efterpi
Νεοφερμένο μέλος
Γνωριζοντας οτι ο Αρης βρεθηκε παρατημενος μπροστα σε ενα κτηνιατρειο και εχοντας περασει καταθλιψη μαλλον μου ξυπνησε κατι σε μητρικο ενστικτο και ηθελα να του δωσω οση αγαπη μπορουσε να εχει.και νομιζω τα καταφερνω αρκετα καλα.
Ειναι ο πιο χαδιαρης γατος που εχω δει!Και ευγενικος.πρωτα θα ρωτησει με το βλεμα του οτιδηποτε πρωτου το κανει.Λιγο δυσκολευομαστε να συνιθησουμε οτι η καινουρια μας τουαλετα εχει πορτακι,αλλα που θα παει...
σας αφηνω γιατι θελει παιχνιδια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efterpi
Νεοφερμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Θα ρθεις στην συναντηση μας την Κυριακη να τα πουμε απο κοντα?

prince
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Αρη λενε τον αδελφο μου
αλλα παντα ηθελα να δωσω αυτο το ονομα σε σκυλο η γατα.ταιριαζει πολυ
Desdemona
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
(άντε, και τη μαμά του
).Ευτέρπη, για να μάθει την κλειστή τουαλέτα ο Άρης, ίσως θα 'ταν καλό να αφαιρέσεις το πορτάκι για λίγες μέρες, μέχρι να εξοικειωθεί.
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Ευτέρπη μου όλα καλά;; Καλέ μου έλειψε αυτό το μουτράκι...
Χαίρομαι πολύ που βρήκε την οικογένειά του και μάλιστα εσένα που σε γνωρίζω και ξέρω πόσο θα τον προσέχεις και θα τον αγαπάς..

Είναι τόσο καλός γατούλης που του αξίζει.
Πες μας νέα του! Πώς τα πηγαίνει; προσαρμόστηκε εύκολα;
[και ξέχασα να σε ρωτήσω.. στη χορωδία μας πότε θα σε ξαναδούμε;;
]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool