Άρρωστος γάτος έξω από στεγνοκαθαριστήριο

• Thread starter Thread starter Aristocat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aristocat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα.
Μου είπε πριν από λίγο η αδερφή μου ότι μετά το μετρό του Ν. Κόσμου, στην οδό Ηλεία Ηλειού και δίπλα στο σουβλατζίδικο το Μικρό Μοναστηράκι υπάρχει ένας γατούλης άσπρος με κίτρινο καπελάκι έξω από ένα στεγνοκαθαριστήριο. Οι άνθρωποι του καταστήματος θεωρούν αρκετό το σπιτάκι και το φαγάκι που του έχουν μόνιμα έξω αλλά ο γατούλης είναι αρκετά άρρωστός. Μου είπε η αδερφή μου ότι κάθε φορά που περνάει τον βλέπει ακούνητο και τα ματάκια του είναι γεμάτα τσίμπλες:(Πρέπει να είναι αρκετά αρρωστούλης...Την τελευταία φορά που μάζεψα ένα γατάκι η ιατρός μου ζητούσε 20 ευρώ την ημέρα και το Κέντρο Γάτας μου είχε ζήτησε επίσης αρκετά λεφτά. Εγώ αυτήν την περίοδο είμαι πολύ δύσκολα οικονομικά για πολλούς λόγους...Μπορώ να πάω να τον πάρω αύριο το απόγευμα αλλά δεν ξέρω πού να απευθυνθώ δεδομένου ότι ο γάτος θα πρέπει να φιλοξενηθεί σε ιατρείο και όχι σε σπίτι με χαμηλό κιόλας κόστος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επικοινωνησε να σου πωω μια γιατρο εκει που ισως τον δεχτει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ιατρός που μου πρότεινε η Ασημίνα δέχεται αδεσποτάκια αλλά επειδή της έχω ξαναπάει στο παρελθόν μου έπαιρνε γύρω στα 20 ευρώ την ημέρα:(

το γατάκι αυτο το φροντίζουν και το ταίζουν στο στεγνοκαθαριστήριο καιρό τώρα.
Τον τελευταίο καιρό όντως έχει χειροτερέψει. Οι άνθρωποι το πήγαν στον γιατρο απο οτι μου ειπαν και τους είπε ότι έχιε πρόβλημα στο στόμα, που μάλλον ισχύει, για αυτο προφανω΄ς και ειναι τοσο βρώμικο. Του εκανε μια ένεση απο οτι μου ειπαν και τους ειπε οτι θα ειναι ενταξει. Υποθετω καμια κορτιζόνη θα του εκανε, αλλα σιγουρα μια επαναληψη δεν αρκει.
Αν θέλεις να κάνεις κάτι για το ζωάκι αυτό μίλησε με τους ανθρώπους να το πάρεις να το πας στο γιατρό (σε άλλο γιατρο απο αυτον που το πηγαν...) να το δει και να δώσει κάποια θεραπεία να την κάνουν αυτοί. Κατά την άποψή μου χρειάζεται και εξετάσεις αίματος.
Απο κει και πέρα μπορεί να επιστρέψει μια χαρά στον χώρο του που το φροντίζουν οι άνθρωποι, δεν χρειάζεται να φιλοξενηθεί πουθενα, εκτος κι αν πια εχει χειροτερέψει τοσο πολυ απο τοτε που το ειδα, πριν 2-3 εβδομαδες.
Αυτό τον καιρό ε΄χω πολλά ζώα που φροντίζω με αρκετά προβλήματα, οπότε δεν ε΄χω καταφέρει να ασχοληθώ και με αυτόν. Αν δεν το προχωρήσεις εσύ ή κάποιος άλλος είχα σκοπο να το κάνω ομως.

Η γιατρος αυτη αναλαμβανει αδεσποτα κι απο μονη της σου την ειπα οχι για να το πας για φιλοξενεια ( οη τιμη ειναι αυτη που ειπες) αλλα για να ρωτησεις εαν μπορει η ιδια να το αναλαβει, αλλα εαν ειναι οπως τα λεει η Βιβη ισως νε ειχε νοημα μια δευτερη εξεταση και θεραπεια κυριως

Aristocat, πάρε τηλ μετά τις 5.30 την Βασιλική τη Γιανναράκη, 210 9966054. Πες ότι τηλεφωνείς εκ μέρους μου (Βούλα Ξένου) και συννενοήσου αν είναι να το πας εκεί για μια δεύτερη γνώμη.
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με την Βιβή ότι εφόσον το φροντίζουν εκεί που είναι δεν χρειάζεται να φιλοξενηθεί κάπου.

Ωραία Βιβή:) Θα τον αναλάβω εγώ τον γατούλη. Θα τον πάμε στο ιατρό την Παρασκευή με το αγόρι μου να πάρουμε και μία δεύτερη γνώμη. Απλά έτσι όπως μου τα παρουσίασε η αδερφή μου φαντάστηκα ότι το γατάκι θα έχει ανάγκη από θεραπεία και φιλοξενεία σε κτηνίατρο και γι'αυτό ρώτησα. Θα σας κρατήσω όλους ενήμερους.

Παιδια πέρασα χθες και τον είδα, δεν είναι σε τοσο άσχημη κατάσταση. Αναπνευστικο δεν φαίνεται να έχει. Απλά είναι πολυ βρώμικος, αλλά πάντα ήταν αρκετά βρώμικος, οποτε αυτο απο μόνο του δεν λεέι κατι.
Φαίνεται να τρώει μια χαρά και ειναι παχουλός.
Ισως να έχει τίποτα νεφρά, ζάχαρο ή συκώτι ή απλά κάποιο πρόβλημα στο στόμα. Δεν νομιζω να έχει κάτι παραπάνω απο αυτο. Οποτε φανταζομαι μπορει να θέλει ειδική διατροφη ή τίποτα αντιβιώσεις ή φάρμακα.
Και οι άνθρωποι εκει πραγματικά τον φροντίζουν, εγώ δεν θα τον έπαιρνα απο εκει ούτε για προσωρινή φιλοξενία, εκτος κι αν έβρισκε σπιτι φυσικά.

Όπως κι αν εχει ενημέρωσέ με.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back