Άντρες!!

ανακαλυψα εναν καταπληκτικο και πολυ ευκολο τροπο για να τραβηξετε τα αντρικα βλεμματα:up::up:

πες μας μαρη!! μην μας κρατας σε αγωνια!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φορεστε μια κατακοκκινη φουστα!
Δεν ειναι αναγκη να ειναι κοντη;)
και στο μηκος του γονατου να ειναι ολοι θα τη χαζεψουν γιατι τραβαει το βλεμμα...
Μεχρι που επεσα σε μια λακουβα και σαβουριαστηκα και τοτε με κοιταζαν μεχρι και οι ξινες αριστοκρατισσες γεροντοκορες της Κηφισιας!:blink:
:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φορεστε μια κατακοκκινη φουστα!
Δεν ειναι αναγκη να ειναι κοντη;)
και στο μηκος του γονατου να ειναι ολοι θα τη χαζεψουν γιατι τραβαει το βλεμμα...
Μεχρι που επεσα σε μια λακουβα και σαβουριαστηκα και τοτε με κοιταζαν μεχρι και οι ξινες αριστοκρατισσες γεροντοκορες της Κηφισιας!:blink:
:lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink: :lol::lol::lol::lol:

αχχ μαμα Γιουλη τι επαθες!!! :cool::cool: :lol::lol::lol:

σημασια ομως εχει οτι γυρισαν και σε κοιταξαν ακομα και αυτες!!:lol::lol:

:blink::blink::blink: :lol:

αχχ μαμα Γιουλη τι επαθες!!! :cool::cool: :lol:

σημασια ομως εχει οτι γυρισαν και σε κοιταξαν ακομα και αυτες!!:lol::lol:
να τις βρασω τις ξινες:P:lol::lol:
παντως αν το κανετε, θα με θυμηθειτε;)
σημερα δοκιμασα το κοκκινο πουκαμισο:redface:...να δουμε θα πιασει? :hmm::lol:αντε θυσια γινομαι για παρτη σας:lol::lol::lol::lol:

να τις βρασω τις ξινες:P:lol::lol:
παντως αν το κανετε, θα με θυμηθειτε;)
σημερα δοκιμασα το κοκκινο πουκαμισο:redface:...να δουμε θα πιασει? :hmm::lol:αντε θυσια γινομαι για παρτη σας:lol::lol::lol::lol:

αυριο βαλε το κοκκινο σουτιεν σου!!!:lol::lol: να δουμε τι θα πιασει και αυτο..:P:lol::lol:

αυριο βαλε το κοκκινο σουτιεν σου!!!:lol::lol: να δουμε τι θα πιασει και αυτο..:P:lol::lol:
αυτο παει ασορτι με το κοκκινο πουκαμισο καλε....του οποιου ξεκουμπωνεις τα 3 πανω κουμπια...:lol::lol::lol:

μη μου πεις για κανα κοκκινο βρακι τωρα:lol::lol::lol::lol:

αυτο παει ασορτι με το κοκκινο πουκαμισο καλε....του οποιου ξεκουμπωνεις τα 3 πανω κουμπια...:lol::lol::lol:

:rolleyes::rolleyes: αααχχχ δασκαλε που διδασκες!! :lol::lol::lol:

τα 3 πρωτα κουμπια παντα ηταν must!! :lol::lol::lol:

μη μου πεις για κανα κοκκινο βρακι τωρα:lol::lol::lol::lol:

μα αυτο εννοειται! παει ασορτι με το σουτιεν! ;);) :lol::lol:

:rolleyes::rolleyes: αααχχχ δασκαλε που διδασκες!! :lol::lol::lol:

τα 3 πρωτα κουμπια παντα ηταν must!! :lol::lol::lol:
ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου...:P
Καλε για το κοκκινο πουκαμισο λεγαμε...ασε τα σουτιεν και τα ντεκολτε...:lol:ο,τι διαγραφεται ειναι πιο προκλητικο απο αυτο που φαινεται:lol:

ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου...:P
Καλε για το κοκκινο πουκαμισο λεγαμε...ασε τα σουτιεν και τα ντεκολτε...:lol:ο,τι διαγραφεται ειναι πιο προκλητικο απο αυτο που φαινεται:lol:

δεν ειχα ποτε κοκκινο πουκαμισο..:hmm::hmm: μηπως να το ξανασκεφτω?:P

με τα ''προσοντα'' μου η διαγραφη ειναι σιγουρη!! :lol::lol::lol: :redface::redface:

δεν ειχα ποτε κοκκινο πουκαμισο..:hmm::hmm: μηπως να το ξανασκεφτω?:P

με τα ''προσοντα'' μου η διαγραφη ειναι σιγουρη!! :lol::lol::lol: :redface::redface:
ε ρε τι εχει να γινει στη Πισινα!Φανταζεσαι τους σκαφατους να σε βλεπουν να βγαινεις απο τη Πισινα με το λευκο σου μπλουζακι? :lol::lol::lol:

επεισης πουκαμισο που εχει σπασει το κομπι ακριβως στο στηθος ....εκει να να δειτε βλεματα:redface::redface: μεχρι αν ο παρεις χαμπαρι και να το μαζεψεις:lol:

ε ρε τι εχει να γινει στη Πισινα!Φανταζεσαι τους σκαφατους να σε βλεπουν να βγαινεις απο τη Πισινα με το λευκο σου μπλουζακι? :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: δεν υπαρχει θεμα με τα χρωματα!! :P :lol::lol::lol:

επεισης πουκαμισο που εχει σπασει το κομπι ακριβως στο στηθος ....εκει να να δειτε βλεματα:redface::redface: μεχρι αν ο παρεις χαμπαρι και να το μαζεψεις:lol:

τσ τσ τσ χρυσο μου!! εδω μιλαμε για επιτειδευμενα πραγματα!! :rolleyes: :lol::lol:

για φορεσε το λιγο να δω αν σου παει:hmm:

tunicrwredfull.jpg

θα προτιμουσα το συγκεκριμενο ντεκολτε!! :P :lol::lol::lol:

το αλλο το δοκιμασα!! καλο μου πεφτει!! :lol::lol::lol:

tunicrwredfull.jpg

θα προτιμουσα το συγκεκριμενο ντεκολτε!! :P :lol::lol::lol:

το αλλο το δοκιμασα!! καλο μου πεφτει!! :lol::lol::lol:
με ανασηκωμενο βυζι καλε θα του εμφανιστεις? Α....στην ηλικια σου δεν το χρειαζεσαι:cool:αυτο ειναι για εκεινες που τους βγαζει το σουτιεν και τραβαει τα μαλλια του οταν της πεφτει στο πατωμα...και επειτα του πεφτει κι εκεινου:lol::lol:

με ανασηκωμενο βυζι καλε θα του εμφανιστεις? Α....στην ηλικια σου δεν το χρειαζεσαι:cool:αυτο ειναι για εκεινες που τους βγαζει το σουτιεν και τραβαει τα μαλλια του οταν της πεφτει στο πατωμα...και επειτα του πεφτει κι εκεινου:lol::lol:

:lol::lol::lol: ευτυχως τετοιο θεμα δεν αντιμετωπιζουμε προς το παρον! :rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol: ευτυχως τετοιο θεμα δεν αντιμετωπιζουμε προς το παρον! :rolleyes::rolleyes:
ετσι:up::up:και να προσεχεις για να εχεις!
Κρυο νερο στο ντους, γυμναστικη και μεγαλη προσοχη στις εγκυμοσυνες χρειαζεται...
κι εγω στο υψος του το εχω:redface::redface::P:up:και σε καλο μεγεθος γιατι τα πολλα προσοντα τα τρωει η βαρυτητα στο τελος:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back