Άντρες!!

Αυτό Γιουλίξ μου ισχύει για μη στρεσαρισμένους άντρες δηλαδή ηλικίας κάτω των τριάντα ...διαφορετικά...let it be..:down:
συμφωνω...παντως εχει να κανει και με τη παρτενερ....;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μωρε εχεις δικιο...οταν εισαι μακρια απο τη πατριδα σου λειπουν τα παντα:/:
Ξενους οπως εσυ δεν εχει εκει? Ευρωπαιους? :hmm:
Αληθεια χιονιζει τωρα? :rolleyes:(ασχετο...αλλα μου'λειψε...σε εμας ομως χιονισε χθες βραδυ):up:

ελα καλε...εμεις εχουμε αντρακλες...που σε βαζουν κατω και τα βλεπεις ολα:blink::P:lol:

Ευχαριστω που μας το αναγνωριζεται:redface::cool::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω...παντως εχει να κανει και με τη παρτενερ....;)
κι αναλυω το θεμα της παρτενερ...

Κοριτσια πιστευω το εξης.
Ειναι αδικο να κατηγορουμε τους αντρες και μονο.
ο συγχρονος τροπος ζωης μας εκαναν κι εμας να χασουμε τη θηλυκη μας ταυτοτητα...Η γυναικα εργαζεται, εγινε ανεξαρτητη και δυναμικη...σηκωνει τα μανικια και ψιλοτρομαζει τους αντρες...η γυναικα, κανει καμακι, τη πεφτει στη ψυχρα στα μπαρ, και απαιτει σεξ απ΄το πρωτο βραδυ...η γυναικα εγινε κυνηγος...:/:
Αυτο τους απειλει και τους τρομαζει, κι αν θελετε τους "ευνουχιζει" κιολας...:/:
ο αντρας κατα τη γνωμη μου ηταν και πρεπει να παραμεινει κυνηγος...αυτο τον κανει και νοιωθει σιγουρια με αποτελεσμα μετα να ειναι πολυ περισσοτερο αποτελεσματικος στις καθε ειδους ανδρικες του υποχρεωσεις...
Κι αυτα σας τα λεει μια δυναμικη γυναικα κι ανεξαρτητη αλλα βρε κοριτσια...μολις πατε σπιτι, μεταμορφωθειτε λιγο...ριξτε λιγο τους τονους...καντε τον να νοιωσει αντρας...αφου ειναι μωρε...καντε του ενα μασαζ το βραδυ, πειτε του ποσο τον αγαπατε και ποθειτε...ξεκινατε με το "εχεις δικιο" ασχετα αν αντιστρεψετε με μαεστρια το δικιο σε εσας:P...δεν ειναι κακο...με καμια διαθεση πονηριας....απλα εξυπνης τακτικης...
αφου μωρε ειμαστε ανατολιτισσες απο το dna μας...
Αυτα:)
(δε κανω την εξυπνη....τα λεω αυτα για να τα ακουω κι εγω:P:lol:)

κι αναλυω το θεμα της παρτενερ...

Κοριτσια πιστευω το εξης.
Ειναι αδικο να κατηγορουμε τους αντρες και μονο.
ο συγχρονος τροπος ζωης μας εκαναν κι εμας να χασουμε τη θηλυκη μας ταυτοτητα...Η γυναικα εργαζεται, εγινε ανεξαρτητη και δυναμικη...σηκωνει τα μανικια και ψιλοτρομαζει τους αντρες...η γυναικα, κανει καμακι, τη πεφτει στη ψυχρα στα μπαρ, και απαιτει σεξ απ΄το πρωτο βραδυ...η γυναικα εγινε κυνηγος...:/:
Αυτο τους απειλει και τους τρομαζει, κι αν θελετε τους "ευνουχιζει" κιολας...:/:
ο αντρας κατα τη γνωμη μου ηταν και πρεπει να παραμεινει κυνηγος...αυτο τον κανει και νοιωθει σιγουρια με αποτελεσμα μετα να ειναι πολυ περισσοτερο αποτελεσματικος στις καθε ειδους ανδρικες του υποχρεωσεις...
Κι αυτα σας τα λεει μια δυναμικη γυναικα κι ανεξαρτητη αλλα βρε κοριτσια...μολις πατε σπιτι, μεταμορφωθειτε λιγο...ριξτε λιγο τους τονους...καντε τον να νοιωσει αντρας...αφου ειναι μωρε...καντε του ενα μασαζ το βραδυ, πειτε του ποσο τον αγαπατε και ποθειτε...ξεκινατε με το "εχεις δικιο" ασχετα αν αντιστρεψετε με μαεστρια το δικιο σε εσας:P...δεν ειναι κακο...με καμια διαθεση πονηριας....απλα εξυπνης τακτικης...
αφου μωρε ειμαστε ανατολιτισσες απο το dna μας...
Αυτα:)
(δε κανω την εξυπνη....τα λεω αυτα για να τα ακουω κι εγω:P:lol:)

σιγουρα εχουμε γινει πιο τολμηρες κ τους τρομαζουμε, αλλα καποιος θα μπορουσε να πει επισης οτι κ τα αγορακια εχουν γινει λιγοτερο κυνηγοι, κ περισσοτερο "νωθροι" στο να κυνηγησουν μια γυναικα. :hmm:

δεν ξερω τι ξεκινησε πρωτο, αν οι αντρες δεν κυνηγανε επειδη οι γυναικες ειναι πιο δυναμικες, η οι γυναικες εγιναν πιο "πεφτουλες" επειδη οι αντρες δεν τις κυνηγουν, αυτο ειναι σαν το ρητο με το αβγο κ την κοτα...:lol: αντε να βρεις ακρη δηλ...:/:
το σιγουρο ειναι οτι εχει παγιωθει μια κατασταση, οπου τα κοριτσια κυνηγανε ανελεητα γιατι δε βρισκουν αντρες, κ οι αντρες δεν πολυκυνηγανε γιατι υπαρχουν κοριτσια κυνηγοι κ ολα τελεια. :lol:

αυτη ειναι η χιουμοριστικη πλευρα του πραγματος, αλλα κατα βαθος εχουν χαθει οι ρολοι κ ειναι κριμα.

κοριτσια-χαλαρωστε:P
αγορια-κυνηγηστε :P

σιγουρα εχουμε γινει πιο τολμηρες κ τους τρομαζουμε, αλλα καποιος θα μπορουσε να πει επισης οτι κ τα αγορακια εχουν γινει λιγοτερο κυνηγοι, κ περισσοτερο "νωθροι" στο να κυνηγησουν μια γυναικα. :hmm:

δεν ξερω τι ξεκινησε πρωτο, αν οι αντρες δεν κυνηγανε επειδη οι γυναικες ειναι πιο δυναμικες, η οι γυναικες εγιναν πιο "πεφτουλες" επειδη οι αντρες δεν τις κυνηγουν, αυτο ειναι σαν το ρητο με το αβγο κ την κοτα...:lol: αντε να βρεις ακρη δηλ...:/:
το σιγουρο ειναι οτι εχει παγιωθει μια κατασταση, οπου τα κοριτσια κυνηγανε ανελεητα γιατι δε βρισκουν αντρες, κ οι αντρες δεν πολυκυνηγανε γιατι υπαρχουν κοριτσια κυνηγοι κ ολα τελεια. :lol:

αυτη ειναι η χιουμοριστικη πλευρα του πραγματος, αλλα κατα βαθος εχουν χαθει οι ρολοι κ ειναι κριμα.

κοριτσια-χαλαρωστε:P
αγορια-κυνηγηστε :P
Aκριβως ετσι Ιωαννα!!

οι ρολοι εχουν αλλαξει, αλλα εχει αλλαξει και η ζωη πια.
ισως φταιει και το γεγονος οτι δεν εχουν προλαβει να εναρμονιστουν αυτες οι δυο αλλαγες. εννοω του τροπου ζωης με τη γυναικα να εργαζεται και των δυο φυλων.
μπορει να μην μπορουμε να γυρισουμε στην προτερη κατασταση (αντρας κυνηγος-γυναικα "θυραμα" δεν βρηκα καλυτερη λεξη)
μπορει να πρεπει να βρουμε ενα καινουργιο μοντελο που να ταιριαζει στην παραπανω αλλαγη. ισως να μαθουμε να κυνηγαμε και να κυνηγιομαστε και οι αντρες και οι γυναικες κατα βουληση χωρις συνεπιες για κανεναν.
ουτε οι αντρες να νοιωθουν ευνουχισμενοι, ουτε οι γυναικες οτι γινανε αντρουτσοι τροπος του λεγειν.
επαναπροσδιορισμος:)

Εις υγειαν του νεου μοντελου λοιπον!:up:
Χικ:redface:

μπεκρα, πρωι πρωι:lol::lol::lol:
μα αφου μου αρεσε η ιδεα του νεου μοντελου...να μην ευχηθω να πιασει?:lol:για τα καλοριζικα ρε παιδι μου:P

κ εγω πινω σ αυτη την αλλαγη:up::up:

κ εγω πινω σ αυτη την αλλαγη:up::up:
Λευκο, ροζε, ή κοκκινο?:hmm::lol:θελω και μαρκα και βαθμους και επισης ποια χρονια προτιμας...:P

θα επινα το καλυτερο κρασι (για μενα το βιβλια χωρα ή chataeu julia) για αυτη την αλλαγη, γιατι αν την καταλαβουμε καλα θα αλλαξουν πολλα πραγματα.
δυστυχως εμει ειμαστε στο μεταβατικο σταδιο και βιωνουμε ολο το μπαζο:down:

θα επινα το καλυτερο κρασι (για μενα το βιβλια χωρα ή chataeu julia) για αυτη την αλλαγη, γιατι αν την καταλαβουμε καλα θα αλλαξουν πολλα πραγματα.
δυστυχως εμει ειμαστε στο μεταβατικο σταδιο και βιωνουμε ολο το μπαζο:down:
ετσι:/::(:mad:

μπορει να πρεπει να βρουμε ενα καινουργιο μοντελο που να ταιριαζει στην παραπανω αλλαγη. ισως να μαθουμε να κυνηγαμε και να κυνηγιομαστε και οι αντρες και οι γυναικες κατα βουληση χωρις συνεπιες για κανεναν.
Λοιπόν αφήστε τα κομπούτερ και τα λαπιτόπια.... και βουρρρρρρρρρρ στο δρόμο, βγήτε να παίξουμε κυνηγητό:lol: :lol: :lol:.
Εγώ ξεκινάω τρέχοντας γύρω γύρω από το γραφείο για πρθέρμανση.... και σε λίγο βγαίνω στη λεωφόρο:lol: :lol:
μα αφου μου αρεσε η ιδεα του νεου μοντελου...να μην ευχηθω να πιασει?:lol:για τα καλοριζικα ρε παιδι μου:P
Άσε τις ευχές και βγες στο δρόμο. ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ :lol: :lol:.

Λοιπόν αφήστε τα κομπούτερ και τα λαπιτόπια.... και βουρρρρρρρρρρ στο δρόμο, βγήτε να παίξουμε κυνηγητό:lol: :lol: :lol:.
Εγώ ξεκινάω τρέχοντας γύρω γύρω από το γραφείο για πρθέρμανση.... και σε λίγο βγαίνω στη λεωφόρο:lol: :lol:
να σου πω κατι...καλη ιδεα, θα ειναι ενα ειδος συνθηματικου:lol::lol: πως εχουν οι γατες οιστρο, ετσι κ εμεις να τρεχουμε οταν θελουμε να γνωριστουμε καλυτερα;). να καταλαβαινει ο αλλος βρε αδερφε:lol::lol:

Άσε τις ευχές και βγες στο δρόμο. ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ :lol: :lol:.
καλε νεκταρια, δεν ειπαμε εμεις κοριτσια χαλαρα? Παει...θα εξαφανιστουν ολοι τοτε...κι εγω αυτο δηλ. θα εκανα στη θεση τους...
Το νεο μοντελο θελει και μια ισορροπια...αν τους παρουμε στο κατοπι με τα σκουποξυλα, παει τους χασαμε:lol:

Με κοιτάς.... σε κοιτώ προσοχή λάγνο βλέμμα απαραίτητο και... αρχίζω το τρέξιμο. Το πήρες το μήνυμα:lol: :lol:

Μια ειναι η λυση κοριτσια..ενας αντρα 20 χρονια μεγαλυτερος;):rolleyes:
εχει τροπους, εμπειρια, αρχες κλπ.
ανανεωστε τον με κανα κολπακι:redface: και ξεζουμιστε τον μετα:lol:

καλε νεκταρια, δεν ειπαμε εμεις κοριτσια χαλαρα? Παει...θα εξαφανιστουν ολοι τοτε...κι εγω αυτο δηλ. θα εκανα στη θεση τους...
Το νεο μοντελο θελει και μια ισορροπια...αν τους παρουμε στο κατοπι με τα σκουποξυλα, παει τους χασαμε:lol:
Καλέ θα παίξουμε κυνηγητό όχι θα ορμήξουμε αμέσως. Δε βλέπεις με τη Βίκυ φτιάχνουμε και συνθηματικά τώρα:lol:. Για να είναι ομαλό το πράγμα!!!

Μια ειναι η λυση κοριτσια..ενας αντρα 20 χρονια μεγαλυτερος;):rolleyes:
εχει τροπους, εμπειρια, αρχες κλπ.
ανανεωστε τον με κανα κολπακι:redface: και ξεζουμιστε τον μετα:lol:
αν ειναι 20 χρονια μεγαλυτερος απο εμενα θα εχει ζαχαρο , ουρια, χοληστερινη και αλλα τετοια.
μπορει να εχει προβλημα διεκπεραιωσης.
το τονισα 20 χρονια μεγαλυτερος απο εμενα:lol::lol::lol:

Καλέ θα παίξουμε κυνηγητό όχι θα ορμήξουμε αμέσως. Δε βλέπεις με τη Βίκυ φτιάχνουμε και συνθηματικά τώρα:lol:. Για να είναι ομαλό το πράγμα!!!
θα ειναι σαν να απελευθερωνουμε φερομονες στον αερα για να μας μυρισουν τα αρσενικα:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back