Άρρωστη μαμά

• Thread starter Thread starter myrtos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

myrtos

Δραστήριο μέλος

Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
εχει γεννησει μια γατα τη Μ.Παρασκευη.Τα μωρα δεν ξερω που τα εχει κρυψει αλλα αυτη ερχετε και τρωει αρκετα συχνα.Το προβλημα ειναι οτι εχει αρχισει και φταρνιξεται αρκετα συχνα και υγρα.Η κατασταση χειροτερευει και σημερα ειδα οτι εχει και σαν δακρυα στα ματια.Δεν ξερω αν μπορώ να της δωσω καποιο φαρμακο γιατι θήλαζει.....Δεν ξερω και αν μπορει να κολλησει τα μικρα απο αυτο που εχει ή τισ αλλες γάτες που τρωνε μαζί της που οι 2 απο αυτες περιμένουν μωρα Παρακαλω μην προτεινει κανεις να την παω σε κτηνιατρο γιατι ειμαι στην επαρχεια και αυτο ειναι αδυνατο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα μικρά της πολύ φοβάμαι ότι θα κουβαλάνε ό,τι κι αυτή, δυστυχώς.:/: Οι άλλες γάτες που τρώνε μαζί της είναι επίσης πιθανό να κολλήσουν, αν δεν έχουν κολλήσει ήδη (αν κάποιες έχουν πιο δυνατό οργανισμό μπορεί να μην εμφανίζουν συμπτώματα, θα μεταφέρουν όμως τον ιό στα μικρά τους με τις γνωστές θλιβερές συνέπειες).:(
Δυστυχώς μου φαίνεται δύσκολο να μπορέσει να γίνει κάτι. Αν έπαιρνες μια τηλεφωνική συμβουλή από τον κτηνίατρό σου εδώ στην Αθήνα;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ξερω οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα:(.Το ασχημο ειναι οτι φευγω και εγω σε 2 μερες.:(

Θα σου συνιστούσα να πάρεις τηλ. στο Νοσοκομείο Ζώων στο Πικέρμι που λειτουργεί κάθε μέρα 24 ώρες και να ζητήσεις τη συμβουλή τους. (210-6038023) Στο συνιστώ μιας και σήμερα είναι αργία κι ίσως να μην βρεις κάποιον άλλο κτηνίατρο εύκολα.
Μη στενοχωριέσαι πάντως, εσύ κάνεις ό,τι μπορείς.. Δυστυχώς δεν είναι όλα στο χέρι μας... :/:
Πες μας νέα!

Ωχ, πολύ δύσκολη κατάσταση...:/:
Νομίζω ότι τα αντιβιοτικά που συνήθως χορηγούνται σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν ενδείκνυνται για μητέρες που θηλάζουν. Είναι καλή ιδέα να πάρεις τηλ. στο Πικέρμι ή σε κάποιο δικό σου έμπιστο κτηνίατρο. Δυστυχώς, όπως είπε και η Jeannine, δεν είναι πάντα όλα στο χέρι μας.
Ελπίζω να βρεθεί άκρη.

Νομίζω ότι μπορείς ΑΝΕΤΑ να πάρεις ένα τηλέφωνο τον Αιλουρο. Ειναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσει και θα σε συμβουλεύσει ακόμα και αν δεν είσαι πελάτης του. Και θα το κάνει απλόχερα και ανιδιοτελώς για τη γατούλα ΜΟΝΟ. Αν του μιλήσεις, θα το καταλάβεις. Πες μου αν θες να σου δώσω το κινητό του... είναι ΠΑΝΤΑ ανοικτό.

ευχαριστώ για την βοηθεια.:)Επειδη εδω δεν εχει κτηνιατρικα φάρμακα αναγκαστικα πηγαμε στο vibramicin.κατα τον γιατρο δεν πειραζει τα γατακια ουτε τις αλλες γατουλες.εγω παλι δεν ειμαι σιγουρη.λεω να ξεκινησω απο αυριο μεχρι να φυγω και να πησω την μητερα μου που θα ερθει την αλλη εβδομαδα να ερθει την αρχή της και να συνεχισει την θεραπεια.Δεν μπορω να σκευτώ κατι αλλο.Μονο κακο μην κάνω

ευτυχως ο καιρος εχει αλλαξει και κανει αρκετη ζεστη.και......ΒΡΗΚΑ τα μωρα:inlove::inlove::inlove:.2 κατασπρα σαν την μαμα τους και ενα ασπρο ξανθο.Αχχχχ Αν δεν ηταν μιας εβδαμαδας με βλεπω να γυρναγα μαζι τους.:P

Η Μανούλα παει καλύτερα? αχ ψυχές μου μωρέ.

επλπιζω να παει καλυτερα που ζεστανε ο καιρος γιατι πραγματικα εμεινε πια μονη της.:( Καλοτυχα να ειναι τα μικρα:)

Συνημμένα

• ΓΑΤΙΔΑΚΙΑ.jpg
    ΓΑΤΙΔΑΚΙΑ.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 54
Αχ τι όμορφα...Γιατί δεν τα βάζεις μια αγγελία καλού κακού;Όλο σε κάποιον μπορεί να κάνουν κλικ ειδικά τα κάτασπρα,και να βρεθεί σπιτάκι.:)

Πω πω! Είναι κουκλάκια!!!:D

Αχ μωρέ ...κουκλιά! Η μαμα σου έμεινε εκει? μήπως όντως να τα εβγαζες καμμια φωτό μεγαλώνοντας..:(

δυστυχως τα γατακια ειναι στην Κεφαλονια και εγω επεστρεψα στην Αθήνα.:cry:Η μητερα μου ηταν να παει την Τριτη αλλα κατι ετυχε και μαλλον θα παει προς το τελος της εβδομαδας.:(Τα μικρουλια με το που θα ξεμυτισουν δεν θα πιανονται:(.Αν ηταν πιο μεγαλα θα τα επερνα μηπως βρουνε σπιτακι.1 εβδομαδας μαλλον κακο θα εκανα να τα παρω απο την μαμα τους παρα καλο.:/:Ευχομαι τουλαχιστον να τα δω να παιζουν στην περιοχη οταν ξαναπάω.Εκτως αν φερει η μαμα μου τιποτα πισω οπως θα ερχετε:whistle::whistle:

τι να σου πω:P θα γεμίσεις μου φαίνεται το σπίτι ασπρα γατακια κατασπρα...α είδα και μια Μαφαλντί\:lol:

α είδα και μια Μαφαλντί\:lol:

οχι που θα σου ξεφευγε το μωρο Φαλντι:Pεχει και φουντωτη ουριτσα για μωρο:P Να σου το πακετάρω???:P:P

οσο για τα ασπρα αστο πρεπει να σταματησω να πηγενω Κεφολονια:redface:

αααχ τα ΦαλντιΆ δεν ειναι ποτέ αρκετά...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back