RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
15-08-10
09:36
ο γλυκός αυτός γατούλης βρίσκεται δυστυχώς στην πιλοτή μας , η οποία δεν είναι και τόσο προστατευμένη για τόσο φιλικά γατάκια. Πρέπει να έχει εγκαταληφθεί πρόσφατα γιατί ειναι πολύ πολύ περιποιημένος.
Είναι ασπρος γκρι, αρχίζει το γουργούρισμα μόλις τον πάρει κάποιος αγκαλιά και "δίνει" αμέσως κοιλίτσα μόλις καποιος τον πλησιάσει, έχει μάθει στην ξηρά τροφή και ειναι πεερίπου 3-4 μηνών. Είναι απ'οτι εχω δει φιλικός με άλλα γατάκια, παιχνιδιάρης.
Είναι αρκετά επείγον να βρεθεί ένα σπίτι καθώς είναι εκτεθειμένος σε σκύλους, αυτοκίνητα και φυσικά "καλούς" ανθρώπους...(δυστυχώς το δωμάτιο φιλοξενίας μας είναι ήδη "πιασμένο" από τον Γιάγκο Γάτο που περιμένει και αυτός ενα σπιτάκι)
Θα δοθει εμβολιασμένος αποπαρασιτωμένος με δώρο τη στείρωσή του
Επικοινωνία nkalomiri@yahoo.com ή 6972852216
Υ.Γ. χαρίζεται για "εσωτερική χρήση
Είναι ασπρος γκρι, αρχίζει το γουργούρισμα μόλις τον πάρει κάποιος αγκαλιά και "δίνει" αμέσως κοιλίτσα μόλις καποιος τον πλησιάσει, έχει μάθει στην ξηρά τροφή και ειναι πεερίπου 3-4 μηνών. Είναι απ'οτι εχω δει φιλικός με άλλα γατάκια, παιχνιδιάρης.
Είναι αρκετά επείγον να βρεθεί ένα σπίτι καθώς είναι εκτεθειμένος σε σκύλους, αυτοκίνητα και φυσικά "καλούς" ανθρώπους...(δυστυχώς το δωμάτιο φιλοξενίας μας είναι ήδη "πιασμένο" από τον Γιάγκο Γάτο που περιμένει και αυτός ενα σπιτάκι)
Θα δοθει εμβολιασμένος αποπαρασιτωμένος με δώρο τη στείρωσή του

Επικοινωνία nkalomiri@yahoo.com ή 6972852216
Υ.Γ. χαρίζεται για "εσωτερική χρήση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
15-08-10
11:30
Κουκλάκος είναι!! Ειδικά στην πρώτη φωτογραφία με τα ανοιχτά χεράκια
Μακάρι να 'ναι και τυχερούλης, να σπιτωθεί πριν το χειμώνα...

Μακάρι να 'ναι και τυχερούλης, να σπιτωθεί πριν το χειμώνα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
15-08-10
15:56
Απάντηση: Ασπρος Γκρι γατούλης απροστάτευτος
Είναι πολύ όμορφος... Καλή τύχη!
Είναι πολύ όμορφος... Καλή τύχη!
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
24-08-10
12:30
και εγώ εδώ ακόμα τριγυρνώ στους δρόμους απόλυτα φιλικός, ψάχνοντας την οικογένειά μου...
Ζητάω έστω και προσωρινή φιλοξενία αλλά ακόμα καλύτερα κάποια οικογένεια που θα γίνει δική μου για πάντα. Σύντομα θα έχετε και νέες φωτό...από την άγρια φύση όπου ζω..
Ζητάω έστω και προσωρινή φιλοξενία αλλά ακόμα καλύτερα κάποια οικογένεια που θα γίνει δική μου για πάντα. Σύντομα θα έχετε και νέες φωτό...από την άγρια φύση όπου ζω..
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
24-08-10
12:35
Καλή τύχη Γατούλη!

Εύχομαι να σταθείς τυχερός και να βρεθεί γρήγορα το καλύτερο σπιτάκι.

Εύχομαι να σταθείς τυχερός και να βρεθεί γρήγορα το καλύτερο σπιτάκι.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum