FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
η μικρή Μίκα μάλλον θα τασκώθηκε με τον Ιούμπι και φένετε πως στο κάτω μέρος του λεμού της, της λύπει λίγο από το τρίχομά της και φένετε μόνο το δέρμα της. Επιδή το ξύνει συνέχεια το έχει ματώσει τώρα. Τι μπορώ να κάνω για να της κλείσω την πληγή? με τι να αποστιρώσω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
γεια σας και πάλι,
η μικρή Μίκα μάλλον θα τασκώθηκε με τον Ιούμπι και φένετε πως στο κάτω μέρος του λεμού της, της λύπει λίγο από το τρίχομά της και φένετε μόνο το δέρμα της. Επιδή το ξύνει συνέχεια το έχει ματώσει τώρα. Τι μπορώ να κάνω για να της κλείσω την πληγή? με τι να αποστιρώσω;
Καλημερα. Αν το σημειο δε μπορει να το γλυψει, βαλτης λιγο betadin με βαμβακι.
Ομως μηπως εχει ψυλλους και ξυνεται συνεχεια? Εχει κανει εξωτερικη αποπαρασιτωση? Κατω απο το λαιμο λειπουν μονο τριχες?
Παντως καλυτερα πηγαινε την στον κτηνιατρο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
(δεν παίρνεις αμπούλα καλού-κακού; )Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
Mercy αυτή η φατσούλα μεγάλωσε έγινε κοτσαμ άντρας μαζί με την φιλενάδα του την Μίκα. Δυστηχώς δεν έχω δυνατότητα να βάλω φώτο ακόμα.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Πάντως αν δεις να εξαπλώνεται καλύτερα να την δει γιατρός.

FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
. Αν πάω απόψε στον γιατρό θα πάρω αμπούλα να τελειώνω και τις επόμενες φορές θα συνεχίσω το σπρέϊ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικα παντως λενε οτι οι αμπουλες ειναι καλυτερες και οτι το σπρει ενδεικνεται για τα μικρα κυριως. Αλλα αφου το δεχονται! Η Μερσυ βλεπει σπρει και τρεχει να κρυφτει.
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
. Πιο εύκολη η αμπούλα αλλά τι να κάνω τώρα έχω ένα σωρό απο αυτό το μπουκάλι δεν το πετάω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βαλε μια αμπουλα τωρα επειδη εχει την πληγουλα και μετα χρησιμοποιεις το σπρει μεχρι να τελειωσει. Εμενα μου δινουν οσες αμπουλες θελω και οχι απαραιτητα ολη την συσκευασια.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν έχουν κλείσει χρονο είναι παιδάκια ακόμα. Πιο εύκολη η αμπούλα αλλά τι να κάνω τώρα έχω ένα σωρό απο αυτό το μπουκάλι δεν το πετάω.
Μια αμπουλα δεν κοστιζει πανω απο 5-6 ευρω. Εγω πηρα δυο frontline αμπουλες απο φαρμακειο και εδωσα 11 ευρω. Το σπρει δεν ειναι αναγκη να το πεταξεις. Αν ομως δεν της κανεις την αμπουλα, δε θα φυγουν τα παρασιτα οπτε θα συνεχισει να ξυνεται, οποτε η πληγη δε θα κλεισει. Φαυλος κυκλος, καταλαβες?
Την πηγες τελικα στο γιατρο?
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
Δεν είναι αδερφάκια mercy αλλα έχουν ένα κοινό, και τα δύο από τον δρόμο τα μάζεψα (το ένα, το άλλο το μάζεψε η φίλη μου η joy).
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα την πάω την Δευτέρα γιατι τότε πληρώνομαι. Θα πάρω αύριο από το πετσοπ αμπούλα και για τα δύο οπότε μέχρι την Δευτέρα μπορεί να υπάρχει κάποια βελτίωση.
Καλο ειναι αυτο για να αποκλεισεις και το ενδεχομενο μυκητα - τριχοφαγου η οτιδηποτε αλλο.
Περιμενουμε νεα σας και ευχομαστε λιγοτερη φαγουρα στο γατουνι!!!

FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι κανουν τα μικρα σου;Να μας βαλεις φωτο μολις μπορεσεις,ειμαι πολυ περιεργη να δω πως εγινε η Μίκα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool