evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
31-08-09
19:00

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maria.andreou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 212 μηνύματα.
31-08-09
19:06
Σου βρηκα εναν κτηνιατρο στο Λουτρακι ,γραψε:
<<Κτηνιατρειο-Ιωαννης Π. Λεκκας
Καποδιστριου 5ο-Λουτρακι Περαχωρας,20300-Κορινθιας
Τηλ:2744026206>>
Ειναι ενταξει???![]()
Εγω ειμαι αυτοςαλλα ειναι καποδιστριου 50
![]()

Ελπίζω να γίνει καλά το γατούλι σύντομα και να μην είναι κάτι σοβαρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
31-08-09
19:11
Πληρωσαμε κατι παραπανω για να βγαινουμε πρωτοι στην αναζητηση στο ιντερνετΟυπςςςςςΕγω το βρηκα στο χρυσο οδηγο ,πρωτο -πρωτο
![]()

. Για το γατι δεν το εχω δει ουτε το χειρουργησα μαλλον θα το πηγε στο γιατρο του
, οποτε θα μας πει τα νεα μολις μπει
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
02-09-09
00:04
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
02-09-09
00:17
Αντε αντε να μαθουμε τι εγινε το καμενο εχουμε κτηνιατρικη αγωνια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum