Άσχημα χτυπημένη γάτα και πρόβλημα στο περπάτημα

Τσοςμή

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Τσοςμή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 229 μηνύματα.
σημερα που βγηκε για τον πρωινο της περιπατο στην αυλη,για καμια ωριτσα,μαλλον κατι η καποιος την χτυπησε και ειναι ασχημα η κακομοιρα.εχω μεγαλη αυλη με περιφραξη,με μονο ενα δρομακι που περναει διπλα και μαλλον εκει κατι εγινε.+οτι βρηκα πανω της κατι σαν μωβ μπογια,σα λεκεδες,κατι τετοιο,και δεν ξερω τι μπορει να ειναι.εχω τρελαθει απο τη στενοχωρια μου.το ενα ποδι πισω δεξια το εχει σχεδον σαν παραλητο,ενω προσεχει το αλλο.την βρηκα να σερνετε με τα μπροστινα,κουναει την ουρα της και το ενα της ποδι,αλλα το αλλο ειναι ασχημα χτυπημενο απο ψηλα.την πηγα κατευθειαν στο γιατρο,οπου μου ειπε πως εχει χτυπησει το ισχυο μπορει και τη λεκανη της και κατι σαν εξαρθρωση,που το αποκλεισαμε μετα μιας και ηταν ισομηκη τα ποδαρακια της,δεν περνει καποιο εξωτερικο ναρθηκα η κατι αλλο μου ειπε,παρα μονο,ακτινολογικο και χειρουργιο μετα.την εχω σπιτι τωρα,εφαγε κανονικα με ορεξη και καθετε ηρεμη.ουτε στη γιατρο αγριεψε ουτε τιποτα.δυστυχως γι αυτη,δε μπορω να της παρεχω χειρουργειο και οτι αλλο χρειαστει λογο οικονομικων..οσο ασχημο κ αν ακουγεται,ειμαι ανεργος πανω απο ενα χρονο και ηταν η συντροφια μου,καθως ουτε εξω βγαινω πλεον,περναγαμε ατελειωτες ωρες μαζι.
σαν εναλακτικη η γιατρος,προτεινε πληρη ακινησια,οσο γινεται δηλαδη για αρκετο καιρο και προσοχη μεσα στο κλουβακι της.για να θρεψει απο μονο του..εχω ολη την διαθεση να τη βοηθησω και ελπιζω να τα καταφερει η κακομοιρα μου.της εχω εμπιστοσυνη και πιστευω θα ανακαμψει.
αν εχετε να με συμβουλεψετε κατι,η καποια οδηγια με το τι να κανω,γιατι εχω αγχωθει-στενοχωρηθει αρκετα.οτιδηποτε θα βοηθουσε.
δε με πειραζει αν κουτσαινει μετα,ουτε αυτη πιστευω,αφου γλυτωσε τα χειροτερα.αρκει να μπορεσει να περπατησει παλι ρε γαμωτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Άσχημα μαντάτα για τη γατάρα μου

μακάρι να μπορέσεις να βρεις αρκετά χρήματα για να της παρέχεις τις ανάγκες της
του εύχομαι περαστικά και να ξαναπερπατήσει σύντομα
ώσο για αυτόν που την χτύπησε...:kill: :knife:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε γαμωτο, αν ξερετε να μου πειτε μια τιμη για ολα αυτα..ξερω οτι ζηταω περιεργα πραγματα,αλλα σχετικα ας πουμε,οτι στειρωση της ειχα κανει με 80ε,μια ορθοπεδικη εγχειρηση και ακτινογραφιες,ποσο να κοστιζει.εστω και στο περιπου, να δω τι μπορω να κανω.αν γνωριζει καποιος,με παρομοι περιστατικο,θα βοηθουσε,με βαση αυτα τα συμπτωματα που σας ειπα παραπανω.θα ψαχτω κ εδω να ρωτησω τι και πως,μπας και γινει τιποτα.
κ ελπιζω για το καλυτερο

γύρω στα 600 ευρώ κοστίζει η εγχείρηση

μμμαλιστα...δυστυχως δε θα μπορεσω με τιποτα αμμεσα,μιας και ουτε ταμειο ανεργιας δεν περνω..πωωωω ρε γμτ!
τι ατυχια ηταν αυτη..τι να πω...ελπιζω να τα καταφερουμε.
ευχαριστω για τις απαντησεις

600??? Αλήθεια δε νομιζω, ρώτα και αλλού, εχω ακούσει απίστευτες τιμές κατά καιρούς, εγώ πάω σε έναν κτηνιατρο που γενικά είναι πολύ οικονομικός, προφανώς και δεν ξέρω τι θα σου πει για την περίπτωση σου. Επίσης δεν εχω να συγκρίνω, αλλά σε μια αδέσποτη που του πήγα για εγχείριση όγκου στο μαστό μου είπε 40 ευρώ και με αυτά που άκουγα περίμενα τουλάχιστον τα τετραπλά, οπότε, ρώτα, μην βγάζεις έτσι συμπέρασμα. Σου στέλνω πμ για τον κτηνιατρο, δεν έχεις κάτι να χάσεις αν κάνεις ένα τηλ και στην τελική αν σου πει και αυτός πολλά ρώτα αν υπάρχει άλλος τρόπος πιο οικονομικός πχ μέσω κάποιου φιλοζωικού, αν χρειαστεί 2 ευρώ να βάλει ο καθένας μας κατι θα μαζευετει. Αλλά πρώτα ρώτα παντου.

δεν ειμαι αθηνα δυστυχως..ειμαι επαρχια και οι επιλογες μου περιοριζονται στις 2..αντε 3 το πολυ πολυ,κ αυτες σε αλλες πολεις σχετικα κοντα..
παρ ολα αυτα θα το ψαξω οσο μπορω

Ποια περιοχή είσαι;
Στη θέση σου θα έπαιρνα τους γιατρούς της περιοχής θα τους εξηγούσα, θα τους διαβεβαίωνα ότι είμαι άνεργη δείχνοντας τους την κάρτα ανεργίας και θα έβλεπα τι θα μου απαντούσαν. Μίλα και με την Ενωση Κτηνιάτρων μήπως κάνει κάποιος ειδικές τιμές για τους άνεργους. Βασικά μπορείς να ξεκινήσεις ένα ένα τα βήματα. Πρώτα η ακτινογραφία για να ξέρεις ακριβώς την κατάσταση της γάτας σου και μετά βλέπεις.
Αν καταλήξεις σε κάποιο όνομα γιατρού για καλό και για κακό μπες στο φόρουμ και ρώτα για συστάσεις.
Εύχομαι σύντομα περαστικά

στο μεσολογγι ειμαι τωρα και εδω δεν...
απ οσο μου ειπαν,εχει 1 στο αγρινιο και μετα πατρα.
θα δω τι θα κανω.
τωρα καθετε ηρεμη κοιμαται.τη σκεπασα κιολας,γιατι ειχε λιγο πεσμενη θερμοκρασια ειπε ο γιατρος.
και αυριο βλεπουμε

Αν η θερμοκρασια της ειναι πεσμενη, οπως σου ειπε ο γιατρος, βρασε νερο, βαλε το σε μπουκαλακι απο νερο, τυλιξε το σε μια πετσετα, μην καει κιολας και βαλε το κοντα της να την ακουμπαει. Θα λειτουργησει σαν θερμοφορα.
Εισαι μακρυα βρε παιδι μου, αν ησουν εδω κοντα, κατι θα καναμε, τουλαχιστον με τη δικη μου την κτηνιατρο. Κοιταξε μηπως μπορεσεις να της κανεις την ακτινογραφια, για να σιγουρεψουμε οτι θελει οντως εγχειρηση. Μετα ισως σκεφτουμε κατι.

για ακτινογραφια θα το παλαιψω.καπως θα γινει.θελει ναρκωση για την ακτινογραφια λογικα ετσι?
πω ρε γμτ..τι γκαντεμια ηταν αυτη..
ευχσριστω για τις απαντησεις

Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι δύσκολες οι εποχές που ζούμε.Δυστυχώς αν ω μη γένοιτο πάθει κάτι ένα ζωάκι τα νοσήλεια κοστίζουν τα μαλλιά της κεφαλής σου.
Το κατάλαβα όταν είχε αρρωστήσει ο σκύλος μου γι'αυτό όποια τιμή και ν'ακούσω δε θα μου φανεί περίεργη.

ακτινογραφία που είχα κάνει στον δικό μου δεν κάναμε και νάρκωση. 15-20 ευρώ πρέπει να κόστισε.
Περαστικά σας! Εύχομαι να πάνε όλα καλά :)

Θα έλεγα να προσπαθήσεις να βρεις έναν κτηνίατρο που προτίθεται να την χειρουργήσει με την προϋπόθεση ότι θα τον πληρώσεις σιγά σιγά.. είναι κρίμα :(
Ρίξε μια ματιά εδώ:
Γράψτε ένα κτηνίατρο εδώ

Φίλε Τσοςμή, δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι ούτε να πιστεύεις διάφορες τιμές που τυχόν θα ακούσεις γιατί μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...
Για μια αδέσποτη γατούλα που έπρεπε να χειρουργηθεί επειδή της κόπηκε η ουρά από μηχανή αυτοκινήτου, της είχε γίνει εξάρθρωση στο ένα πόδι, φιλοξενείται ήδη στο ιατρείο εδώ και 10 μέρες (και θα φιλοξενηθεί κι αυτή την εβδομάδα όπου και θα στειρωθεί το Σάββατο) και για τη στείρωση της αδερφής της, το συνολικό κόστος θα είναι γύρω στα 150 ευρώ...
Οπότε, μην απελπίζεσαι και μην χάνεις το κουράγιο σου, σε παρακαλώ.
Μπορείς να δεις τη λίστα που σου πρότεινε η Ριάνα, εάν θες μπορείς να μιλήσεις με τον κτηνίατρο που πήγες ήδη τη γάτα σου και να τον ρωτήσεις και για το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης, δεδομένου ότι είσαι άνεργος ίσως σε βοηθήσει. :)

τα σκεφτομαι ολα αυτα που λετε,και θα κανω καποια τηλεφωνηματα το μεσημερι να δω τι γινεται.
τωρα την εβγαλα λιγο εξω στον ηλιο στο μπαλκονακι,εφαγε κανονικα κονσερβα,αλλα δεν πινει νερο,της εδωσα με συριγγα 2 φορες εχθες.
σα να προσπαθησε να σηκωθει αλλα δε την αφησα,ειναι νωρις ακομη.
το μονο κακο που σκεφτομαι ειναι οτι οι πιο πολυ ειστε αθηνα,οποτε λογο ανταγωνιστικοτητας οι κτηνιατροι ριχνουν και λιγο νερο στο κρασι τους..εδω ειναι αλλιως τα πραγματα οταν εισαι μονοπωλειο..μακαρι να βγαλω ακρη.

το απογευμα θα την παω για ακτινογραφια,θα ξεκινησω απ αυτο.να ξερω τουλαχιστον ακριβως τι εχει.και μετα βλεπουμε τι θα μου επι κ εκει αυτος.στο αγρινιο θα την παω.μακαρι να πανε ολα καλα
ολο το βραδυ εκατσε ησυχη στο κλουβακι της η καημενουλα.δε μπορω να τη βλεπω να καθετε ετσι ακινητη ρε γμτ..αλλιως με ειχε συνηθησει

DSCF0210.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Eιναι μια κουκλα. Ευχομαι αυτη η ατυχια που σας βρηκε να ξεπεραστει οσο πιο γρηγορα
και ανωδυνα. Περαστικα ....

Μια κουκλιτσα ειναι το μωρακι μου, κριμα να ταλαιπωρειται ετσι!!!:( Το βραδυ που θα εχεις νεα απο την ακτινογραφια, μπες και πες μας τι εγινε.:worry:

Αχ, το ψυχούλι μου! Πόσο όμορφη! Να πάνε όλα καλά ελπίζω, κάτι θα βρεθεί. Έχω δει γάτες που έσερναν τα πίσω πόδια όπως λες κι εσύ για μέρες και μετά έγιναν περδίκια... Μπορεί και να δέσει μόνο του, τι να πω, εύχομαι τα καλύτερα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back