dimitrafish
Νεοφερμένο μέλος
εδω και δυο εβδομαδες ειναι σε ενα οικοπεδο διπλα στο σπιτι μου ενα μικρο γατακι του βαζω φαι αλλα δεν μπορω να το πιασω.ερχεται και στην αυλη μου κ εχει τσακωθει μερικες φορες με τα δικα μου.
το προβλημα ειναι οτι τωρα προσεξα οτι το ενα του ποδαρακι μαδαει.τι μπορω να κανω να του βαλω καποιο φαρμακο στο φαι δεν πλησιαζει με τιποτα και φοβαμαι οτι μπορει να κολλησουν τα δικα μου τα οποια δεν μπορω να περιορισω να μην βγαινουν στην αυλη.βοηθηστε με αν καποιος ξερει κατι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δυστυχως,.,,τι μπορουμε να σου πουμε;Γιατροι δεν ειμαστε..και το γατακι πρεπει να το δει κτηνιατρος.

Προσπαθησε να το ξεγελασεις με κονσερβα φαγητο...αν μπορεις να τη βαλεις σε μια γατοφορο με ανοιχτη πορτα,μπας και μπει.Ο αλλος τροπος ειναι την ωρα που τρωει..να εχεις διπλα γατοφορο,να φορας τα πλαστικα χοντρα γαντια που φοραμε για τις δουλειες του σπιτιου,και να το αρπαξεις γρηγορα να το βαλεις στη γατοφορο.Θελει μια προσπαθεια.Αλλα ετσι φαρμακα..πως μπορουμε να δωσουμε;
Πιθανο να εχει μυκητιαση..αλλα μπορει να ειναι και κατι αλλο....μονο ο γιατρος μπορει να σου πει τι να κανεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitrafish
Νεοφερμένο μέλος
το δοκιμασα αλλα δεν το πιασα.το προβλημα ειναι οτι το διπλανο οικοπεδο ειναι περιφραγμενο με καγκελα αυτο περναει εγω δεν το φτανω...νομιζα οτι θα ημερεψει με το καιρο αλλα τιποτα.οι μυκητες ειναι κολλητικοι?
blackfairy1986
Νεοφερμένο μέλος
παιδιά καλησπέρα εδώ και 3 μέρες περίπου είναι μια γάτα έξω από το σπίτι μου και φωνάζει ουρλιάζει θα το έλεγα από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλο το βράδυ θα έλεγα... σήμερα έψαξα λίγο να την βρω να δω πια είναι ... και είναι μια μεγαλόσωμη και στρουμπουλή γατούλα με άσπρα και κίτρινα χρώματα.. τέλος πάντων στην αρχή είπαμε πως θα γεννάει γιατί η περισσότερες γάτες της γειτονιάς αυτό τον καιρό γεννάνε που είναι πολλές θέλω να πω και μένω πέραμα αττικής.. και φυσικά ούτε μια στερημένη αν είχα λεφτά θα το έκανα εγώ αλλά εδώ δεν έχω στειρώσω την δικιά μου λόγο σοβαρού οικονομικού προβλήματος... πως θα στειρώσω και της άλλες? τέλος πάντων η γάτα δεν πλησιάζετε γιατί εκτός του ότι εδώ δεν κάνει κανείς τίποτα για τα αδέσποτα οκ όχι όλοι κάποια άλλα κτήνη έχουν φροντίσει να τα φοβίσουν πολύ τα ζωντανά έχουμε βρει δεκάδες φορές ψόφια γατάκια και γάτες από της γνωστές φόλες και το χειρότερο έχουν πεθάνει στα χέρια μας γάτες που της έχουν χτυπήσει μέχρι θανάτου ναι καλά διαβάσατε... προσπαθώ να ρίχνω οτι περισσεύει απο φαγητά στα αδέσποτα τουλάχιστον να μαζεύονται στην δικιά μου αυλή γιατί δεν έχουμε θέμα εκτός αυτού αυτά τα καημένα τα αδέσποτάκια και βραστό ρύζι να τους ρήξης θα το φάνε.... δεν είναι σαν την δικια μου που αν δεν φάει την μάρκα της μας παίζει θέατρο.. λυπών αυτό που θέλω να πω είναι παίζει η γάτα να μην εχει γεννήσει 3 μέρες τώρα και να νε πόνοι εγκυμοσύνης? Επίσης δεν ξέρω αν είναι θηλυκό γιατί δεν μπορώ να πλησιάσω τόσο ώστε να δω.. από φόλες δεν έχουμε ακούσει ποτέ να φωνάζουν έτσι συνήθως τα βρίσκουμε ενώ έχουν πεθάνει γιατί φωνάζουν πολύ ξεψυχισμένα και αφού έχει μυρίσει όλοι η γειτονία... τέλος πάντων πως μπορώ να βοηθήσω ένα ζώο που δεν πλησιάζει καν? αν της πετάξω κάτι να φάει και βάλω μέσα και λιγάκι σόδα που προκαλεί εμετό σε περίπτωση φόλας θα κάνει κάτι? και αν είναι έγκυος και γεννά λέτε να την πειράξει??? παιδιά μην μου πει κανείς για κτηνίατρο γιατί όπως είπα εδω δεν εχω να παω την δικιαμου και περιμένω να πληρωθεί η μαναμου για κατι νάζια που μου κανε τελευταία και θέλω να δω μην έχει τίποτα.. δεν παίζει να πάω το άλλο δεν εχω σάλιο.... και δεν μπορώ να πλησιάσω κιόλας παιδιά το ζωντανό εξαφανίζετε οπότε αν έχετε καμιά ιδέα πείτε μου μπας και το βοηθήσω το κακόμοιρο γιατί σίγουρα υποφέρει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

blackfairy1986
Νεοφερμένο μέλος
παιδια απο εχθες το βράδυ σταμάτησα να την ακούω μόνο σήμερα άκουσα δυο μιαου το πρωί και μου φάνηκε πως ηταν αυτή χωρίς να με σίγουρη γιατι ήμουν μεσα στο σπιτι και μέχρι να βγω δε υπήρχε τιποτα.. μίλησα με μια γνωστή μου που χει πολλές γατούλες χρόνια τωρα και ξέρει αρκετα καλύτερα απο εμένα και μου πε να τις ρίξω λίγο φαγάκι κάπου γιατι μπορεί να πεινάει πολύ και γιαυτο να φώναζε έτσι.. οπότε χθες το βράδυ έριξα λιγι ξιρα τροφή απο μια που δεν έτρωγε η δικιμου γατούλα μην πάει και χαμένη έριξα και ενα μπουτάκι κότας που χε μινι απο το μεσημέρι αν και πάντα κάτι ρίχνω και προχθές έριξα απλα ξερετε κάνα ρυζάκι ότι έχει μινι δηλαδή κανα μακαρόνι αλλά τώρα είπα να ριξω κατι πιο νόστιμο μπας και παει να φάει και αργότερα σταμάτησε δεν ξερω αν έφαγε αυτή γιατι έκανε πολυ κρύο χθες (και σήμερα κάνει μπούζι
) για να κάτσω να δω αλλά το χαρτί που τα χα βάλει ήταν άδειο.. οπότε ολο και καποια θα τα έφαγε ειναι και πολλά βλέπεται... επίσης η κυρία αυτή που μίλησα μου πε αν ηταν φόλα η εγκυμοσύνη η θα χε πεθάνει η θα χε γεννήσει με ρώτησε μήπως έψαχνε να ζευγαρώσει αλλα 4 μέρες και σε μια γειτονία που νε τιγκα στα γατακια και μάλιστα ολα αστηρωτα ε δεν νομίζω... πάντως μια φορά δεν την ακουω και λιγο που βγήκα να την αναζητήσω δεν την βρήκα εδω τριγύρω θα βγω και το απόγευμα και αν την ακούσω παλι θα ρίξω ξανα φαγάκι και θα περιμένω να την δω αν τρώει μήπως το κακόμοιρο ούρλιαζε απο την πίνα.... αλλα εμενα κατι μου λεει πως ηταν έγκυος η γατα ηταν αρκετά παχουλή... τι να πω τώρα για να πάρω φιλοζωική πρέπει να την ξανα εντοπίσω και την ωρα εκείνη να πάρω τώρα τη να τους πω άκουγα μέχρι χθες μια αλλα τωρα δεν την ακούω πια??? οπότε κάτσε να δω κιόλας μην γέννησε πουθενά... γιατι επειδή ακριβώς ειναι γεμάτη η γειτονιά με γατες που αυτην την περίοδο γεννανε ίσως να μην έβρισκε που να γεννήσει και να ούρλιαζε ετσι... τι να πω εχω ώρες πάντως να την ακούσω ελπίζω μονο να ειναι καλα... δεν θα αντέξω να την δω και αυτην φολιασμένη.. παιδια να ρωτήσω κατι αλλο αν ξερει κανεις? το να φολιαζουν ζωα ειναι παρανομο σωστα? απο τον νόμο απο όσο ξέρω? τελος παντον αν ξαναβρώ φολιασμενο ζώο πιον μπορώ να ενημερώσω? να δώσω το ζωο ώστε να κάνει κατι κάποιος? και αν το πω σε κάποιον υπεύθυνο θα κάνουν κατι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά είναι αυτονόητο ότι είναι παράνομο... Και μπορείς να κινηθείς νομικά. Βέβαια μην περιμένεις να σε πάρει και κανείς στα σοβαρά... Αλλά αν έχεις και οικονομικά προβλήματα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά
Θέλω τη γνώμη σας γιατί έχω στενοχωρηθεί πολύ. Βρήκα ένα γατάκι στη γειτονια δυο μηνών, που ετρεχαν τα ματάκια του. Του έβαλα χθες να φάει και όταν δεν πλησίασε τις κροκέτες το πήγα στον κτηνίατρο. Του έκανε αποπαρασίτωση και εμβόλιο. Σήμερα το πρωί το πήρα να το ταίσω και πάλι δεν ετρωγε ενω έτρεχαν τα ματακια και η μυτούλα του. Πηγα στον κτηνίατρο και μου έδωσε φάρμακο. Έχει πολλές ώρες που το ψάχνω όμως και δεν το βρίσκω πουθενά στη γειτονιά. Λέτε να έπαθε κάτι κακό, να πέθανε? Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτό που είχε....
Και σήμερα του βρήκα και σπιτάκι....
αχ ας γυρίσει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν μου είπε. Augmentin.
Γιατί ηταν μικρούλι, αρρωστούλι και νηστικό...
Αχ μακάρι να είναι καλά...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Πηγαινω καθε πρωι και βραδυ αλλα πουθενα... Νιωθω τυψεις, δεν αντεχω αλλο...
Σημερα ειδα πως πεταξαν το σεντονακι που του ειχα βαλει εκει που κοιμοταν καποιες φορες, σε μια εσοχη εκει που ενωνεται ο τοιχος με το πεζοδρομιο...Ενα σωρο σκουπιδια ειχε εκει, για ποιο λογο να το παρουν? μονο το σεντονακι του ελειπε!!!
Μου ειπαν οτι δεν επρεπε να κανει εμβολιο, αλλα εγω η ηλιθια δεν το ηξερα τοτε....
Βρε, μπας και το μετακίνησε αυτό για να παίξει;
Το γατάκι; μακάρι!!!
Απλά δεν το έχω δει καθόλου κι ανησυχώ...
Υπομονή. Κάτι ημιαδέσποτα που ταϊζουν οι δικοί μου πότε έρχονται και πότε δεν έρχονται. Μήπως το ταϊζουν και αλλού; Γιατί τα δικά μας σίγουρα, είναι θρεφτάρια!

Μακαρι να τρωει, αλλα ειναι πολυ λεπτουλι, 700 γραμμαρια...
Ε, αφού είναι μικρό.. Μην απελπίζεσαι πάντως, οι γάτες αντέχουν πολλά!
Γειά σας, περνώντας από μιά γειτονιά είδα μιά γάτα, δέν έμοιαζε νά είναι παραπάνω από 1 χρονών ή οποία ήταν σέ πολή άσχημη
κατάσταση.Τό ένα μάτι της ήταν κατακόκινο φαινόταν σάν βγαλμένο έτρεχε πύον καί από τήν μύτη καί φταιρνιζόταν.
Είχα ρωτήσει κάποιον άν ή γάτα είναι από κάποιο σπίτι καί μού είπε είναι τής γειτονιάς.
Υπέθεσα ότι έχει τήν γρίπη τών γατιών , χλαμύδια καί τίς έδωσα γιά 4-5 μέρες vibramycin ένα τέταρτο τού χαπιού.Δέν καλυτέρευε όμως , αντίθετα μετά από τρείς μέρες πού τήν συνάντησα ξανά τήν βρήκα σέ πανάθλια κατάσταση , έτρεχε αίμα από τήν μύτη της τό στόμα της ήταν σάν στραβό δέν τρώει ενώ πρίν έτρωγε, ήταν βρεγμένη καί από τήν βροχή , ίσως δέν βοηθήσε καί ό καιρός αυτές τίς μέρες έβρεχε.Αφού είδα ότι είναι ήμερη τής έδωσα σιρόπι 1ml άλλες δύο φορές μέχρι καί σήμερα αλλά δέν νομίζω ότι έχει νόημα νά επιμείνω καί φοβάμαι μήν μεταφέρω κανέναν ιό καί στά δικά μου ζώα.Σκέφτομαι αντί γιά καλό μήν τήν κάνω χειρότερα τελικά.
Έχετε καμιά ιδέα από τί μπορεί νά πάσχει;Τό καημένο είναι πολύ φιλικό άν καί έίναι σέ άθλια κατάσταση.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool