Έγινα γατομπαμπάς!!!!

crestfallen

Τελειόφοιτος Κτηνιατρικής

Ο crestfallen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα.
Παραμονη της γιορτης του πατερα μου ετυχε να γινω γατομπαμπας....ε ναι λοιπον απο το Σαββατο το μεσημερι αποκτησα ενα μικρουλη αδεσποτο γατακι χρωματος γκρι με ραβδωσεις και με το χαρακτηριστικο Μ στο μετωπο...επειδη δεν μπορουσε κανεις να την παρει στο κτηνιατρειο ειπα να την υιοθετησω εγω...την ονομασα Lucky(αντε να δουμε ποσο τυχερη θα ειναι που θα μεγαλωσει υπο την εποπτεια μου) ειναι μολις 4-5 ημερων..οποτε οπως καταλαβαινετε υπαρχει κινδυνος να πεθανει χωρις την μαμα της αρα την προσεχω σαν τα ματια μου...την ταιζω 5-6 φορες το 24ωρο με μια συρριγγουλα με ειδικο γαλα σε σκονη ,αφου το ζεστανω πρωτα και μετα της τριβω την κοιλιτσα για να ουρησει...μετα απο 3 μερες μεζι μου δεν εχει αφοδευσει ακομα αλλα με τοσο λιγο γαλατακι με νερο που πινει τι να βγαλει...παντως πρεπει καποια στιγμη να αφοδευσει γιατι θα αρχισω να ανησυχω...παντως ουρει κανονικα αμεσως μολις της τριβω την κοιλιτσα ελαφρα με το δαχτυλο μου και με ενα πανακι..βγαζει λιγες σταγονες ουρου κατι που με ανακουφιζει πολυ..μετα την στεγνωνω καλα και παλι μεσα στο κλουβακι με τα πανια και τα χαρτια κουζινας για να ειναι ζεστα...ναι θα μου πειτε αφου καλοκαιρι ειναι..και ομως τα ορφανα γατακια μιας εβδομαδας θελουν θερμοκρασια γυρω στους 30 C για να διατηρηθουν υγιη μιας και μετα την 20η μερα μπορουν και ρυθμιζουν καλυτερα την θερμοκρασια του σωματος τους...οποτε μεχρι και η σομπα αλογονου επιστρατευτηκε το βραδυ με την δροσουλα για να διατηρησω το γατακι σε καλη κατασταση...παρολη την γκρινια της γιαγιας μου οτι θα της καψω το σπιτι(λες και το χειμωνα που την βαζει δεν υπαρχει κινδυνος!!!) και οτι θα ξυπνησει την γειτονια με τα νιαουρισματα του(ναι..δεν κοιτανε τους καφρους με τα στερεοφωνικα ,το τρελο μου το γατσουλακι τους πειραξε ,που το εχω κλεισμενο στο δωματιο για αν μην το πειραξει η δροσια της νυχτας)..οποτε κοριτσια και αγορια του φορουμ καντε ολες και ολοι μια ευχη η Lucky να επιβεββαιωσει το ονομα που της εβγαλα και να φτασει την 20-25 μερα της ζωης της οποτε θα αρχισει να τρωει στερεα τροφη και να περιοριστει η ποσοτητα γαλακτος που τρωει(ειναι λιγο ταλαιπωρια αυτη η συρριγγα) και οι φορες που την ταιζω την ημερα...παντως ειναι η μοναδικη φορα στην ζωη μου που δεν με πειραζει να σηκωνομαι στις 4 το πρωι για να ζεστανω το γαλα και να ταισω το γατουλινι...μετα στις 9,στις 2 το μεσημερι,στις 7 κτλ....αλλα να βλεπετε πως ηρεμει μολις ουρησει και την βαζω παλι μεσα στο κλουβακι...σαν να μου λεει <<ενταξει..τωρα ειμαι καλα,ασε με να κοιμηθω παλι!!>> ..αλλα οταν ειναι ξυπνια ειναι τοσο ζωηρη και κινητικη για λιγων ημερων μιας και θελει να βγει εξω απο το κλουβακι σκαρφαλωνοντας στην πορτα με τα ποδαρακια της...ειναι πολυ γλυκο γατακι και ειμαι σιγουρος οτι αν ολα πανε καλα και ζησει θα γινει μια γατουλα κουκλι...
Ευχες και προσευχες ολες και ολοι λοιπον για να ζησει το γατουλινακι μου!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει τότε!!!
Όλα θα πάνε καλά, εγώδεν ανησυχώ καθόλου. Ήταν πολύ τυχερό που σε βρήκε τον νιάνιαρο!!! :) :P
Θυμίσου ότι η κούραση θα είναι μόνο για τον πρώτο καιρό, μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα σε ευγνωμονεί που το έσωσες για πάντα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε να σου ζησει!!!! :D Ευχομαι ολα να πανε καλα! Και μιας και εισαι κτηνιατρος και ξερεις πως να την φροντισεις σε τοση μικρη ηλικια δεν νομιζω να παει κατι στραβα!!! (χτυπα ξηλο) ;)

Είμαι σίγουρη ότι καλύτερη φροντίδα δεν θα μπορούσε να έχει μιας και τις γνώσεις έχεις αλλά και την όρεξη...Η κούραση θα ξεχαστεί μόλις μπορέσει και στηριχτεί στα δικά του ποδαράκια και δεν θα χρειάζεται τάϊζμα με σύριγγα και τότε να είσαι σίγουρος ότι θα νιώσεις τρομερά περήφανος γι' αυτήν την μικρή ψυχούλα που έζησε χάρις σε σένα.
εύχομαι το καλύτερο.. για την Lucky και σένα..:up:

Να σου ζήσει!!! Αν και με τέτοιο γατομπαμπά, όχι απλά θα ζήσει αλλά θα βασιλεύει κιόλας! :P :D

Ε νομίζω οτι δε θα μπορούσε να βρει καταλληλότερο μπαμπα!
Lucky όνομα και πράμα ;) !

Να σου ζηση Ειναι σε καλα χερια . Α μια και ειναι κορη και μεις εχουμε αγορι μπορει να συμπεθεριασουμε κιολας:)

Mπράβο Nίκο μας. Eκανες το καλο. Nα σου ζήσει η κορούλα. Oσο για το όνομα, δεν μπορούσε να έχει άλλο αφού την υοθέτησες εσύ! Kι εμείς έχουμε τον Φρίσμπυ που εγώ τον λέω Λάκη (από το Lucky). Πέτυχε το όνομα μια και ο αγαπημένος όλης της οικογένειας έχει φτάσει τα 16.5!!!! Nα τα εικοσαρίσει ευχόμαστε, μόνο. Tο ίδιο εύχομαι και για το μωρό σου.:D

Αρχική Δημοσίευση από crestfallen:
Παραμονη της γιορτης του πατερα μου ετυχε να γινω γατομπαμπας....ε ναι λοιπον απο το Σαββατο το μεσημερι αποκτησα ενα μικρουλη αδεσποτο γατακι χρωματος γκρι με ραβδωσεις και με το χαρακτηριστικο Μ στο μετωπο...επειδη δεν μπορουσε κανεις να την παρει στο κτηνιατρειο ειπα να την υιοθετησω εγω...την ονομασα Lucky(αντε να δουμε ποσο τυχερη θα ειναι που θα μεγαλωσει υπο την εποπτεια μου) ειναι μολις 4-5 ημερων..οποτε οπως καταλαβαινετε υπαρχει κινδυνος να πεθανει χωρις την μαμα της αρα την προσεχω σαν τα ματια μου...την ταιζω 5-6 φορες το 24ωρο με μια συρριγγουλα με ειδικο γαλα σε σκονη ,αφου το ζεστανω πρωτα και μετα της τριβω την κοιλιτσα για να ουρησει...μετα απο 3 μερες μεζι μου δεν εχει αφοδευσει ακομα αλλα με τοσο λιγο γαλατακι με νερο που πινει τι να βγαλει...παντως πρεπει καποια στιγμη να αφοδευσει γιατι θα αρχισω να ανησυχω...παντως ουρει κανονικα αμεσως μολις της τριβω την κοιλιτσα ελαφρα με το δαχτυλο μου και με ενα πανακι..βγαζει λιγες σταγονες ουρου κατι που με ανακουφιζει πολυ..μετα την στεγνωνω καλα και παλι μεσα στο κλουβακι με τα πανια και τα χαρτια κουζινας για να ειναι ζεστα...ναι θα μου πειτε αφου καλοκαιρι ειναι..και ομως τα ορφανα γατακια μιας εβδομαδας θελουν θερμοκρασια γυρω στους 30 C για να διατηρηθουν υγιη μιας και μετα την 20η μερα μπορουν και ρυθμιζουν καλυτερα την θερμοκρασια του σωματος τους...οποτε μεχρι και η σομπα αλογονου επιστρατευτηκε το βραδυ με την δροσουλα για να διατηρησω το γατακι σε καλη κατασταση...παρολη την γκρινια της γιαγιας μου οτι θα της καψω το σπιτι(λες και το χειμωνα που την βαζει δεν υπαρχει κινδυνος!!!) και οτι θα ξυπνησει την γειτονια με τα νιαουρισματα του(ναι..δεν κοιτανε τους καφρους με τα στερεοφωνικα ,το τρελο μου το γατσουλακι τους πειραξε ,που το εχω κλεισμενο στο δωματιο για αν μην το πειραξει η δροσια της νυχτας)..οποτε κοριτσια και αγορια του φορουμ καντε ολες και ολοι μια ευχη η Lucky να επιβεββαιωσει το ονομα που της εβγαλα και να φτασει την 20-25 μερα της ζωης της οποτε θα αρχισει να τρωει στερεα τροφη και να περιοριστει η ποσοτητα γαλακτος που τρωει(ειναι λιγο ταλαιπωρια αυτη η συρριγγα) και οι φορες που την ταιζω την ημερα...παντως ειναι η μοναδικη φορα στην ζωη μου που δεν με πειραζει να σηκωνομαι στις 4 το πρωι για να ζεστανω το γαλα και να ταισω το γατουλινι...μετα στις 9,στις 2 το μεσημερι,στις 7 κτλ....αλλα να βλεπετε πως ηρεμει μολις ουρησει και την βαζω παλι μεσα στο κλουβακι...σαν να μου λεει <<ενταξει..τωρα ειμαι καλα,ασε με να κοιμηθω παλι!!>> ..αλλα οταν ειναι ξυπνια ειναι τοσο ζωηρη και κινητικη για λιγων ημερων μιας και θελει να βγει εξω απο το κλουβακι σκαρφαλωνοντας στην πορτα με τα ποδαρακια της...ειναι πολυ γλυκο γατακι και ειμαι σιγουρος οτι αν ολα πανε καλα και ζησει θα γινει μια γατουλα κουκλι...
Ευχες και προσευχες ολες και ολοι λοιπον για να ζησει το γατουλινακι μου!!!!
νικο μου μια συμβουλη για να κανει κακακια βαζε κ λιγο νουλακ παιδικο γαλα εβαπορε της νουνου μεσα στο γαλα σκονη κ να μην της χαιδευεις μονο την κοιλιτσα αλλα κ το ποπουδακι με μωρομαντηλο που ειναι ποτισμενο με χαμομηλη για νεογεννητα απο εκει την βοηθαει πιο πολυ αμα θες σου στελνς ενα μπιμπερο εχω δυο ααααα!!
οσο για το φαι καλυτερα να της παρεις νεστλε παιδικη ρυζι κοτοπουλοπου ειναι νιανια

Νικό πολύ χάρηκα για το γατσουλίνι!!!!!:D:DΘα περάσει τέλεια μαζί σου!Αντε να το φέρεις όταν ξανάρθεις να το δώ!!:D

Νίκο ελπίζω το γατουλίνι σου να τα καταφέρει και να γίνει ένα υγιες και ζωηρό γατάκι...

Να σου ζήσει βρε!Δεν φοβάμαι καθόλου για την υγεία του αφού έχει εσένα.

:up: Τα θερμά μου συγχαρητήρια γαταμπαμπά :up: να σου ζήσει η γατοκορούλα κ να τη χαίρεσαι! Όσο για την τύχη της τρέχει ρολόι απ’ ό,τι φαίνεται, καλύτερη φροντίδα δεν θα μπορούσε να βρει!!!

Είναι πραγματικά τυχερό που το βρήκες εσύ! Και είμαι σίγουρη πως θα ευγνωμονεί τον γατομπαμπά της όταν μεγαλώσει. Να σου ζήσει το ψιψινάκι σου!!!:D

Τί νέα από το γατάκι; Καλά μας έχεις αφήσει ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ!!! Γράψε μας τα νέα σου!

Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:
Τί νέα από το γατάκι; Καλά μας έχεις αφήσει ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ!!! Γράψε μας τα νέα σου!

Ναι, τι έγινε, επιβίωσε; Μεγαλώνει;
Έγινα μέλος στο mycat στις 23/6 και δεν είχα διαβάσει την ιστορία σου για τη Lucky. Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά!!! :)

Μήπως η Michelle γνωρίζει τί απέγινε το γατούνι;

O Νίκος έχει χαθεί αφενός μεν γιατί έχει εξεταστική αφετέρου γιατί απ ότι μου είπε την τελευταία φορά που μιλήσαμε περιμένει να του βάλουν DSL.
Το γατάκι δυστυχώς δεν επιβίωσε... :( Λεπτομέρειες θα σας πει αυτός όταν μπει...

Κρίμα... πολύ κρίμα... Δυστυχώς, δεν μπορούν να επιβιώσουν όλα τα μικράκια :(

Κρίμα... Κουράγιο Νίκο. Θα υπάρξει και άλλο γατουλίνι για να μοιραστείς την αγάπη σου για τα ζώα...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back