Άρρρρρρης.....^-^

efterpi

Νεοφερμένο μέλος

Η efterpi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Γεια σας!!! Ειμαι η παρηφανη γατομαμα του Αρη!Να γνψριστουμε λοιπον.Εψαχνα εδω και αρκετο καιρο να παρω γατα.Οταν απο τη γατο-ομαδα Θεσσαλονικης μου εδειξαν τη φωτογραφια τον ερωτευτηκα αμεσωσ αλλα δεν το ειχα καταλαβει ακομα....Περιμενα μεχρι να τον γνωρισω...με ανηπομονησια περνουσαν οι μερες ωσπου γνωριστηκαμε και αμεσωσς με κερδισε.
Γνωριζοντας οτι ο Αρης βρεθηκε παρατημενος μπροστα σε ενα κτηνιατρειο και εχοντας περασει καταθλιψη μαλλον μου ξυπνησε κατι σε μητρικο ενστικτο και ηθελα να του δωσω οση αγαπη μπορουσε να εχει.και νομιζω τα καταφερνω αρκετα καλα.
Ειναι ο πιο χαδιαρης γατος που εχω δει!Και ευγενικος.πρωτα θα ρωτησει με το βλεμα του οτιδηποτε πρωτου το κανει.Λιγο δυσκολευομαστε να συνιθησουμε οτι η καινουρια μας τουαλετα εχει πορτακι,αλλα που θα παει...
σας αφηνω γιατι θελει παιχνιδια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως τον δεχτηκες τον Αρη σου,περιμενουμε να τον δουμε και σε φωτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι ο γατουλης στο avatar μου και τον εχω στο gallery μου!!!! αναμενονται κ αλλες φωτο βεβαια

Καλως ηρθες συνονοματε Αρη στο γατοφορουμ μας.Και τον δικο μου τον γατο τον λενε Αρουλη,ειναι ενα απιστευτα χαδιαρικο πορτοκαλογατο 9 μηνων.Φαινεται και στην υπογραφη μου.Ευτερπη πες μας περισσοτερα για τον συναδελφο Αρη.Νομιζω οτι εισαι απο Θεσ/νικη?:D
Θα ρθεις στην συναντηση μας την Κυριακη να τα πουμε απο κοντα?:D

καλως ήρθες τρελό μούτρο ο άρης ε;

καλως ηρθες Αρη και μαμα σου:P
Αρη λενε τον αδελφο μου :Pαλλα παντα ηθελα να δωσω αυτο το ονομα σε σκυλο η γατα.ταιριαζει πολυ:up:

Καλώς μας ήρθατε, Ευτέρπη και Άρη! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου :up:

Καλώς τον Άρη :up:(άντε, και τη μαμά του :P).
Ευτέρπη, για να μάθει την κλειστή τουαλέτα ο Άρης, ίσως θα 'ταν καλό να αφαιρέσεις το πορτάκι για λίγες μέρες, μέχρι να εξοικειωθεί.

Τι κάνει ο κούκλος πανέμορφος και τρελοχαδιάρης μας Άρης;;;;;
Ευτέρπη μου όλα καλά;; Καλέ μου έλειψε αυτό το μουτράκι...
Χαίρομαι πολύ που βρήκε την οικογένειά του και μάλιστα εσένα που σε γνωρίζω και ξέρω πόσο θα τον προσέχεις και θα τον αγαπάς.. ;)
Είναι τόσο καλός γατούλης που του αξίζει.
Πες μας νέα του! Πώς τα πηγαίνει; προσαρμόστηκε εύκολα;

[και ξέχασα να σε ρωτήσω.. στη χορωδία μας πότε θα σε ξαναδούμε;; :D]

kouklos o Aris! thelw na dw k alles photos. poso einai?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back