Άρρωστο νεογέννητο;;;

Ναταλία Λόκου

Νεοφερμένο μέλος

Η Ναταλία Λόκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα.
Έχω 3 γατάκια 2 ημερών και το ένα από αυτά, ενώ, έτρωγε σχεδόν 10 ml ανά τρίωρο στα δύο τελευταία γεύματα έφαγε μόνο 3-4 ml και δεν μπορούσε να κάνει κακά του. Μετά από επίμονη προσπάθεια (τα γνωστά μασαζάκια) έκανε τελικά αρκετά και πάρα πολύ σκληρά που στο τελείωμα μία μικρή ποσότητα ήταν μαλακά (οι λεπτομέρειες μάλλον δεν είναι ευχάριστες αλλά πως αλλιώς να περιγράψω την κατάσταση :redface: ...???).
Πήρα δυο γιατρούς, ο ένας μου είπε να περιμένω μέχρι αύριο να δούμε πως θα πάει και ο άλλος ότι αφού στο τέλος ήταν μαλακά αυτό είναι καλό σημάδι και μάλλον θα βελτιωθεί. Μου είπαν επίσης, ότι κάποιες φορές αργούν να κάνουν κακά τους.
Έχει τύχει σε κανέναν ανάλογη περίπτωση???
Τι κάνουμε???? Φοβάμαι μην χειροτερέψει... Και το αστείο είναι ότι αυτό που φοβόμουν ήταν οι διάρροιες....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αργουν βαλε καμμια σταγονιτσα λαδακι στο μπιμπερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ μωράκι... Δεν θα το πειράξει το λαδάκι?
Δεν έχουν θηλάσει καθόλου από τη μαμά τους και το ανοσοποιητκό τους είναι αδύναμο...
Θα το έχω όμως υπ' όψιν μου αν συνεχιστεί η δυσκοιλιότητα! Σ' ευχαριστώ πολύ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back