Άρρωστο αδεσποτάκι τι να κάνω;

Pocahontas

Δραστήριο μέλος

Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
καλησπέρα.
καθημερινά πάω και ταίζω κάποια γατάκια εδώ στη γειτονιά μου.
είναι ένα όμως που εδώ και 3 μήνες φτερνίζετε έχεις μυξούλες
και ακούγεται μπουκωμένο από τον τρόπο που αναπνέει.
ήταν κοκκαλιάρικο αλλά τώρα έχει πάρει λίγο.
υπάρχει κάποιο φάρμακο που μπορώ να του δώσω ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: άρρωστο αδεσποτάκι τι να κάνω?

Βασικα θα πρεπει να το πας στο γιατρο να το δει..και να του κανει αυτος αγωγη.Ειναι πραγματικα ανευθυνο να σου πουμε εμεις εδω..τι εχει,και να δωσουμε και φαρμακο...δεν νομιζεις;; Ουτε γιατροι ειμαστε..ουτε γινεται διαγνωση μεσω ιντερνετ.Αυτα που λεμε εμεις, ειναι συνηθως για απλα πραγματα..σκουλικακια,ψειρες κλπ.και παλι λεμε παντα,να ακολουθουν τις οδηγιες του γιατρου.Ποσο μαλλον για κατι σοβαροτερο....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άραγε θα στοιχίσει πολύ?:hmm:

τι να σου πω;; εμενα ποτε δεν μου παιρνει λεφτα για επισκεψη.Στη συγκεκριμενη περιπτωση θα μου επαιρνε μονο την αντιβιωση..που αποκλειεται να ηταν πανω απο 10 ευρω..:)

αχα
εντάξει θα το πάω στον κτηνίατρο
αν καταφέρω να τον πιάσω...
ευχαριστώ που απάντησες:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back