γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
η γατουλιτσα μου γεννησε (πανω μου
) πριν 3 μερες ενα γλυκουλι γατακι το οποιο χαιρει ακρας υγειας..!!!Προχθες πηγα κ τη γατουλα μου κ το μικρο στον γιατρο κ της εκανε ακτινογραφια κ μια ενεση για παλινδρομηση της μητρας κοιταξε κ το μικρο κ τα βρηκε κ τα δυο υγιεστατα!!! μου ειπε ομως πως επειδη ειναι μονο ενα μικρο κ τρωει μονο απο 3-4 θηλες θα πρεπει τις υπολοιπες να τις αδειαζω εγω για να μην εχουμε προβληματα σε περιπτωσει που πετρωσει το γαλα...
μου ειναι ομως λιγο δυσκολο να το κανω αυτο...
Την πρωτη μερα που ηρθε το μικρο στον κοσμο αυτες οι θηλες της ηταν γυρω γυρω σκληρες κ σαν πρησμενες...της εβαλα λοιπον ζεστες κομπρεσες κ αρχισα να της κανω μαλαξεις γυρω γυρω κ σιγα σιγα αρχισε να βγαινει λιγο λιγο το γαλα...το ιδιο κ προχθες...χθες ομως παρ'οτι ασχοληθηκα με την καθε θηλη πανω απο 1 ωρα δν εβγαζε τπτ...(το μικρο δν βυζαινει σιγουρα απο αυτες τις θηλες...)
δν ξερω αν θα επρεπε να ανησυχω γτ ισα ισα εχουν ξεπρηστει κιολας κ δν πιανω ιδιαιτερους κομπους...μπορει απλως να την "ξεζουμισα" κ να θελει τον χρονο της....
παντως αμα ξερετε κανενα τροπο...ή εχετε καμια συμβουλη να μου δωσετε πανω στο θεμα θα με βοηθουσε ιδιαιτερα μιας κ ειναι μια πολυ χρονοβορα κ κουραστικη διαδικασια....(η γατα μου βεβαια την απολαμβανει, ομως εγω απο την αλλη ειμαι στα προθυρα της αγκυλωσης με το να καθομαι 1 ωρα πανω απο καθε θηλη
)....επισης θα ηθελα να με ενημερωσετε για το ποσο ευκολα μπορει να πετρωσει το γαλα μιας γατας...κ ποιες συνεπειες εχει αυτο στη γατα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
ΠΑΡΑΚΑΛΩ επικοινώνησε μαζί μου μόλις δεις το μήνυμα στο 6974322096, θα σου είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ!!!
Το θεματάκι μας είναι εδώ: https://www.mypetz.gr/posts/5708902/
moukelis
Επιφανές μέλος
Απιθανη ιδεα,μακαρι να τα δεχτει παιδια,και να ανακουφιστει και η γατουλα και να σωθουν και τα μωρα.Αν τους αγριευει δοκιμαστε να τα ξεπλυνετε με λιγο φυσιολογικο ορο,ή να τους βαλετε λιγη πουδρα για μωρα,και σε αυτα και στη μανουλα.Τα εχω δοκιμασει και τα δυο και πιανουν συνηθως.
Καλη επιτυχια!
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Περιμένω εναγωνίως
Μίκυ
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Τα κορίτσια που έχουν τα γατάκια φοβούνται δεύτερη προσαρμογή σε άλλη γάτα. Μου είπαν πως τώρα που συνήθισαν στο μπιμπερό 'ισως υπάρξει πάλι πρόβλημα και αν κοπεί κι αυτής της γατούλας το γάλα θα κινδυνέψουν τα μωρά.
Ρώτησαν και το γιατρό τους και τους είπε πως ο οργανισμός της γατούλας θα αναγνωρίζει πως υπάρχει ένα μωρό και θα έχει σταματήσει το πολύ γάλα.
Φοβούνται γιατί όταν κόπηκε της Sugar το γάλα χάσανε ένα απο τα έξι μωράκια.Έχουν τον φόβο μήπως συμβεί αυτό και χαθούν κι άλλα γατάκια.
Καταλαβαίνω το δίκιο τους και την αγωνία τους.
Για τη γατούλα σου και το μωρό της δεν σας φοβάμαι γιατί είδα πως έχεις το γιατρό σας απο κοντά και καλά κάνεις

Εύχομαι να τα χαίρεσαι αφού μου είπες πως θα το κρατήσεις κι αυτό
και μην ξεχνάς οτι πρέπει να τη στειρώσεις γρήγορα γιατί η περίοδος αυτή του θηλασμού είναι πολύ επίφοβη για νέα εγκυμοσύνη που θα επιβαρύνει πολύ την υγεία της. Και...
το μικρό μην το αφήσεις να περάσει τους 6 μήνες,οκ? Βουρ απο τ'αυτί και στο γιατρό

Νά'σαι καλά και να μαθαίνουμε νέα σας.
Και πάλι σε ευχαριστώ
Μίκυ
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δν πιανω παντως κομπους γυρω γυρω στον μαστο...αλλα γαλα δν βγαινει..
Υπαρχει περιπτωση να εχει ελλατωθει τοσο πολυ το γαλα της λογω του οτι εχει μονο ενα μικρο??
το μωρο παντως τρωει μια χαρα...βαζει 15gr το 24ωρο
μοσχοαναθρεμενο...

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορει...Παντως ελεγχε την τακτικα,γιατι μαστιτιδα κανουν πολυ ευκολα.
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
καθε μερα το προσπαθω...αλλα λεω να μην τρομοκρατηθω πρν αρχισω να πιανω κομπους...ή να τρομοκρατηθω??

να χαιρεσαι τις ομορφιες σου!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ετσι κι αλλιως θα αρχισει να ελαττωνεται το γαλα της κι απο μονο του,μην την πιεζεις,απλα ελεγχε.

Οταν απογαλακτιστει το μωρακι και τη στειρωσεις,για καλο και για κακο ρωτησε το γιατρο αν χρειαστει να παρει αγωγη για μερικες μερες για να σταματησει εντελως το γαλα.
Ευχαριστω πολυ,επισης!

γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρα τωρα εγω απλως ελεγχω μηπως δω κατι ασχημο (κ συνεχιζω τις προσπαθειες χωρις να την πιεζω)
κ μετα απο 3 βδομαδες περιπου την παω μια βολτα στο γιατρο να την δει... (κ εννοειται πως τη στειρωνω κιολας)
moukelis
Επιφανές μέλος
Yeap!Εχε το νου σου μη σου φυγει και ξαναζευγαρωσει,μερικες εβδομαδες μετα τη γεννα συνηθως εχουν ξανα οιστρο.
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
αμπαρωμενη την εχω!!!
κ μου εχει κλεψει κ τον καναπε η κυρια...

θα σας την παρουσιασω κιολας αυριο μεθαυριο...κ αυτη κ το μωλο μας

moukelis
Επιφανές μέλος
Αντε να τη δουμε κι εμεις!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
μπουλούκι της το μοσχαναθρεμένο και θα γίνει αυτό ...παίδαρος

Αναμένουμε φωτό εναγωνίως και 'ισως πια να πρέπει να τους ανοίξεις το ολόδικό τους θεματάκι
στο "οι γάτες μου" για να σας καμαρώνουμε απο εκεί.Άντε
ακόμα? Αργείς!! Θέλουμε να δούμε μαμά και μωρό
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Γιουλάκι

μας χρωστάς φωτογραφίες

Τί κάνει η μαμά γάτα και το βασιλικό γατομωρό???
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιουλάκιμας χρωστάς φωτογραφίες
Τί κάνει η μαμά γάτα και το βασιλικό γατομωρό???
Εχουμε ανοιξει το θεματακι μας με φωτογραφιες κ την ιστοριουλα μας στο "οι γατες μου"
μπορειτε λοιπον να μας καμαρωσετε εδω : https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=62515
(κ λεγαμε κ εμεις πως δεν μας δινουν σημασια...

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Eπειδη μπερδευτηκα,ειναι δυνατον μια γατα πχ στις 3 εβδομαδες που εχει γατακια να μην εχει γαλα?γιατι?![]()
Μπορεί να συμβεί, όπως συμβαίνει και στους ανθρώπους.
Σε μια γατούλα φαντάζομαι μπορεί να φταίει κάποιο γεγονός που τη στρεσσάρισε

αντιμετωπίζεις κάτι παρόμοιο με γατούλα σου?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool