Άσχημη επίθεση

Να πώ οτι βοήθησες πολύ Ισμήνη.:up:
Εχθές το βράδυ και σήμερα μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία επιθεση.
Η ''τιμωρία'' σταμάτησε και έχω την Χαφ μέσα στα χάδια και στις αγκαλιές.
Απο ότι φαίνεται παει καλύτερα και έχει περιοριστεί μόνο στα χχχχχ προς τον Μικ.
Ελπίζω να συνεχίσει έτσι...καλά πάμε!!!
Παρακαλώ!:rolleyes::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μια βελτιωση λοιπον!!!
:up::up::up:
Καθαριζεις καθε μερα ε;;; :redface::redface: Γκουχ γκουχ......:redface::redface:
Παντως μπραβο σου δεν ειναι ευκολη δουλεια εστω και τα 5 σε μονιμη βαση. και μπραβο και στο Βασιλη....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες και το έχει καταλάβει ρε παιδιά η Χαφ:lol:
Έρχεται συνέχεια αγκαλιά στο στύλ ''παράτα ότι κάνεις και χάιδευε με ΤΩΡΑ''
Φυσικά την έχω στα ώπα ώπα....ευτυχώς που τα άλλα γατιά που το βλέπουν αυτό δεν ''κάνουν επανάσταση''
Τρομερή αλλαγή συμπεριφοράς.Δεν το πιστεύω!:blink:

Πολυ καλο αυτο!!! :up::up::up:
Υπαρχει ιεραρχια, πως θα γινει δηλαδη;;; :lol::lol: Αφου πλεον εδραιωνει τη θεση της σε σχεση με εσενα και δεν απειλειται απο τα νεα μελη, μαλλον νιωθει καλυτερα

....θα της δώσω άμεση προτεραιότητα στις αγκαλιές...

....θα της δώσω άμεση προτεραιότητα στις αγκαλιές...

....θα της δώσω άμεση προτεραιότητα στις αγκαλιές... εγω σε αυτο
felix ειμαι κατα δεν χρηαζετε να δοσεις σε κανενα προτεραιότητα και στα 2 αγκαλιες....και αμα ειναι να δοσεις προτερεοτητα εγω θα εδινα ποιο πολυ στο μικρο χτιπημενο γατο....

....θα της δώσω άμεση προτεραιότητα στις αγκαλιές... εγω σε αυτο
felix ειμαι κατα δεν χρηαζετε να δοσεις σε κανενα προτεραιότητα και στα 2 αγκαλιες....και αμα ειναι να δοσεις προτερεοτητα εγω θα εδινα ποιο πολυ στο μικρο χτιπημενο γατο....
Βεβαια του κάνει ΧΧΧΧΧΧΧ αλλα δεν τον αγγίζει!!!
Σιγά σιγά προσπαθώ να τα πάρω και τα 2 αγκαλίτσα.Τουλάχιστον το καταφέρνω για 2-3 λεπτάκια.Μετά τον αγριοκοιτάζει...οπότε αλλάζουμε δωμάτιο:/:
Την παρασκευή η Χαφ στειρώνεται...θα ηρεμήσει πιστεύω και ελπίζω.

"ζηλιαρόγατα" με τα όλα της η Χάφ!!:P:P Πιστεύω με την στείρωση θα ηρεμίσει σιγά σιγά....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back