Άπειρη μαμά ζητάει την βοήθειά σας!!!

Εμείς του ειχαμε ενα παλιο πουλόβερ και μια λούτρινη παντόφλα της μαμάς μου χαχα. Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλα εκεί κουλουριαζόταν και κοιμόταν μια χαρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τί έγινε το μικρό πως πάει;Ξέχασα να σου πω να βράζεις και να αποστειρώνεις καλά το μπιμπερό γιατί τα μικρά είναι ευαίσθητα στις μολύνσεις.Και να το παρακολουθείς για τυχόν διάροια..Καλή τύχη.:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άννα μου ενώ τηρησα όλους τους κανόνες και από σας και από τον κτηνίατρο η γατούλα μου "έφυγε" χτες τα ξημαρώματα.Είμαι απαρηγόρητη...Γιατί τόσο ξαφνικά?πήγα στο γιατρό του έκανε 3 ενέσες 1 αντιβιωτική και 2 γλυκόζης.Δεν είχε αντισώματα δεν τα κατάφερε πέθανε μέσα στα χέρια μου...Δεν έχω νιώσει πιο ασχημα στη ζωή μου.Όση χαρά μου έδωσε 1 βδομάδα τόση στεναχώρια πήρα όταν σταμάτησε να αναπνέει μέσα στα χέρια μου.Όμως δεν το βάζω κάτω.Σε 20 μέρες μετακομίζω Θεσσαλονίκη θα υιοθετήσω ένα γατάκι και ελπίζω να τα καταφέρω αυτη τη φορά...σας ευχαριστώ όλους..

Είναι πολύ ευαίσθητα τα μικρά... πολλά γεννιούνται γιατί λίγα τα καταφέρνουν τελικά, ειδικά τα ορφανά χωρίς αντισώματα απο την μάνα, είναι πραγματικό λαχείο να τα καταφέρουν. Δεν φταις εσύ. Καλό κουράγιο και απο δώ.:(

Δεν είχε προλάβει να πιεί καθόλου γαλατάκι από την μαμά του φαίνεται..τι κρίμα μην στεναχωριέσαι τουλάχιστον προσπάθησες..κουράγιο και να πάρεις άλλο οπωσδήποτε..:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back