Stargazer17801
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπώ πολύ τα σκυλιά, αλλά όταν μαζεύονται σε αγέλες αλλάζει πολύ ο τρόπος που συμπεριφέρονται... Μακάρι να βρείτε άκρη με το γράμμα σας αυτό... Μερικές προτάσεις μόνο έχω να κάνω... Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις γενικότητες (τύπου "10 και 20 σκυλιά" -υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μια ομάδα 5 αδέσποτων και... 20) και να γράφετε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ περιστατικά, αναγράφοντας επίσης και το μέρος όπου συνέβησαν, καθώς και την ώρα/ημερομηνία.
Ίσως χρειαστείτε έγγραφη δήλωση του κτηνιάτρου που εξέτασε τα γατάκια που έπεσαν θύματα. Τέλος, ελπίζω η λύση στην οποία θα προβεί ο Δήμος Καλαμαριάς να μην περιλαμβάνει φόλες και θανατώσεις, γιατί αυτό θα ήταν το χειρότερο...
Αλήθεια, ποιός έφερε τα σκυλιά αυτά από το Φοίνικα; Είναι ράδιο αρβύλα ή υπάρχουν αποδείξεις; Μιλήσατε με τους υπεύθυνους;
Καλή τύχη σας εύχομαι.
Stargazer17801
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,δεν τα έχουμε βάλει με τα σκυλιά αλλα με τους υπεύθηνους που μας κοροιδεύουν εδώ και ένα χρόνο! αυτά που γράψαμε στην επιστολή είναι τα μισά απο αυτά που έγιναν και αποφήγαμε την προβολή όλων των περιστατικών για να μην θεωρηθούμε υπερβολικοί. Τα σκυλιά δεν είναι 10-20 αλλα πάνω απο 30 υπάρχουν φωτογραφίες και στοιχεία για ότι λέμε, (δεν θα τις δημοσιεύσω εδώ για ευνόητους λόγους) βεβαιώσεις γιατρών και άπειρες μαρτηρίες από κατοίκους.Το χειρότερο είναι ότι τα σκυλιά τρέφονται με τις γάτες τις οποίες κουβαλάν μέχρι την φωλιά τους στο στρατόπεδο κόδρα! έχουμε φοτό απο πτώματα πολλών ημερών στο στρατόπεδο κόδρα Ζωοφιλία λέγεται αυτό η σκυλοφιλία τύπου κυνηγών? Έχω περιθάλψει 4 μωρά απο μια γάτα που έκαναν κομμάτια μπροστά σε ταβέρνα σε ώρα αιχμής! Τον ίδιο μήνα φιλοξένισα γάτο με σπασμένη σπονδιλικη στίλη που φυσικά και πέθανε σε 2 μέρες και να μην σας πώ καλήτερα τι έκαναν σε ετοιμόγενη γάτα...
Όσο απο τον δήμαρχο δεν λάβαμε απάντηση έχουν γίνει συναντήσεις με εμάς άλλα τα ίδια υποσχέσεις θα και τα γνωστά, ελπίζω για το καλό του να μην έχει το θράσος να μου μιλήσει εντονα γιατί βαρέθηκα να βλέπω τα μέλη της οικογένιας μου να κλαινε και να ξενυχτάνε κάνοντας περιπολίες.Ο δήμαρχος ήταν πρόεδρος του συνδέσμου αδέσποτων μέχρι που έλαβε το γράμμα (σύμπτωση?) οπότε ορίστηκε άλλος. Να σας πώ για τις δραστηριότητες των υπαλλήλων του συνδέσμου? Πασιέντσα , ναρκαλιευτής και μπόλικο youtube!!! Αυτό που θα θέλαμε θα ήταν οι συμβουλές απο κάποιο φιλόζωο δικηγόρο και κάποιον δημοσιογράφο να μας βοηθήσει γιατί δεν πάει άλλο
Stargazer17801
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Stargazer17801
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά σας εκληπαρώ αν γνωρίζεται κάποιο δημοσιογράφο στήλτε μου ένα μήνυμα πάλι την προιγούμενη εβδομάδα διαμέλησαν μια γάτα με τα νεογένητα γατάκια της δεν πάει άλλο αυτη η φρίκη τι να πώ?
Κουβάλισαν σκυλιά που σύμφωνα με τον νόμο 3170 είναι επικίνδυνα μέσα σε κατοικημένη περιοχή και ζητάνε τα ρέστα...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum