Έγδαρε τον λαιμό της

FOXYFREAK

Νεοφερμένο μέλος

Η FOXYFREAK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα.
γεια σας και πάλι,

η μικρή Μίκα μάλλον θα τασκώθηκε με τον Ιούμπι και φένετε πως στο κάτω μέρος του λεμού της, της λύπει λίγο από το τρίχομά της και φένετε μόνο το δέρμα της. Επιδή το ξύνει συνέχεια το έχει ματώσει τώρα. Τι μπορώ να κάνω για να της κλείσω την πληγή? με τι να αποστιρώσω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας και πάλι,

η μικρή Μίκα μάλλον θα τασκώθηκε με τον Ιούμπι και φένετε πως στο κάτω μέρος του λεμού της, της λύπει λίγο από το τρίχομά της και φένετε μόνο το δέρμα της. Επιδή το ξύνει συνέχεια το έχει ματώσει τώρα. Τι μπορώ να κάνω για να της κλείσω την πληγή? με τι να αποστιρώσω;

Καλημερα. Αν το σημειο δε μπορει να το γλυψει, βαλτης λιγο betadin με βαμβακι.
Ομως μηπως εχει ψυλλους και ξυνεται συνεχεια? Εχει κανει εξωτερικη αποπαρασιτωση? Κατω απο το λαιμο λειπουν μονο τριχες?
Παντως καλυτερα πηγαινε την στον κτηνιατρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστηχώς δεν μπορεί να το γλύψει μόνη της οπότε θα της βάλω betadin. Εξωτερική αποπαρασίτωση έχω να της κάνω αρκετό καιρό, αν και είναι μέσα στο σπίτι. Κάθε πότε θα έπρεπε κανονικά;

Καθε 2,5-3 μηνες. Το αλλο γρατζουνιτσα ειναι και θα φυγει. Αλλα το οτι το ξυνει συνεχεια, οπως ειπε και η Αlice, δες μηπως εχει ψυλλους.

Μόλις της έβαλα betadin και πρέπει να την έτσουξε λιγάκι. Γλυφετε παντού τώρα αλλά εκεί δεν φτάνει. Θα τους κάνω σήμερα αποπαρασίτωση και των 2 γατιών. Μήπως όμως να περιμένω να επουλώσει στην μικρή μην την ενοχλήσει εκεί στο σημείο ;

Αν βάλεις αμπούλα, επειδή μπαίνει στο σβέρκο, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αν βάλεις σπρέυ, καλύτερα να περιμένεις να κλείσει η πληγή:hmm:(δεν παίρνεις αμπούλα καλού-κακού; )

Για το γατακι στην φωτο του Avatar μιλαμε. Κουκλακι-ζουζουνακι!!!!!!

από την αρχή έχω αγοράσει το frontline (σπρέϊ) και είναι 100ml κρίμα θα ήταν να το πετάξω. Θα περιμένω να κλείσει η πληγή της και μετά θα τους βάλω.

Mercy αυτή η φατσούλα μεγάλωσε έγινε κοτσαμ άντρας μαζί με την φιλενάδα του την Μίκα. Δυστηχώς δεν έχω δυνατότητα να βάλω φώτο ακόμα.

Υπάρχει περίπτωση να είναι μύκητες μήπως?:hmm:
Πάντως αν δεις να εξαπλώνεται καλύτερα να την δει γιατρός.:)

φαντάσου πως στον λαιμό της είναι ένα σημείο που δεν έχει τρίχα και φενόταν μόνο το δέρμα της. το έξυνε όμως και το μάτωσε. Αυτό με ανυσηχεί. Αν είναι θα την πάω στον γιατρό σήμερα.

Επίσης εκτός απ όλα τα άλλα που σου είπαν τα κορίτσια αν του φοράς λουράκι υπάρχει περίπτωση να είναι κ από το λουράκι κάτι σαν αλλεργία. Πρόσεξε όμως κ για παράσιτα που είναι κ το πιο πιθανό κ για μένα καλύτερα να ρήξεις αμπούλα γιατί είναι πιο αποτελεσματική

λουράκι δεν φοράω σε καμία από τις γάτες μου, τα θέλω ελεύθερα :). Αν πάω απόψε στον γιατρό θα πάρω αμπούλα να τελειώνω και τις επόμενες φορές θα συνεχίσω το σπρέϊ.

Ποσο χρονων ειναι και τα δυο τωρα?
Γενικα παντως λενε οτι οι αμπουλες ειναι καλυτερες και οτι το σπρει ενδεικνεται για τα μικρα κυριως. Αλλα αφου το δεχονται! Η Μερσυ βλεπει σπρει και τρεχει να κρυφτει.

δεν έχουν κλείσει χρονο είναι παιδάκια ακόμα :). Πιο εύκολη η αμπούλα αλλά τι να κάνω τώρα έχω ένα σωρό απο αυτό το μπουκάλι δεν το πετάω.

Να σου ζησουν τα μικρουλια! Αδερφακια ειναι?
Βαλε μια αμπουλα τωρα επειδη εχει την πληγουλα και μετα χρησιμοποιεις το σπρει μεχρι να τελειωσει. Εμενα μου δινουν οσες αμπουλες θελω και οχι απαραιτητα ολη την συσκευασια.

δεν έχουν κλείσει χρονο είναι παιδάκια ακόμα :). Πιο εύκολη η αμπούλα αλλά τι να κάνω τώρα έχω ένα σωρό απο αυτό το μπουκάλι δεν το πετάω.

Μια αμπουλα δεν κοστιζει πανω απο 5-6 ευρω. Εγω πηρα δυο frontline αμπουλες απο φαρμακειο και εδωσα 11 ευρω. Το σπρει δεν ειναι αναγκη να το πεταξεις. Αν ομως δεν της κανεις την αμπουλα, δε θα φυγουν τα παρασιτα οπτε θα συνεχισει να ξυνεται, οποτε η πληγη δε θα κλεισει. Φαυλος κυκλος, καταλαβες?
Την πηγες τελικα στο γιατρο?

Θα την πάω την Δευτέρα γιατι τότε πληρώνομαι. Θα πάρω αύριο από το πετσοπ αμπούλα και για τα δύο οπότε μέχρι την Δευτέρα μπορεί να υπάρχει κάποια βελτίωση.

Δεν είναι αδερφάκια mercy αλλα έχουν ένα κοινό, και τα δύο από τον δρόμο τα μάζεψα (το ένα, το άλλο το μάζεψε η φίλη μου η joy).

Θα την πάω την Δευτέρα γιατι τότε πληρώνομαι. Θα πάρω αύριο από το πετσοπ αμπούλα και για τα δύο οπότε μέχρι την Δευτέρα μπορεί να υπάρχει κάποια βελτίωση.

Καλο ειναι αυτο για να αποκλεισεις και το ενδεχομενο μυκητα - τριχοφαγου η οτιδηποτε αλλο.
Περιμενουμε νεα σας και ευχομαστε λιγοτερη φαγουρα στο γατουνι!!! :)

όλη την ημέρα που την παρακολουθώ δεν την έχω δεί να ξύνει στο σημείο εκείνο. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι εκεί που παίζαν τα χρυσά μου θα της έριξε μια δυνατή ο κύριος Ιούμπι και την ξεμάλλιασε. Ώρες ώρες παίζουν πολύ άγαρμπα.

Ισως ειναι αυτο.Καλο θα ηταν να μην βαζεις αδιαλυτο betadin,δεν κανει στις γατουλες.Αν θες παρε Hibitane,ειναι ασφαλες.
Τι κανουν τα μικρα σου;Να μας βαλεις φωτο μολις μπορεσεις,ειμαι πολυ περιεργη να δω πως εγινε η Μίκα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back