Στην χειροτερη θα μεινω εδωΜου εχουν λειψει πολλα εθιμα της ελλαδας και εδω δεν βρισκεις ελληνικο εστιατοριο που να εχει κρεατα στα καρβουνα. Γενικα δεν εχει εστιατορια με καρβουνα. Μονο ενα εχω βρει και αυτο ειναι ιαπωνεζικο
Το καλοκαιρι ομως που θα κατεβω ελλαδα θα κανω πολλες καταχρησεις
και για να επιστρεψω στο θεμα που ειναι οι αντρες, εδω τους ψαχνεις με το μικροσκοπιο. Θα πεσεις πανω σε καποιον και θα ειναι σε σχεση. Θα πεσεις σε ελευθερο και θα ειναι μ#λ*κας (σου ακυρωνει ραντεβου με sms και χαχανητα και ενα μηνα αργοτερα σε πρηζει στα μηνυματα να συναντηθειτε). Αν ειναι φυσιολογικος, δεν θα ειναι για πολυ... ωσπου να παρεις πρεφα δηλαδη σε καποιο dissection οτι ξεπουπουλιαζει το πτηνο με τσιμπιδακι. Ολοι τους ειναι ψυχροι και αναποδοι, αφου ερχονται ατομα απο east coast και την κανουν με ελαφρα γιατι δεν τους αντεχουν!

Ξενους οπως εσυ δεν εχει εκει? Ευρωπαιους?

Αληθεια χιονιζει τωρα?
(ασχετο...αλλα μου'λειψε...σε εμας ομως χιονισε χθες βραδυ)
ελα καλε...εμεις εχουμε αντρακλες...που σε βαζουν κατω και τα βλεπεις ολαστον καναδα κ τους ψαχνεις ? τοσο μεγαλη χωρα ? τι να πουμε κ μεις στην μικρη μας ελλαδιτσα δηλ !!!!!!!!!!!![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
στον καναδα κ τους ψαχνεις ? τοσο μεγαλη χωρα ? τι να πουμε κ μεις στην μικρη μας ελλαδιτσα δηλ !!!!!!!!!!!![]()
τελευταια στατιστικη εδειξε οτι οι γυναικες εδω ειναι περισσοτερες απο τους αντρες και επιπλεον ειναι δυσκολο να βρεις καποιον που να σου αρεσει (πολλοι single ειναι ινδοι και κινεζοι οποτε αστο καλυτερα). Στην ελλαδα ειναι τελεια!!! Παραδεισος! Πριν 3 χρονια που κατεβηκα οι πεφτουλες ηταν πολλοι και τα καμακια επισης πολλα, κυριως σε παραλιες. Εδω το μονο που εχω ακουσει ειναι οτι εχω ωραια μαλλια απο εναν καραφλο. Φοβουνται να εκφραστουν ελευθερα για να μην τους κατηγορησεις για sexual harassment. Αλλα μονο εδω ειναι το προβλημα, αν πας τοροντο ή μοντρεαλ ειναι πολυυυυυυυυυυυυ καλυτερα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχεις απολυτο δικιο....αντε κοντευει το καλοκαιρακιτελευταια στατιστικη εδειξε οτι οι γυναικες εδω ειναι περισσοτερες απο τους αντρες και επιπλεον ειναι δυσκολο να βρεις καποιον που να σου αρεσει (πολλοι single ειναι ινδοι και κινεζοι οποτε αστο καλυτερα). Στην ελλαδα ειναι τελεια!!! Παραδεισος! Πριν 3 χρονια που κατεβηκα οι πεφτουλες ηταν πολλοι και τα καμακια επισης πολλα, κυριως σε παραλιες. Εδω το μονο που εχω ακουσει ειναι οτι εχω ωραια μαλλια απο εναν καραφλο. Φοβουνται να εκφραστουν ελευθερα για να μην τους κατηγορησεις για sexual harassment. Αλλα μονο εδω ειναι το προβλημα, αν πας τοροντο ή μοντρεαλ ειναι πολυυυυυυυυυυυυ καλυτερα.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μωρε εχεις δικιο...οταν εισαι μακρια απο τη πατριδα σου λειπουν τα παντα
Αληθεια χιονιζει τωρα?(ασχετο...αλλα μου'λειψε...σε εμας ομως χιονισε χθες βραδυ)
εχει ξενους, κυριως ινδους και κινεζους. Τοσα χρονια που ειμαι εδω μονο 4 ευρωπαιους εχω γνωρισει, εναν ψωνισμενο δανο, εναν θεο γερμανο, εναν επισης θεο ολλανδο και εναν ελληνα γεννημενο ελλαδα αλλα μεγαλωμενος εδω, οποτε δεν την παλευε. Με καναδο παντως δεν ξαναμπλεκω, η καλυτερη μου σχεση κρατησε 4 μηνες. Ειλικρινα δεν την παλευουν καθολου. Ο τελευταιος μου εστελνε μηνυματα τα μεσανυχτα και μου ελεγε οτι ηθελε να δει το γατακι μου. Ελεος!!!
οχι δεν χιονιζει (ευτυχως!!!!) Ειχαμε γυρω στα 70 εκατοστα τον δεκεμβριο και πηγε μεχρι -16 αλλα ευτυχως τωρα εχουμε καλο καιρο!!!
ελα καλε...εμεις εχουμε αντρακλες...που σε βαζουν κατω και τα βλεπεις ολα![]()
χαχαχαχαχ! θα συμφωνησω εδω!

roulsydney
Διάσημο μέλος
Αυτό Γιουλίξ μου ισχύει για μη στρεσαρισμένους άντρες δηλαδή ηλικίας κάτω των τριάντα ...διαφορετικά...let it be..μωρε εχεις δικιο...οταν εισαι μακρια απο τη πατριδα σου λειπουν τα παντα
Αληθεια χιονιζει τωρα?(ασχετο...αλλα μου'λειψε...σε εμας ομως χιονισε χθες βραδυ)
ελα καλε...εμεις εχουμε αντρακλες...που σε βαζουν κατω και τα βλεπεις ολα![]()
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

και νομιζα οτι μονο εδω ειναι χαλια. Που να πατησω και τα 30! Ευτυχως που δειχνω πιο μικρη απο οτι ειμαι για να κρυβω χρονια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool