ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
μιλησαμε και με το γιατρο,μου εδωσε χαπια onsior και ζητησε ακινησια και προσοχη και οτι θα γινει καλα μονο του.
δε μπορουνε λεει να κανουνε και πολλα σ εκεινο το σημειο.χειρουργειο μου ειπε θα ξεπερνουσε τα 800ε με αμφιβολα αποτελεσματα.
οποτε ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.
μ αυτα και μ αυτα,κατι αναισθησιες,τα χαπια την ακτινογραφια εδωσα 90ε,αλλα και τι να κανα..τεσπα..μακαρι να γινει γρηγορα καλα.
τωρα ειναι ναρκωμενη ακομα,καλυτερα να ξεκουραστει οσο μπορει.απο αυριο θα τις δινω και το χαπι και βλεπουμε.
και παλι σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
πόσων χρονών είναι η γατούλα??
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
τετοια θελω ν ακουω..ηδη χαρηκα λιγο μ αυτα που ακουσα και λογικα θα τα καταφερει.οι πρωτες μερες θα ειναι δυσκολες.Φιλε μου,εχουμε δει παρα πολλα γατια να αναρωνουν ακριβως ετσι οπως τα ειπε ο γιατρος.Ολα καλα θα πανε.![]()
λοιπον,την ειχα βρει,η μαλλον με ειχε βρει το 2008 σε μια νυχτα με καταιγιδα,με περιμενε στο πατακι του σπιτιου μου απ εξω,και την κρατησαμε μαζι με τον γειτονα,οσο ημουν πατρα,μετα την πηρα μαζι μου,οταν μετακομισα.
οποτε ειναι κανα 4αρι+ χρονων σιγουρα γιατι οταν το βρηκαμε ηταν γατακι τελειως.
αντε να περασει κ αυτο!
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Η λεκάνη είναι όντως δύσκολο σημείο και θέλει όντως ακινησία.
Μην απελπίζεσαι, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
κανενα κολπο?
τουαλετα πως θα παει?αφου πρεπει να κινηθει..αυτα σκεφτομαι και προβληματιζομαι.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά πάλι στο κλουβάκι. Νομίζω ότι αν βγαίνει από το κλουβάκι δυο φορές την ημέρα για καμιά ωρίτσα τη φορά θα είναι εντάξει.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
βεβαια με τα νεα δεδομενα και την ακτινογραφια,θα παρω τηλ τη γιατρο παλι να μ πει τι και πως αυριο.
λεω να της φτιαξω σαν παρκακι μιας κ εχω χωρο.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
απλα ανησυχω γιατι και μες στο κλουβι της,οταν βαρεθει και θελησει να βγει,αρχιζει και κουνιεται εκει μεσα,και ειναι και στριμωχτα.
παντως ηδη εχω παρει χαρτια,υγρα μαντιλακια,γαντια,απ ολα...
ηδη ειμαι πιο αισιοδοξος.αντε να δουμε
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ είμαι Πάτρα αν χρειάζεσαι καποια βοήθεια με κτηνιάτρους εδώ, μην διστάσεις.

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πες μας όμως, ενεργείται κανονικά;
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχει ενεργηθει μια φορα καποιες ωρες μετα το ατυχημα,προχθες δλδ..και αλλη μια ουρησε.λιγα πραματα..Εχε υπόψη σου ότι οι κονσέρβες έχουν νερό μέσα. Οπότε κάτι πίνει τελικά.
Πες μας όμως, ενεργείται κανονικά;
το σκεφτομουν κ εγω αυτο,περιμενα οτι κατι θα εκανε...απο την αλλη δεν τρωει και οπως ετρωγε.οι ποσοτητες ειναι πολυ μικροτερες.πριν λιγο πηρε και το χαπι της.αν δεν ενεργηθει και σημερα,θα επικοινωνησω με το γιατρο παλι.
αν εχετε να προετεινετε κ εσεις τπτ,η γνωριζετε κατι παραπανω...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Κοίτα, είναι καλύτερα να μένει περιορισμένη για να δέσει το ποδαράκι της, δηλαδή να μην κινείται. Δηλαδή μπορείς να δανειστείς ένα μεγαλύτερο κλουβί, να βάλεις μέσα την αμμολεκάνη της και ένα κρεβατάκι ούτως ώστε να μην χρειάζεται να περπατήσει για να πάει τουαλέτα. Φαγητό να της δίνεις εσύ αν χρειάζεται, μέχρι να ανοίξει η όρεξη της. Και ναι, κονσέρβα είναι καλύτερα γιατί την ενυδατώνει κιόλας
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
μενει μονο να αρχισει να ενεργηται κανονικα.
δε την εχω βαλει σε κλοβι ακομα,αναστατωνεται χειροτερα.της τα εχω βαλει ολα σε μια γωνια και δεν κουνιεται απο κει.αν δω οτι ξεθαρευει κ αρχισει τα σουλατσα θα την περιορισω με καποιο τροπο εννοειται,αλλα μεχρι στιγμης τα παει μια χαρα.το ποδαρακι το ενα ακομα σα να μη το νιωθει,αλλα μου ειπαν ειναι απο τα καταγματα της λεκανης(το ποδι δεν εχει τπτ)και το χτυπημα γενικα..και οτι θα ξανανοιωσει με τον καιρο.λογικα ειναι πολυ νωρις ακομα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
καθετε η κακομοιρα υπομονετικα στη γωνιτσα της..εφαγε σημερα κανονικα,ηπιε και το νερακι της,καθαριστηκε μονη της..κυρια..
αντε να δουμε και τα πρωτα σημαδια ανναρωσης ρε γμτ..θα της ετοιμασω κ ενα κλουβακι σπεσιαλ οπου να ναι,για μεχρι να γινει τελειως καλα
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Μην ανησυχείς φίλε μου, αφού έγινε η αρχή της θεραπείας όλα θα πάνε μια χαρά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool