Άσχετο... Δίδυμα και ονόματα...

Poly

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Poly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα.
:hmm:
Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία:
Εάν κάποιος κάνει δίδυμα, έχει το δικάιωμα να τους δώσει το ίδιο όνομα;
Ξέρω ότι για πρακτικούς λόγους κάτι τέτοιο δεν είναι λογικό. Νομικά όμως υπάρχει κάποια απαγόρευση;
Θα είναι 2 άνθρωποι με το ίδιο όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, πατρώνυμο και μητρώνυμο κ.ο.κ...

(θα μου πείτε τώρα, γιατί κάποιος να θέλει να το κάνει αυτό;- Ε, είπαμε άσχετο...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω.......:(:hmm::hmm:......
Και νομικό πρόβλημα να μην υπάρχει.....ΓΙΑΤΙ να σκεφτεί κάποιος να το κάνει αυτό????
Υπάρχουν περιπτώσεις, συγγενείς να έχουν το ιδιο ονομα, και επιθετο.. αλλά ειναι πρώτα ξαδέλφια.....:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, ναι. Είναι ολίγον κουλό να δώσεις το ίδιο όνομα σε δίδυμα. Τι είναι, ο ένας κλώνος του άλλου;:blink:

εψαξα και δεν ειδα να υπαρχει κατι τετοιο...:hmm::hmm::hmm:το οτι το παιδι δεν μπορει να εχει το ονομα ενος απο τους γονεις ειναι νομος η αγραφος κανονας;:hmm::hmm::hmm:

Δέν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια νομική απαγόρευση:hmm:!Σωστά λές οτι τα στοιχεία αυτά ειναι κοινα(ονομα,επώνυμο,πατρώνυμο,κ.τ.λ) αλλα σκέψου οτι ο αριθμος μητρώου στους δήμους και ο αριθμός ταυτότυτας που πιστοποιουνε καποιο άτομο,είναι μοναδικά!

Βγαλε τα larry,garry:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα γιατί να το κάνει αυτό καποιος αφού δυσκολία θα του δημιουργήσει μόνο!!!Σκεψου τώρα να θέλει τον γιώργο νούμερο 1 και να φωνάζει γιώργο και να ακούγονται δύο απαντήσεις...:confused:Πολύ μπέρδεμα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα φωνάζει τον πρώτο γιωργο και τον δευτερο γιωργάκη :lol:.
Καποιος συγκενης μου, ειχε εναν φιλο παλια, που είχε σκοπο να βαλει και τα δυο του παιδια Δημητρη, δεν τον αφησαν οι συγκενείς.
Τεχνικα μπορεις να το κανεις αυτο, αν βαπτιστούν σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Καλά και αυτό με τα ξαδέρφια που λέγονται όλα κώστα πχ??????:down:Σε ένα πάρτι γυρίζουν όλα και ο παππους!!!!:lol:

Μες τη φαντασία θα ήταν όποιος το έκανε:P:P:P
Να τον πάρεις για νονό να σου διαλέξει το όνομα του δικού σου παιδιού...

Να σου πει...
Κώστας ή
τι θα έλεγες για το...Κώστας?
Το βρήκα:up:
Κώστας! :blink:
:lol::lol::lol:

Καλά και αυτό με τα ξαδέρφια που λέγονται όλα κώστα πχ??????:down:Σε ένα πάρτι γυρίζουν όλα και ο παππους!!!!:lol:
Αυτά ειναι τα κόμπλεξ των Ελλήνων! :down:
Ειπαμε παράδοση να βγάλουμε ένα εγγονάκι...αλλά όχι κι έτσι...
να μη στεναχωρήσουμε το παππού και να μη θυμώσει ο μπαμπάς:down::P

Αυτά ειναι τα κόμπλεξ των Ελλήνων! :down:
Ειπαμε παράδοση να βγάλουμε ένα εγγονάκι...αλλά όχι κι έτσι...
να μη στεναχωρήσουμε το παππού και να μη θυμώσει ο μπαμπάς:down::P
Αααααααα εγώ έχω ήδη αποφασίσει τα ονομάτα των δικών μου..:DΒασικά για το κοριτσάκι..για το αγοράκι(γιατί ξέρετε εγώ θα κάνω διδυμα αγόρι κορίτσι είναι παραγγελιά:redface::lol:) μάλλον θα κριθεί από τον μπαμπά του άνδρα!:);)Μην τα θέλω και όλα δικά μου!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back