Άσχετος που έτυχε να γίνει μπαμπάς

Καλώς ήρθες στην γατοπαρέα μας!:hello:
Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα, για την απόφαση σου να κρατήσεις την κουκλίτσα!:clapup::clapup::clapup:
Αν κρίνω από τον εαυτό μου που πήρα μια τέτοια απόφαση πριν 6,5 χρόνια, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ!;):D:D
Δεν είναι τόσο δύσκολη η φροντίδα τους, γρήγορα θα τα συνηθίσεις όλα.:)
Να προσθέσω σε όλα όσα είπαν οι κοπέλες πιο πάνω, μια που έγινε ήδη δύο μηνών καιρός είναι να ξεκινήσετε τα εμβόλια και να κάνετε αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική, αν δεν κάνατε ήδη.:)
Να σου ζήσει η πιτσιρίκα και περιμένουμε επιτέλους μια μεγαλύτερη φωτό!;)
Και φυσικά το όνομά της!;)

Υ.Γ Μια πολύ οικονομική άμμος που σχηματίζει σβωλάκια είναι η Shah από τα Aldi.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ονοματάκι της μικρής είναι Lili. Φωτό θα ανεβάσω όταν κατεβω και πάλι Αθηνα εκτος αν βγάλω και εδώ πέρα. Όσο για την αποπαρασίτωση: Τι εννοείς εσωτερική και εξωτερική? Της δίνω ένα φάρμακο απο το στόμα, το οποιο είναι σε σύριγγα, κάθε 15 μέρες και έχουν μείνει άλλες 2 δώσεις. Επίσης του έχω βάλει και ένα υγρό στο επάνω μέρος του σώματος λίγο πιο κάτω από τον σβέρκο της. Αυτά εννοείς???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το υγρο στο σβερκο ειναι για τους ψυλλους και τα υπολοιπα εξωτερικα παρασιτα,και η παστουλα για τα παρασιτα του εντερου.Σημειωσε στο βιβλιαριο της ποτε εκανες τελευταια φορα,για να μην ξεχνας τις επαναληψεις.

Σήμερα την πήγα και στον γιατρό και κάναμε και το πρώτο εμβόλιο. Δεν έχασε καθόλου το κέφι του και μόλις γυρίσαμε σπίτι ήθελε πάλι χαδάκια και παιχνιδάκια... Απ'ότι μου ειπε όμως ο γιατρός το εμβόλιο που κάναμε πρέπει να το ξανακάνει σε 1 χρόνο πάλι... Μου φαίνεται αρκετός καιρός. Μήπως πρέπει να γίνει πιο σύντομα...? Ααα και για την παστουλα μόλις τελειώσει μετά μου είπε πρέπει να ξαναπαίρνει κάθε τρίμηνο... Τα έχω χάσει... Ο καθένας λέει τα δικά του. Τι να κάνω???

Το πρώτο εμβόλιο θέλει σίγουρα άλλη μία (ή ίσως και δεύτερη) επαναληπτική δόση, συνήθως γίνεται ένα μήνα μετά την πρώτη.
Αναλυτικά για τους εμβολιασμούς και τις αποπαρασιτώσεις μπορείς να δεις εδώ.
Επίσης, εδώ υπάρχει και λίστα προτεινόμενων κτηνιάτρων, just sayin' :whistle:

Σήμερα την πήγα και στον γιατρό και κάναμε και το πρώτο εμβόλιο. Δεν έχασε καθόλου το κέφι του και μόλις γυρίσαμε σπίτι ήθελε πάλι χαδάκια και παιχνιδάκια... Απ'ότι μου ειπε όμως ο γιατρός το εμβόλιο που κάναμε πρέπει να το ξανακάνει σε 1 χρόνο πάλι... Μου φαίνεται αρκετός καιρός. Μήπως πρέπει να γίνει πιο σύντομα...? Ααα και για την παστουλα μόλις τελειώσει μετά μου είπε πρέπει να ξαναπαίρνει κάθε τρίμηνο... Τα έχω χάσει... Ο καθένας λέει τα δικά του. Τι να κάνω???

Καλωσήρθατε, να σου ζήσει η μικρούλα! Είναι κουκλίτσα!
Συμφωνώ με την Αλίκη, πρέπει να γίνει τουλάχιστον ακόμα μια δόση επαναληπτική μετά από 3-4 βδομάδες. Και μετά είναι ετήσιοι οι εμβολιασμοί.
Η παστούλα είναι για τα ενδοπαράσιτα (σκουληκάκια του εντέρου) και συνήθως είναι για τα μικρά γατάκια. Αποπαρασίτωση για ενδοπαράσιτα γίνεται κάθε 3 μήνες και γίνεται με χάπι. Οπότε στην επόμενη αποπαρασίτωση μάλλον δεν θα δώσεις πάστα. Συζήτησε το όμως με τον κτηνίατρό σας (ή και με άλλον κτήνιατρο, αν δεν σου αρέσει ο συγκεκριμένος...).

Καλημέρα να χαιρεσαι την κουκλίτσα σου,
Οσον αφορά τον εμβολιασμό και ο δικός μου σε μία δόση τους έκανε το εμβόλιο όταν ήταν 3 μηνών. Νομίζω ότι είναι θέμα κτηνίατρου. Εχω συναντήσει και κτηνίατρο που το πρώτο εμβόλιο το κάνει σε 3 δόσεις.

καλυτερα να πας στο θεμα που γραφει ομ κτηνιατρος του σαιτ..(γιατρε..αρρωστησε;) και να τον ρωτησεις...:)

ψάχνω το σημείο του site που γράφει ο κτηνίατρος και δεν έχω καταφέρει να το βρώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;

Αν δεν το έχεις ανακαλύψει ήδη, το θέμα του γιατρού είναι αυτό εδώ.:)

Obi, καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τη μικρή!:D

Ευχαριστώ πολύ!!:)

Καλως μας ηρθατε μπαμπας και κορη!:clapup::clapup::clapup: Η κορη ειναι μια θεα!:D:D:D μπραβο σου που πηρες το θαρρος να την αναλαβεις!!! αξιος!!!:clapup::clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back