houlieta
Δραστήριο μέλος
Αναζήτησε τριγύρω την μάνα τους αλλά το έντονο κλάμα τους δε χωρούσε και πολλές αμφιβολίες.
Τα έφερε στο σπίτι.
Τα μωρά είχαν μισάνοιχτα ματάκια. Έτσι τα υπολογίσαμε περίπου 10 ημερών (θεωρούμε ημέρα γέννησης την 12η του Ιούνη). Δεν είχαμε ξαναμεγαλώσει μωρά γατάκια με μπιμπερό, όμως με τις πολύτιμες συμβουλές φίλων που το έχουν κάνει, καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανά τα μικρά μας και να τα μεγαλώσουμε. Σήμερα τα μωρά μας είναι περίπου 8 εβδομάδων (την Τετάρτη 7/8 θα είναι) και θεωρούμε πως πλέον μπορούμε να αναζητήσουμε σπίτι για αυτά. Τα μωράκια είναι υγιέστατα, αποπαρασιτωμένα μέσα – έξω, χαρούμενα (έως χαζοχαρούμενα) εξωφρενικά τρυφερά, γλυκύτατα, ζουζουνιάρικα και απίστευτα παιχνιδιάρικα. Μεγαλώνουν όμορφα (σύντομα θα δείτε και άλλες φωτογραφίες, των 8 εβδομάδων), τρώνε κροκετούλες kitten και κονσερβάκια και χρησιμοποιούν κανονικά την άμμο τους.
Θα δοθούν σε άτομο που θέλει γατάκι για μέσα στο σπίτι.
Επειδή αυτά τα δυο γατάκια έτυχε και ήταν τυχερά, ανάμεσα σε δεκάδες άτυχα που πεθαίνουν πεταμένα στα σκουπίδια ή στα δάση από ανθρώπινα τέρατα, θεωρούμε αυτονόητο ότι θα στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία, μήπως και σταματήσει κάποτε αυτή η φρίκη…
Αν δεν επιθυμείτε γατάκι για μέσα στο σπίτι (ή σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον) και διαφωνείτε με την στείρωση, καλύτερα να μην επικοινωνήσετε.
"Το Καταφύγιο" - αρ.πρωτοδικείου 317/1996
email: maria_houlio@yahoo.gr - τηλ: 697 77 47 012
Iδανικό θα ήταν να δωθούν μαζί και έτσι να κοινωνικοποιηθούν σωστά, αλλά φυσικά θα δωθεί και το καθένα ξεχωριστά, αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος..

Ίωνας - περίπου 10 ημερών

Άραμης - περίπου 10 ημερών

Ιωνας - περίπου 2 εβδομάδων

Αραμης - περίπου 2 εβδομάδων

Ίωνας - περίπου 3 εβδομάδων

Άραμης - περίπου 3 εβδομάδων

Ίωνας - 4 εβδομάδων

Αραμης - 4 εβδομάδων

Ιωνας - περίπου 7 εβδομάδων

Αραμης - περίπου 7 εβδομάδων

Εδώ Είναι και η αγγελία στο fb, οποιος μπορεί ας κοινοποιήσει: https://www.facebook.com/maria.xnt.3/media_set?set=a.10151631752424962.1073741830.610484961&type=1
Ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αμαν παναγιτσα μου!!Τι γατονια ειναι αυτα!!Και εχουν απιστευτες ματαρες!!χαχαχαχααχχα..την καλυτερη τυχη να εχουν τα γλυκα μου!
ΥΓ.Και φυσικα με εξαιρετο αλμπουμ φωτογραφιων και πανεμορφα ονοματα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πωπω!!!τι βλέπουν τα μεγάλα μου μάτια
.Δυο πονηρές και γλυκές γατόφατσες που σίγουρα θα κάνουν κάποιους πολύ ευτυχισμένους
.Μην καθυστερείτε ........
Όποιος προλάβει είναι τυχερός
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
houlieta
Δραστήριο μέλος

Τα μωρά μας είναι 2 μηνών και ακομη ψάχνουν να βρουν το σπιτάκι τους...
Ιωνας, το τρελοκομείο, ο αγαπούλης, ο απίθανος ζωηρός παιχνιδιάρης

Αραμης, ο σοβαρός και μετρημένος νέος, ο ήσυχος, που δεν θέλει πολλά πολλά...

Φυσικά, όσοι μπορείτε και έχετε FB σας παρακαλώ, κοινοποιήστε...

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Το εύχομαι ολόψυχα, ο χειμώνας που έρχεται να ναι γι' αυτές τις ψυχούλες ζεστός και γεμάτος σπιτική θαλπωρή

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πανε σπιτακια τους αμεσως στις καλες οικογενειες που θα τα θελουν για παντα...

Καλότυχα να είναι!
mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος
houlieta
Δραστήριο μέλος
Μεγαλώνουν τόσο όμορφα και γρήγορα!..
Ολη μερα παίζουν και γουργουρίζουν, οι απόλυτες αγαπούλες!..
Τα έχω καταλατρεψει και πιστευω ότι το ίδιο θα πάθει και όποιος υιοθετησει ένα από τα μωράκια μας, τους μικρούς μας μαχητές!
Ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον, δυστυχώς...
Καμαρώστε τους, τους μικρούς μου μάγκες...
'Ιωνας

'Αραμης

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και τις κοινοποιήσεις!
Αν μπορείτε να κοινοποιήσετε ξανά, θα σας ήμουν υπόχρεη!...
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Τι αγόραροι είναι αυτοί! Ο 'Ιωνας έχει τη φάτσα τίγρη κυριολεκτικά! Και ο 'Αραμης είναι ένα σπάνιο τρίχρωμο αντράκι μια γλύκα!!
Εύχομαι σύντομα να κυριαρχούν στο σπίτι τους και τους δίποδους υποτακτικούς τους!!

houlieta
Δραστήριο μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

houlieta
Δραστήριο μέλος
Αυριο θα τα καμαρωσετε και σε νέες φωτογραφίες!

houlieta
Δραστήριο μέλος
Τα υπέροχα μωράκια μου, τα βουτυρένια, τα πουπουλένια, τα γουργουριστά και τρυφερά...

Οσο και αν ηθελα να κρατησω αποστάσεις, δεν τα καταφερα, είναι παραφορος έρωτας αυτά τα μωρα, με την γλυκιά καρδούλα...
Δυστυχώς όμως, δεν έχουν φανεί καθόλου τυχερά στο θέμα της υιοθεσίας και πραγματικά στεναχωριέμαι πολύ στην σκέψη ότι δεν θα βρουν σπίτι...
Είναι πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΑ και τόσο ΤΡΥΦΕΡΑ που θα μαλακώσουν ακόμη και την πιο σκληρή καρδιά...

Οσοι μπορείτε, κοινοποιήστε σας παρακαλώ!...
Τα μωρά μου τα πανγλυκα γίνονται 12 εβδομάδων αύριο!
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Έχω προσωπική εμπειρία.Προσπαθώ κι εγώ, με αγγελίες και προφορικά να χαρίσω 3 γατάκια-ήταν 4, το ένα κατάφερα και το έδωσα πριν 2 μήνες-αλλά
κανένα ενδιαφέρον.
Είναι ήδη 4 μηνών και το έχω πάρει απόφαση ότι θα μείνουν μαζί μου όπως και η μανούλα τους.Μαζί με τ' άλλα 3 αδέσποτα που ήδη φροντίζω στο κήπο, θα μεγαλώσουν κι αυτά.Υπολόγισε ότι έχω και 5 δικές μου γάτες......
Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω.Απλά ξέρω ότι δεν μπορώ να τα παρατήσω.
'Ισως πρέπει κι εσύ να προετοιμαστείς για κάθε ενδεχόμενο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
'Αντε να βρουν σπιτάκια τα καμάρια, να κάνουν ευτυχισμένους ανθρώπους!
houlieta
Δραστήριο μέλος
3 αδέσποτα στον κηπο θα ήταν καλά...Είναι κουκλιά!!!Δυστυχώς δεν είναι θέμα τύχης που δεν βρίσκουν σπίτι αλλά θέμα......οικονομικής κρίσης.
Έχω προσωπική εμπειρία.Προσπαθώ κι εγώ, με αγγελίες και προφορικά να χαρίσω 3 γατάκια-ήταν 4, το ένα κατάφερα και το έδωσα πριν 2 μήνες-αλλά
κανένα ενδιαφέρον.
Είναι ήδη 4 μηνών και το έχω πάρει απόφαση ότι θα μείνουν μαζί μου όπως και η μανούλα τους.Μαζί με τ' άλλα 3 αδέσποτα που ήδη φροντίζω στο κήπο, θα μεγαλώσουν κι αυτά.Υπολόγισε ότι έχω και 5 δικές μου γάτες......
Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω.Απλά ξέρω ότι δεν μπορώ να τα παρατήσω.
'Ισως πρέπει κι εσύ να προετοιμαστείς για κάθε ενδεχόμενο.
Εγω έχω 10 μόνιμα (και αρκετά δορυφόρους) στην αυλή.
3 στειρωμένα κορίτσια (ήταν 4 αλλά... ένας θεός ξέρει τι συνεβη στην κουκλα μου) και τα υπόλοιπα αγόρια...
Τα φροντίζω και τα αγαπάω πολύ (σχεδόν όσο τα 3 μέσα) αλλά έχω θρηνήσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια και έχω κουραστεί να ακούω γκρίνιες από παντού...
Θέλω απλά να περάσουν τα χρόνια και να μην υπάρχουν γάτες στην αυλή, έχω πραγματικά ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ... Ψυχολογικά κυρίως.
Το να προσθέσω άλλα 2 στο κοπάδι αυτό, απλά με ανατριχιάζει σαν σκέψη...

houlieta
Δραστήριο μέλος
Ειμαστε σχεδόν 4 μηνων, ολόκληροι άντρες πια και αναζητάμε ενα μόνιμο, ζεστό σπίτι...
Τα περιθώρια δυστυχώς στενεύουν, θα είναι πραγματικά κρίμα τόσο τρυφερά και γλυκά γατακια να ζουν στην αυλή και στους δρόμους...
Αν γνωρίζεται καποιον που ψάχνει γατακι ή εστω αν μπορείτε να κοινοποιήσετε προς πάσα κατευθυνση, θα σας είμαστε όλοι υπόχρεοι...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool