Άσπρη κουφή γατούλα

• Thread starter Thread starter toufakos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

toufakos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
Εχω μια γατουλα κατασπρη και κουφη.Ειναι 11 μηνων τωρα. Προσπαθω να καταλαβω αν αυτο την ενοχλει η της δημιουργει προβλημα. Εχει κανεις ενα κουφο γατακι για να μοιραστουμε τις αποψεις μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε εσυ εισαι ενημερωμενη για ολα:)η δικια μου παντως νιαουριζει κανονικα, δεν ειναι καθολου ανασφαλης, ειναι ενα μικρο τερατακι που μας ζαλιζει ολους.Καποιες φορες νομιζω οτι δεν το ξερει ουτε και αυτη οτι δεν ακουει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν ξέρω και πολλά πράγματα για κουφές γατούλες, απλά επειδή είμαι καιρό μέλος έχω δει κάποια άρθρα που ένα νεώτερο μέλος δεν έχει προλάβει να... ανακαλύψει.;)
Υπάρχουν και άλλα μέλη στο φόρουμ με κουφό γατάκι, με αυτούς σίγουρα θα μπορέσεις να ανταλλάξεις απόψεις.

εγω παντως δεν το θεωρω αναπηρια ,συμφωνα με το αρθρο, για ενα γατακι που ζει μεσα στο σπιτι. το θεωρω απλα ιδιαιτεροτητα!και δεν την λυπαμαι.την χαιρομαι για την ζωντανια της.

Μπραβο,κι εγω ετσι σκεφτομαι για την Μπιζου μου που ειναι τυφλουλα!

nonika αν ειναι αυτη που φαινεται στην φωτο, ειναι κουκλιτσα.να σου ζησει

Aυτη ειναι,η κουκλιτσα μου:D:D:D

Πώς το λένε το γατάκι σου; Για να το λέμε με το όνομά του δηλαδή!Είναι η έλλειψη ακοής μιας μορφής αναπηρία, αλλά, το γατάκι που ζει μέσα στο σπίτι δεν κινδυνεύει. Αντίθετα αν ζούσε στο δρόμο τα πράγματα θα ήταν δύσκολα γι'αυτό. Το δικό σου γατουλίνι θα νιαουρίζει δυνατά, γιατί δεν καταλαβαίνει την ένταση της φωνής του. Να του κάνεις πολλά χάδια και να έχεις ήρεμες κινήσεις, για να είναι κι αυτό ήρεμο στο μέλλον!

Tην λενε δαφνουλα. το περιεργο ειναο οτι δεν νιαουριζει δυνατα,αλλα κανονικοτατα και καποιες φορες πιο χαμηλα.

και η Μαφαλντί μου είναι κουφή. Μάλιστα η κώφωση ήρθε σταδιακά (όταν ήταν μωρό ακουγε). Στεναχωρηθηκαμε λίγο αλλα τωρα ειναι το μωρό γατάκι μας...προσπαθουμε να τις δίνουμε πολλά οπτικα ερεθίσματα για παιχνίδι, να την αγγιζουμε απαλα όταν θέλουμε να της δείξουμε κάτι, να την χαιδευουμε συχνά..δεν διαφερει πολυ απο τα υπολοιπα γατάκια. Νομιζω ότι κοιμαται λιγο περισσοτερο γιατι δεν ακουει θορυβους για να ξυπνησει. από την άλλη ομως είναι πολυ πολυ ηρεμη γι'αυτον ακριβώς τον λόγο (ειδικα πασχα πρωτοχρονια και με ηλεκτρικη σκούπα ειναι απο τις γατουλες που το διασκεδαζουν καθως δεν ταραζονται καθολου).
Το μονο που εχω κανει ειναι καθως δεν με ακουει για να ερθει και καμμια φορα πεταγεται απο την εξωπορτα της φοραω ενα κουδουνακι για να ακουω που βρίσκεται...:) αυτά
Υ.Γ. ουτε και μενα νιαουριζει δυνατά.μονο παραφωνα..:D αλλα ειναι τοσο γλυκια που της το συγχωρουμε

Το αντιστοιχο κανω εγω στη Μπιζου,οπως μια κουφη γατουλα χρειαζεται οπτικα ερεθισματα ετσι μια τυφλη χρειαζεται ακουστικα ερεθισματα,και φυσικα εξτρα χαδια.Ειναι πολυ απλο στην πραξη να κρατησεις ευτυχισμενο ενα γατακι με μια αναπηρια,προσωπικα εγω την τυφλωση και την κωφωση δεν τα θεωρω καν αναπηρια απο τη στιγμη που μπορουν να παιζουν και να χαιρονται οπως ολα τα γατακια :)

Νοτα καλημερα. απο τι το επαθε η μαφαλντι?γιατι λες οτι το επαθε σταδιακα. απο τις 2 που φαινονται στην φωτο ποια ειναι? εμενα δεν θελει με τιποτα το λουρακι με το κουδουνακι. μολις τις το βαζω ξυνεται συνεχεια και την λυπαμαι και τις το βγαζω. παντως πραγματικα πιστευω οτι δεν την ενοχλει καθολου που δεν ακουει, και θεωρω οτι δεν το καταλαβαινει καν. ειναι μεσα σε ολα. και εχει και τον αλλο μου, τον τουφακο, που τον σερνει απο το βρακι της που λενε. ολη την ωρα την ακολουθει και την προσεχει, την φροντιζει, την καθαριζει.

καλημέρα και πάλι! :) Το Φαλντί μας είχε καποιο γονιδιακό πρόβλημα καθώς και ο αδελφούλης της είναι κουφός επίσης.
Κοιτα αν ειναι μέσα στο σπίτι αποκλειστικά δεν έχεις πρόβλημα με το κουδουνάκι, αφου την προσέχει και ο τουφάκος :).
Υ.Γ. το Φαλντάκι μας είναι το ασπρο γατάκι που φαίνεται στη φωτογραφία με τα κόκκινα "κοτσιδάκια":D:inlove:. Δίπλα είναι ο θρυλικός γάτος Τσε!

Ααααα,το μικρο....βανακι ειναι η Μαφαλντι?

ναι αυτό ειναι...το Βανάκι μας...και λατρεύει και το νερό...:D

δεν την αφηνω να βγαινει εξω γιατι δεν ακουει. βεβαια ουτε και ο τουφακος βγαινει, ουτε εβγαινε. και δεν νομιζω οτι και να ακουγε θα την αφηνα. το μονο που ηθελα για το λουρακι ειναι να την εντοπιζω στο σπιτι με το κουδουνακι, αλλα δεν το θελει.ειναι κουκλιτσα και η δικη σου νοτα. ποσο χρονων ειναι?

νονικα συμφωνω απολυτα. θα ηταν αναπηρια αν ζουσαν αδεσποτα. και μαλλον δεν θα ζουσαν και για πολυ. ο σκληρος νομος της φυσης που επιβιωνει ο πιο δυνατος. αλλα μεσα στο σπιτι, ειναι τελεια.

είναι τώρα 2 ετών. Στη φωτογραφία φαίνεται γατάκι ακόμη..αλλα και σημερα ετσι της φερομαστε και ετσι φερεται...ειναι το "αγγελογατάκι" μας

καλημερα απο την δαφνουλα. εδω και 2 μερες εχει γινει ασπρογκρι, απο το τζακι των γονιων μου που περιποιηθηκε αναλογως. μαλλον πρεπει να ετοιμαζω την μπανιερα και το ασθενοφορο να με περιμενει μετα:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back