alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα.
13-02-11
14:01
καλησπέρα σε όλους...έχω απελπιστεί!!!ο krishna μου περσικός ψιψίνος 1.5 έτους ο οποίος τρεφόταν με r/c persian πριν λίγους μήνες σταμάτησε να τρώει...υπήρχαν μέρα που ετρωγε 10 γρ.και άλλες τιποτα ...οι εξετάσεις του μια χαρά οπότε κατέληξαν οι γιατροί οτι είναι δύστροπος στο φαγητό και έτσι ξεκίνησε αναζήτηση για νεα κροκέτα ή εστω κονσέρβα με μηδενικό αποτέλεσμα...αγόρασα ότι υπάρχει ευτυχώς που έχω πολλά αδεσποτάκια αλλά τιποτα για μαγειρευτό ούτε συζήτηση...μεχρι που δοκιμασε την r/c exigent και έπεσε με τα μούτρα...μεχρι και ο hugo που ούτως ή άλλως δεν ξεπερνα τα 30 γρ ποτέ εφαγε περισσότερο από αυτή...η χαρά μου ομως από οτι φαίνεται κρατησε μεχρι την δευτέρα οπου και ξανάρχισε τα ίδια...πήρα δύο τρεις κωδικούς που μου είχαν ξεφύγει αλλά τίποτα...τσιμπάει τεσσερεις πεντε κροκέτες από την persian τώρα!!αυτή που εκοψε πριν λίγους μήνες !!!και εχω σαλτάρει...μόνο η gourmet gold kitten κονσέρβα του αρέσει και μπορεί να φάει μισή τη μερα αλλά ο γιατρός είπε να μην δίνω διοτι δεν προκειται να πλησιασει κροκέτα πεισματικά περιμένοντας αυτή!!!
τι κάνωωωω???
τι κάνωωωω???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
13-02-11
14:07
Σιγουρα δεν εχει καποιο προβλημα υγειας;Το στομαχακι του ειναι αδειο;Μηπως εχει καμια μεγαλη τριχομπαλα και δεν τρωει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα.
13-02-11
14:15
έχω τρελαθεί ...δεν ξέρω δεν βρίσκουν κατι...του δίνω καθε κυριακή για τριχόμπαλες και αυτή την εβδομάδα εδωσα 3 μέρες απο ένα εκατοστό από την nutriball που γράφει ότι είναι συγχρόνως και ορεξιογόνο...να αυξήσω την ποσότητα?να πάρω αλλη παστα σκέτο ορεξιογόνο?τι να κάνω??;;είμαι σκασμένη!!είχα και τις δύο στειρώσεις μεσα στη βδομάδα και με αυτό τώρα με πήρε από κατω..να δίνω κονσέρβα και ας μην ακουμπάει κροκέτα??
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
13-02-11
14:47
TΙ να σου πω...ισως με εναν υπερηχο αποκλεισετε το ενδεχομενο καποιας μεγαλης τριχομπαλας (αν ειναι τοση ωστε να του εχει κοπει η ορεξη δε βγαινει με παστα) και να δεις μετα τι μπορεις να κανεις αν ειναι μονο θεμα παραξενιας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum