Άσχημη συμπεριφορά σε pet shop

Αννα, δεν το ψάχνεις λίγο μήπως υπάρχει κάποιος γιατρός ή πετ-σοπ στην Ηγουμενίτσα που να πουλάει Royal;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να μιλησεις με την εταιρια να σου πουνε που υπαρχουν στην κερκυρα. και να μην εχουν την συγκεκριμενη σειρα της ρογιαλ μπορουν να την παραγγειλουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταγγελια στη Διευθυνσ κτηνιατρικης η και σε αλλον φορεα θελει επικοινωνησε με το ινστιτουτο προστασιας καταναλωτων

να μιλησεις με την εταιρια να σου πουνε που υπαρχουν στην κερκυρα. και να μην εχουν την συγκεκριμενη σειρα της ρογιαλ μπορουν να την παραγγειλουν
Παιδιά σήμερα την πήρα τηλ. και ακύρωσα μια 10κιλη παραγγελία που είχα κάνει καθώς θα παίρνω orijen από δω και πέρα..και Ράνια δεν ήταν αυτό που πήγαμε.. στην Εθνική στα Τρία Γεφύρια είναι το συγκεκριμένο.

Πέρα απο τις νόμιμες οδούς... μπορείς να κάνεις και επιστολή/καταγγελία, σε σιτες, και μπλογκς.... με όνομα του καταστήματος, και την όλη ιστορία. Το διαδικτυακό ρεζίλεμα έχει αποτέλεσμα πλέον. Αν θέλεις μπορείς να βγάλεις και φώτο, απο την τροφή, αλλά και απο το κατάστημα με τις τροφές στο ράφι.....;)

Υπάρχει άλλο ένα μαγαζί με ζωοτροφές που υποπτεύομαι ότι πουλάει ληγμένα....γιατί την είχα ρωτήσει τι κάνει τις ληγμένες τροφές και μου τα μπέρδεψε...Μόνο μια Αγγλίδα που είχε κατάστημα τροφών ήταν συνεπής και λίγες μέρες πριν λήξουν με ρωτούσε αν τις θέλω για τα αδέσποτα και μου τις έδινε τζάμπα..Δυστυχώς έκλεισε η κοπέλα γιατί δεν τα κατάφερε με τον ανταγωνισμό..:mad::mad:Οι άλλοι οι Έλληνες επιβιώνουν στην πλάτη μας,με τα ληγμένα τους...:mad::mad::mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back