Άρτεμις - σας χαρίζει την καρδιά της...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mickey mouse

Διάσημο μέλος

Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
Αυτή είναι η Άρτεμις. Την πρωτοείδα κοντά στον Άγιο Αρτέμιο ένα μήνα νωρίτερα έξω απο το σχολείο μου να την κυνηγάει ένας... αστείρωτος "σπιτικός" γατούλης, δεν πρόλαβα όμως να την σώσω. Χθές το πρωί την ξαναείδα και ήταν τόσο μα τόσο φιλική και χαδιάρα....Είχε πληγούλες στα πλευρά της και απο τις δύο πλευρές και ήταν έγκυος.
Την μάζεψα με τη βοήθεια μια γειτόνισσας και μιας συναδέλφου και την πήγα για στείρωση. Είχε έξι γατάκια!!!! Πρωτοφανές είπε ο γιατρός.... Μη με ρωτήσετε αν έκανα καλά που της τα πήραμε, έχω πολλές τύψεις και στ'αλήθεια δεν ξέρω τί θα ήταν σωστότερο.
Στην φωτογραφία τη βλέπετε λίγες ώρες μετά τη στείρωση, δεν μπορεί να σηκώσει ούτε το κεφαλάκι της. Θα την αφήσω στο ιατρείο μέχρι το Σάββατο αλλά χρειάζομαι επειγόντως σπίτι φιλοξενίας μέχρι να υιοθετηθεί, είναι κρίμα να ξαναγυρίσει στο δρόμο. Τροφή και άμμο θα παρέχω εγώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Artemis.jpg
    Artemis.jpg
    471,1 KB · Εμφανίσεις: 52
Περαστικά στη μικρούλα! Ό,τι καλύτερο εύχομαι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Άρτεμις-Χαρίζεται,Ζητείται φιλοξενία

περαστικουλια της!!

Περαστικα της και ευχομαι να βρει σπιτι συντομα:)

Προσπάθησε να την κρατήσεις έστω στο μπάνιο σου μέχρι να βρεθεί σπίτι φιλοξενίας, κάτι που είναι και χρονοβόρο και δύσκολο!!! Μπράβο σου που τη στείρωσες!!! Στο facebook ίσως να βρεις σπίτι φιλοξενίας!!

Μικυ μου καλα εκανες και την μαζεψες, δυστυχως ξερουμε τη μοιρα των μικρων στο δρομο...
Ευχομαι να τα καταφερετε με το σπιτι φιλοξενιας, καλη δυναμη!

Περαστικα!!! Ευχομαι συντομα να βρει ενα ζεστο σπιτακι!!!

Δεν βρήκα σπιτακι φιλοξενίας, ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολο ακόμη κι αυτό.
Η γατούλα είναι καλά και την έχει φροντίσει ο κτηνίατρος, σήμερα θα πάω να την πάρω και θα την επανατοποθετήσω στη γειτονιά της στο Παγκράτι στα όρια του Υμητού, έτσι κι αλλιώς είναι ήσυχα εκεί και την φροντίζει και η κυρία που με βοήθησε να την πιάσω. Εξακολουθούμε να ψάχνουμε για υιοθεσία. Σας βάζω μερικές χτεσινές φωτογραφίες της και θα επανέλθω με νεότερες. Το καημενάκι είναι φρικαρισμένο μέσα στο κλουβί του ιατρείου, νομίζω πως θα είναι ευχαριστημένο να επιστρέψει στα γνώριμα λημέρια του. Τουλάχιστον δεν θα ταλαιπωρείται πλέον με εγκυμοσύνες..

Συνημμένα

• Artemis (1).jpg
    Artemis (1).jpg
    630,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Artemis (2).jpg
    Artemis (2).jpg
    605,5 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Artemis (3).jpg
    Artemis (3).jpg
    483,1 KB · Εμφανίσεις: 27
Το κοριτσάκι μου στη διαδρομή ήταν αγγελούδι, ούτε κιχ δεν έκανε
και μόλις της άνοιξα να βγεί στο παρκάκι της έτρεξε χαρωπή και πηδηχτή να πάει στα γνωστά της λημέρια...
Ήταν εκεί και η κυρία που τη φροντίζει μαζί με τα άλλα γατάκια και συνεννοηθήκαμε οτι όταν βρώ υιοθεσία θα την πιάσει γιατί είναι πολύ φιλική γατούλα.
Να και μερικές νέες φωτογραφίες της Αρτεμούλας.Είδατε πόσο ωραία είναι τα μάτια της τώρα που συνήλθε;

Συνημμένα

• Artemis free (5).jpg
    Artemis free (5).jpg
    1.010,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Artemis free (4).jpg
    Artemis free (4).jpg
    802 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Artemis free (3).jpg
    Artemis free (3).jpg
    741,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Artemis free (2).jpg
    Artemis free (2).jpg
    950,3 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Artemis free (1).jpg
    Artemis free (1).jpg
    900,2 KB · Εμφανίσεις: 33

Καλή τύχη στο κοριτσάκι όπου κι αν είναι. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε όλα τα πλάσματα που υποφέρουν

Έβαλα αγγελία στη ΧΕ, έστειλα στο Ε της Ελευθεροτυπίας και στο Κ της Καθημερινής, το παλεύω απο παντού. Βάλτε παιδιά ένα χεράκι να τη σώσουμε απο το δρόμο γιατί υπάρχουν και τα δίποδα τέρατα με τις φόλες...

Η Αρτεμούλα είναι ενός έτους και πέρασε πολλά για να βρεθεί στη δική σου :redface: αγκαλιά!
Έζησε στο δρόμο σε μια γειτονιά που κυκλοφορούν σκύλοι χωρίς λουρί,
γάτοι σπιτικοί αλλά αστείρωτοι και οι "άνθρωποι" ρίχνουν φόλες.
Έχει πληγές σε όλο της το κορμάκι απο δαγκωματιές αλλά τώρα ευτυχώς με φροντίδα και αγάπη αναρρώνει.
Φιλοξενείται στο σπίτι της Νότας που την φροντίζει με στοργή και προδέρμ.
Σιγά σιγά μαθαίνει να κάνει ζυμαράκια και για πρώτη φορά παιχνιδια...χουρχουρίζει κιόλας με ευγνωμοσύνη
Η Αρτεμούλα-Λούτσα ;) πήγε στον Αίλουρο και έκανε τις εξετάσεις της, δεν έβγαλε κιχ αλλά έτρεμε υπομονετικά.
Ο Πάνος μου είπε οτι πρέπει να έχει φάει πολύ κυνήγητό και ταλαιπωρία.
Είναι καθαρή απο aids και λευχαιμία.
Θέλει πολλά χάδια και αγάπη και ...αυτό είναι το μόνο της ... κουσούρι. Αντέχετε τόση αγάπη;;;

Στεναχωρηθηκα που διαβασα οτι της τα πηρατε τα γατακια...Αλλα αφου ηταν για καλο....Μπραβο σου που την πηρες εκανες πολυ καλα!!!!!!!
Περαστικα κι ας πανε ολα καλα!!!!

καλημέρα!
τι έγινε με τη γατούλα;
είναι καλά;
περαστικά από τον κύριο Μαυρούλη Μαυρόπουλο να της πεις.
και χαιρετίσματα, μην τα ξεχάσεις.

Αν θελεις, μπορω να την δημοσιευσω και στο facebook:)

Καλησπέρα σε όλους κι ευχαριστούμε που μας νοιάζεστε. Κατερινάκι μου κι εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ... και το ξανάπα οτι δεν ξέρω τί θα ήταν καλύτερο... Μαυρούλη θα της δώσω φιλάκια και Μαράκι μου το facebook το έχω γεμίσει αλλά αν θέλεις μπορείς να κοινοποιήσεις το άλμπουμ της Άρτεμις στο προφίλ σου.
Η Αρτεμούλα βρίσκεται σε καλά χέρια, στο σπίτι της Νότας αλλά δεν μπορεί να φιλοξενηθεί εκεί επ'άπειρον και πρέπει να της βρούμε σπιτάκι. Εύχομαι να βρεθεί κατάλληλος γατογονιός και γι αυτήν

Μου ραγίζει η καρδιά να τη βλέπω μέσα στα αυτοκίνητα! Μακάρι να είναι τυχερή η καημενούλα! Μακάρι να υιοθετηθεί! Είναι όμορφη και έχει και τόσο ωραίο και πλούσιο τρίχωμα!

Γεια σας και από το "κέντρο επιχειρήσεων"...Εδώ Άρτεμις ( ή Λούτσα για συντομία);). Είμαι λίγο καλύτερα σήμερα καθώς ήρθε και με είδε και η Μίκυ. Κανω "πατουσάκια" και μιλάω με τις ώρες οταν μου απευθύνουν το λόγο ομως. Προς το παρόν παίρνω δυνάμεις καθώς τρώω και απολαμβάνω την ασφάλεια του να κοιμάσαι ...ήσυχος στα ζεστά...Ειμαι καθαρότατη (μπανιαρίζομαι δύο φορές ημερησίων) και πηγαίνω από την αρχή της φιλοξενίας μου στην άμμο μου καθότι κατά βάθος είμαι μια κυρία... (η Νότα με φωνάζει και Λούλου)
Λαμβάνω την αγάπη σας και σιγα σιγα περιμένω ένα σπιτάκι που θα με φιλοξενήσει για πάντα....

Υ.Γ. Η αρτεμούλα εχει "κακοποιηθεί" ιδιαίτερα. Ετρεμε όταν ηρθε σπιτι μας και μονο όταν σηκωναμε το χέρι να την ακουμπήσουμε. Εχει σημαδια δεξια και αριστερα από τα πλευρακια της. Ο γιατρός πιθανολογεί οτι ειναι δάγκωμα σκύλου. Κοιταζει τα ποδια μας με απορία που δεν την κλωτσάμε και τρεμει οταν καποιος κινειται απότομα προς το μέρος της. Γι'αυτό χρειαζεται χρόνο, αγάπη και ένα σπιτακι που θα γνωρισει μόνο τρυφερότητα. σύντομα θα έχετε και νέες πιο καλές φωτό..

Εγώ πάλι δεν μπορώ να πώ αρκετά ευχαριστώ στη Νότα που προσέχει με τόση υπομονή και αγάπη το Αρτεμάκι μας. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο "αναρρωτήριο" για την ψυχούλα και το σωματάκι της Αρτεμούλας και ο Τσε με τη Μαφάλντα είναι οι καλύτερες αδερφές νοσοκόμες του κόσμου.
Η Άρτεμις-Λούτσα-Λουτσία-Λούλου έχει την καλύτερη φροντίδα και αυτός που θα το πάρει αυτό το κορίτσι θα είναι ο τυχερότερος γατογονιός του κόσμου

ΥΓ Νότα,Γιώργο,Τσε, Μαφάλντα σας ευχαριστώ:redface:

Γειά σας και πάλι, η Άρτεμις μετονομάστηκε σε Λουτσία (:whistle:απο τη γραμμή λεωφορείου "Άρτεμις-Λούτσα":P) και εξακολουθεί να φιλοξενείται στο σπίτι της Νότας. Είναι μια μικρή, ταλαίπωρη κουκλίτσα που δεν είναι ευχαριστημένη απο την αναγκαστική κλεισούρα και με ρώταγε μήπως υπάρχει κανένα σπιτάκι με προστατευμένη αυλή να το έκανε δικό της και να μπορούσε να παίξει τρέχοντας πίσω απο τα πουλάκια;

Συνημμένα

• Artemis Lucia.jpg
    Artemis Lucia.jpg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 30
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back