Άρρωστη γαλανομάτα μάγισσα

• Thread starter Thread starter youla
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

youla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
Παιδιά καλησπέρα.
Φέτος όπως κάθε χρόνο πήγα για Πάσχα στην Κέρκυρα και όπως κάθε χρόνο είδα την ίδια αδέσποτη γατούλα που έρχεται για να φάει στο σπίτι μου με φιλοξενούν. Ομως αυτή τη φορά ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Στεναχωριόμουν που την έβλεπα. Εγώ τη βλέπω εδώ και τουλάχιστον 6-7 χρόνια οπότε τα έχει τα χρονάκια της. Το θέμα είναι ότι η ίδια έιναι ημιάγρια(κάθεται όμως να την χαιδέψεις) και πηγαίνει για φαί σε ένα απομονωμένο σπίτι στο χωριό Αφρα, κοντά στην πόλη. Επίσης, είναι κουφή και επειδή δεν έχει γεννήσει ποτέ της μάλλον είναι στειρωμένη.
Ελπίζω σε θετική ενέργεια και στους φιλόζωους της Κέρκυρας, μήπως τελικά τύχει κτηνιατρικής φροντίδας και έχει καλά γεράματα. Σε όποιο άτομο αναλάβει να βοηθήσει θα πληρώσω τα μισά ιατρικά έξοδα (μάλλον θα είναι αρκετά)
Επίσης, οποιος θελήσει να βοηθήσει να αποκλείσει από το μυαλό του την περίπτωση της ευθανασίας. Η γάτα είναι σε κακά χάλια αλλά έχει πολύ δύναμη για ζωή, μέσα της. Συνέχεια ψάχνει για χάδια και κάνει κοιλίτσες αλλά έτσι όπως είναι τη σιχαίνονται και δε τη χαιδεύουν.
Θα μπορούσε να είναι μια πραγματική κούκλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• corfucat2.jpg
    corfucat2.jpg
    524,3 KB · Εμφανίσεις: 37
  • corfucat3.jpg
    corfucat3.jpg
    585,6 KB · Εμφανίσεις: 44
Ωχ..τι να έχει η καημενούλα!! :( πραγματικά θα μπορούσε να γίνει μια κουκλάρα και φαίνεται να είναι πολύ γλυκιά. Κρίμα να σιχαίνονται να χαϊδέψουν αυτό το γλυκύτατο πλασματάκι. Όσον αφορά την βοήθεια που αναφέρεις, ήθελα να σε ρωτήσω αν μένεις Κέρκυρα ή αν πηγαίνεις συχνά και γενικά με ποιό τρόπο θα μπορούσε η γατουλίνα να βοηθηθεί λόγω απόστασης. Θέλω πολύ να βοηθήσω αλλά εγώ π.χ μένω Αθήνα. Οικονομικά (έστω και εξ αποστάσεως) νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχούλα μου γλυκιά, αγαπούλα μου......:(:(:(
Αχ μωρέ τί εχει πάθει το νινάκι;;;;

Δυστυχώς, μένω Αθήνα. Ειχα πάει 3 μέρες Κέρκυρα για το Πάσχα. Το θέμα δεν είναι οικονομικό. Θα βρεθεί λύση. Το θέμα είναι η πρόσβαση στο σπίτι (χωριό Αφρα, κοντά στην πόλη) και βεβαίως να βρεθεί κάποιο άτομο στην Κέρκυρα που να μπει σε αυτόν τον κόπο γιατί η γατούλα είναι ημιάγρια. Οπως την είδα, έχει χάσει το τρίχωμά της (είναι μακρύτριχη), υποφέρει από ψύλους και τσιμπούρια, τα αυτιά της είναι μισοφαγωμένα από κάποια μόλυνση και φτύνει πύον γιατί έχει πρόβλημα στα δόντια ή στα ούλα:(
Στο σπίτι που πηγαίνει για να φάει υπάρχει τώρα ένα μωρό παιδί και δεν το βλέπω να την ταίζουν ακόμα για πολύ. Τη φοβούνται για καμιά αρρώστια. Και ούτε συζήτηση να την πάνε εκείνοι σε κανένα γιατρό. Δεν έχουν ούτε τα λεφτά ούτε εξοικείωση με τα ζώα (πάλι καλά που έχει ένα πιάτο φαί)
Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια φιλοζωική στην Κέρκυρα να προωθήσω το θέμα;

Παιδιά, βρήκα μια φιλοζωική στην Αφρα Κέρκυρας, ΤΗΕ ΑΡΚ, White Cameron
Και επίσης την αντιπρόσωπο της ελληνικής φιλοζωικής στην Κέρκυρα, Sylvia Steen
Φοβάμαι να τους εμπιστευτώ, μήπως είναι εύκολοι στην ευθανασία:eek:. Μήπως έχετε ακούσει κάποια σχόλια για αυτές τις φιλοζωικές;

Απάντηση: Άρρωστη Γαλανομάτα μάγισσα

Καλημέρα,

Δεν χάνεις τίποτα να τους τηλεφωνήσεις. Πιστεύω ότι θα καταλάβεις κατά πόσο ενδιαφέρονται να την βοηθήσουν την γατούλα. Πάρε πληροφόριες από την Φιλοζωική στην Αθήνα για την κα Sylvia Steen και βλέπεις τι θα κάνεις....

Καλή τύχη στην γατούλα.

Συμφωνώ με την ROZINA, δηλ. να τηλεφωνήσεις και σίγουρα θα καταλάβεις αν θα θέλουν πραγματικά να την βοηθήσουν. Αν όμως καταλάβεις ότι δεν έχουν και πολύ όρεξη ν' ασχοληθούν, μήπως θα μπορούσες με κάποιο τρόπο να πάρεις την γατούλα και να την φέρεις Αθήνα (τουλάχιστον να θεραπευθεί) ; εκτός κι' αν τελικά υπάρξει άτομο από την Κέρκυρα που να θέλει να την φροντίσει. Απ' ότι μπορώ να καταλάβω την έχουν παρατημένη την κουκλίτσα και όπως έγραψες παραπάνω δεν έχουν σκοπό ούτε να την ταΐζουν πλέον :( :(
Μακάρι να βρεθεί άτομο από Κέρκυρα ή να την φροντίσει τελικά η φιλοζωική, αλλιώς βλέποντας και κάνοντας!

Περιμένουμε εξελίξεις :)

Δύσκολο γενικά να τη φέρω Αθήνα.
Εχω, όμως κάτι γνωστούς στην Κέρκυρα. Ξέρω δυο κορίτσια που ίσως να μπορούσαν να βοηθήσουν για να πάει σε κτηνίατρο. Θα παρακαλέσω και βλέπουμε. Μάλλον θα ξεκινήσω από αυτές και μετά στη φιλοζωική

Απάντηση: Άρρωστη Γαλανομάτα μάγισσα

Αν δεν ανταποκριθεί κάποιος πες μας , να το βάλουμε το γατάκι και στο facebook, μήπως και σωθεί!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back