aporw
Διακεκριμένο μέλος
ετσικαι να προσεχεις για να εχεις!
Κρυο νερο στο ντους, γυμναστικη και μεγαλη προσοχη στις εγκυμοσυνες χρειαζεται...
κι εγω στο υψος του το εχωκαι σε καλο μεγεθος γιατι τα πολλα προσοντα τα τρωει η βαρυτητα στο τελος
![]()
εμενα μου λες..
ατιμη βαρυτητα! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο ξαναπες το! το καλοκαιρι, σε βραδινη εξοδο, κατεληξα να παιζω κυνηγητο με εναν τυπο απτην παρεα. κ οταν λεω κυνηγητο εννοω οτι με κυνηγαγε, κυριολεκτικα, γυρω γυρω απτην πιστα, με τα χερια τεντωμενα κιολας για να με χουφτωσει...Πειτε ,οι αντρες του φορουμ ,γιατι δεν καταλαβαινεται απο οχι απλη λεξη ειναι!!Παλι επλεξαμα ειναι δυνατον οποιος σου μιλα μετα να στην πεφτει και μην καταλαβαινει απο οχι ??Μα αν μου αρεσε χαζη ειμαι να τον αποφευγω και μη θελω να βγω μαζι του.Τι θα περιμενα ?
δηλ ημαρτον! ζητημα να του χα πει κ ενα γεια οταν μας συστησαν. δηλ, πραγματικα, ρε φιλε, αν γουσταρα, θα σου μιλουσα κ θα σ'άφηνα να με πιασεις, δν θα τρεχα γυρω γυρω ολοι... το τι ζουδια υπαρχουν εκει εξω, ακομη δν μπορω να το χωνεψω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Απιστευτω !!!καλα ετρεχες κανονικ και δεν το καταλαβαι!!δεν παμε καλα
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
. μεχρι που του δωσα και μια, κ παλι δν ενιωσε το ατομο. θα σκεφτηκε οτι του κανω ναζια.. κ να σκεφτεις οτι υποτιθεται οτι μου τον συστησαν σαν ευγενικο, με σπουδες κ μεταπτυχιακο κιολας τρομαρα του! τι να το κανεις το μεταπτυχιακο ομως αν εισαι αξεστος? παλι καλα, αφου δν μ'έπιασε απτο μαλλι να με σουρει στη σπηλια του
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

μηπως ειχε μεθυσει το παιδι και το κατηγορουμε αδικα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφου ρε φιλε κοιταω τον διπλανο σου, εσυ γιατι ερχεσαι? αφου δν ειμαι αλληθωρη!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

να κοιτατε και τους δευτερους...οι πρωτοι συνηθως ειναι ψωνια και τις δουλευουν τις γυναικες

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

). ειναι λιγο "αντρικο" το σχολιο ισως, απλα θελω να παιζουμεμε τον αλλο στην ιδια κατηγορια.. τοσο κακο ειναι??
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
τετοια θυσια ε? αμαν κ ποτετακις κοιτα να δεις τι θα κανεις...μπροστα στα ματια ενος πολυ ωραιου, ριξτα σε εναν ασχημουλη...θα τα παρει...θα πει καλα εγω δε μετραω? και χαριν ανταγωνισμου θα σε διεκδικησει...ε...στο τελος θα θυσιαστεις και θα πεσεις...απλα μετα ο καημενος ο ασχημουλης θα μεινει με τη χαρα![]()

μονο που ειμαι πολυυυυυ χαλια σε τετοια τσαλιμακια, ναζακια, αστα να πανε. δν το χω το σπορ
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Τις τελευταιες μερες μου εχει κολλησει ενας απο το φαισμπουκ.Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν τον ξερω πρωσοπικα απο κοινους γνωστους και το ηλιθιο τον εκανα αποδοχη φιλου!
Αλλα αρχισε να μου στελνει μηνυματα απο το προηγουμενο σαββατο που ετυχε να βρεθουμε στη θαλασσα και να λεει ποσο ομορφη ειμαι και τετοια..και τωρα με αποκαλει ψυχη του κοριτσαρα του

μα ειναι δυνατον ???????τι θρασσος???Να του λεω ευγενικα οτι φιλε δεν ειμαι για σχεση ουτε καν για γνωριμαι φυγω ..αλλα αυτος εκει και να με απειλει οτι θα ερχεται εκει ν με βλεπει!

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool