Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρέπει να είναι αρκετά αρρωστούλης...Την τελευταία φορά που μάζεψα ένα γατάκι η ιατρός μου ζητούσε 20 ευρώ την ημέρα και το Κέντρο Γάτας μου είχε ζήτησε επίσης αρκετά λεφτά. Εγώ αυτήν την περίοδο είμαι πολύ δύσκολα οικονομικά για πολλούς λόγους...Μπορώ να πάω να τον πάρω αύριο το απόγευμα αλλά δεν ξέρω πού να απευθυνθώ δεδομένου ότι ο γάτος θα πρέπει να φιλοξενηθεί σε ιατρείο και όχι σε σπίτι με χαμηλό κιόλας κόστος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Τον τελευταίο καιρό όντως έχει χειροτερέψει. Οι άνθρωποι το πήγαν στον γιατρο απο οτι μου ειπαν και τους είπε ότι έχιε πρόβλημα στο στόμα, που μάλλον ισχύει, για αυτο προφανω΄ς και ειναι τοσο βρώμικο. Του εκανε μια ένεση απο οτι μου ειπαν και τους ειπε οτι θα ειναι ενταξει. Υποθετω καμια κορτιζόνη θα του εκανε, αλλα σιγουρα μια επαναληψη δεν αρκει.
Αν θέλεις να κάνεις κάτι για το ζωάκι αυτό μίλησε με τους ανθρώπους να το πάρεις να το πας στο γιατρό (σε άλλο γιατρο απο αυτον που το πηγαν...) να το δει και να δώσει κάποια θεραπεία να την κάνουν αυτοί. Κατά την άποψή μου χρειάζεται και εξετάσεις αίματος.
Απο κει και πέρα μπορεί να επιστρέψει μια χαρά στον χώρο του που το φροντίζουν οι άνθρωποι, δεν χρειάζεται να φιλοξενηθεί πουθενα, εκτος κι αν πια εχει χειροτερέψει τοσο πολυ απο τοτε που το ειδα, πριν 2-3 εβδομαδες.
Αυτό τον καιρό ε΄χω πολλά ζώα που φροντίζω με αρκετά προβλήματα, οπότε δεν ε΄χω καταφέρει να ασχοληθώ και με αυτόν. Αν δεν το προχωρήσεις εσύ ή κάποιος άλλος είχα σκοπο να το κάνω ομως.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με την Βιβή ότι εφόσον το φροντίζουν εκεί που είναι δεν χρειάζεται να φιλοξενηθεί κάπου.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα τον αναλάβω εγώ τον γατούλη. Θα τον πάμε στο ιατρό την Παρασκευή με το αγόρι μου να πάρουμε και μία δεύτερη γνώμη. Απλά έτσι όπως μου τα παρουσίασε η αδερφή μου φαντάστηκα ότι το γατάκι θα έχει ανάγκη από θεραπεία και φιλοξενεία σε κτηνίατρο και γι'αυτό ρώτησα. Θα σας κρατήσω όλους ενήμερους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Φαίνεται να τρώει μια χαρά και ειναι παχουλός.
Ισως να έχει τίποτα νεφρά, ζάχαρο ή συκώτι ή απλά κάποιο πρόβλημα στο στόμα. Δεν νομιζω να έχει κάτι παραπάνω απο αυτο. Οποτε φανταζομαι μπορει να θέλει ειδική διατροφη ή τίποτα αντιβιώσεις ή φάρμακα.
Και οι άνθρωποι εκει πραγματικά τον φροντίζουν, εγώ δεν θα τον έπαιρνα απο εκει ούτε για προσωρινή φιλοξενία, εκτος κι αν έβρισκε σπιτι φυσικά.
Όπως κι αν εχει ενημέρωσέ με.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum