μαρουκο
Νεοφερμένο μέλος
Η μαρουκο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
31-10-09
12:23
Γεια σας γατο ιδιοκτήτες πρωτα από αλλα να σας πω πως πολύ σας εκτιμώ που με είχατε στηρίξει όταν έχασα την Λούνα μου!Στην ουσία ήσασταν οι μόνοι...Λοιπόν έχει λοιπόν 2 μήνες περίπου που ήρθα Θεσσαλονίκη για μεταπτυχιακό και σκέφτομαι να πάρω ένα γατάκι...ακόμα να ξεχάσω την Λουνίτσα μου
αλλα έχω ένα πρόβλημα.το σπίτι μου ειναι πολύ μικρό.στην ουσια ειναι ένας ενιαίος χώρος γύρω στα 30 τμ. Το μόνο που είναι μεγάλο είναι το μπαλκόνι... Θα μπορέσει το γατουλίνι να είναι ευτυχισμένο σε μικρό χώρο;τι λεει η γατο εμπειρία σας;;;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μαρία.
αλλα έχω ένα πρόβλημα.το σπίτι μου ειναι πολύ μικρό.στην ουσια ειναι ένας ενιαίος χώρος γύρω στα 30 τμ. Το μόνο που είναι μεγάλο είναι το μπαλκόνι... Θα μπορέσει το γατουλίνι να είναι ευτυχισμένο σε μικρό χώρο;τι λεει η γατο εμπειρία σας;;;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μαρία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.232 μηνύματα.
31-10-09
12:27
θα μπορεσει και πολυ καλα μαλιστα.........οταν υπαρχει αγαπη και φροντιδα,που απο οτι φαινεται σιγουρα θα της δωσεις...Γεια σας γατο ιδιοκτήτες πρωτα από αλλα να σας πω πως πολύ σας εκτιμώ που με είχατε στηρίξει όταν έχασα την Λούνα μου!Στην ουσία ήσασταν οι μόνοι...Λοιπόν έχει λοιπόν 2 μήνες περίπου που ήρθα Θεσσαλονίκη για μεταπτυχιακό και σκέφτομαι να πάρω ένα γατάκι...ακόμα να ξεχάσω την Λουνίτσα μουαλλα έχω ένα πρόβλημα.το σπίτι μου ειναι πολύ μικρό.στην ουσια ειναι ένας ενιαίος χώρος γύρω στα 30 τμ. Το μόνο που είναι μεγάλο είναι το μπαλκόνι... Θα μπορέσει το γατουλίνι να είναι ευτυχισμένο σε μικρό χώρο;τι λεει η γατο εμπειρία σας;;;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μαρία.
![]()

επισης θα μπορουσες να φτιαξεις και οχυρωματικα εργα στο μπαλκονι σου,για να βγαινει οποτε θελει.....αλλα χρειαζεται καποια προσοχη...και μονο με τα οχυρωματικα εργα οπως σου ειπα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
31-10-09
12:34
Γεια σας γατο ιδιοκτήτες πρωτα από αλλα να σας πω πως πολύ σας εκτιμώ που με είχατε στηρίξει όταν έχασα την Λούνα μου!Στην ουσία ήσασταν οι μόνοι...Λοιπόν έχει λοιπόν 2 μήνες περίπου που ήρθα Θεσσαλονίκη για μεταπτυχιακό και σκέφτομαι να πάρω ένα γατάκι...ακόμα να ξεχάσω την Λουνίτσα μουαλλα έχω ένα πρόβλημα.το σπίτι μου ειναι πολύ μικρό.στην ουσια ειναι ένας ενιαίος χώρος γύρω στα 30 τμ. Το μόνο που είναι μεγάλο είναι το μπαλκόνι... Θα μπορέσει το γατουλίνι να είναι ευτυχισμένο σε μικρό χώρο;τι λεει η γατο εμπειρία σας;;;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μαρία.
![]()
πιστεύω πωσ θα προσαρμοστει τελεια στο νεο του σπιτι! οι γατεσ ειναι κι απο την φυση τους "ανακατοστρεσ" με την καλη εννοια, οποτε το γατακι δεν θα περιοριστει μονο στο πατωμα, αλλα και τα επιπλα! να ξερεισ πωσ η γατα δενεται πολυ με τον χωρο της όσο μικρός ή μεγάλος είναι αυτός! επίσης αν τις βάλεις παιχνίδια, και φράξεις το μπαλκόνι για ναμην κυνδινεύει να πέσει, θα μπορείς να την αφήνεις κι εκεί!)οχι κλειδωμένη, αλλά με ανοιχτή την πόρτα να μπαινοβγαίνει!
εγω ειμαι συγουρη πως θα τα παει τελεια!

μαρουκο
Νεοφερμένο μέλος
Η μαρουκο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
31-10-09
18:20
ξέρω ότι οι γατούλες είναι ανεξάρτητες και σίγουρα είναι η τέλεια επιλογή για μένα που το πρόγραμμά μου είναι τόσο βεβαρυμένο...το διάβασμα μου τρώει πολλές ώρες και η σχολή είναι απαιτητική.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει την απαραίτητη φροντίδα και τα χάδια που του αρμόζουν...ευχαριστώ για τις συμβουλές σας...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum