Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Φροσω αν φυτευτούν τώρα έλατα δεν θα ευδοκιμήσουν ποτέ, σύμφωνα με τα γραφομενα των ειδικών.ενα ελατο θελει 25 χρονια για να μεγαλωσει κ να γινει οπως ηταν εαν βαλουμε ενα ελατο που ειναι ηδη ανεπτυγμενο δεν θα χρειαστει τοσο πολυ πιστευω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αλλα κι εγω εχω μεριδιο ευθυνης.... Διαβαζα σημερα για καποιους εθελοντες που κοιμοντουσαν στη Παρνηθα τις επικυνδυνες ημερες προκειμενου να φυλανε τη περιοχη και να ειδοποιησουν σε περιπτωση φωτιας. Ο αριθμος τους μειωθηκε με τα χρονια και πηγαιναν ονο Σ/κ οσοι εμειναν.....
Εγω δεν ημουν αναμεσα τους. Εγω ειμαι σπιτι και κρινω ολους τους αλλους (κυβερνηση κλπ).
Τι να πω βρε παιδια..... Κριμα. Τι καταστροφικα, ακορεστα οντα ειμαστε;;; Ποσα οικοπεδα θελουμε; Ποσες θαλασσες;;;; Ποσα χρηματα;;;;
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Αλλα κι εγω εχω μεριδιο ευθυνης.... Διαβαζα σημερα για καποιους εθελοντες που κοιμοντουσαν στη Παρνηθα τις επικυνδυνες ημερες προκειμενου να φυλανε τη περιοχη και να ειδοποιησουν σε περιπτωση φωτιας. Ο αριθμος τους μειωθηκε με τα χρονια και πηγαιναν ονο Σ/κ οσοι εμειναν.....
Εγω δεν ημουν αναμεσα τους. Εγω ειμαι σπιτι και κρινω ολους τους αλλους (κυβερνηση κλπ).
Σ' αυτό διαφωνώ μαζί σου. Το έργο των εθελοντών σε όλους τους τομείς είναι πολύτιμο, αλλά το κράτος δεν πρέπει να βασίζεται σ' αυτούς για να του βγάζουν δουλειά δωρεάν. Δε θυμάστε τι έγινε στους Ολυμπιακούς; Οι εθελοντές ήταν στις εγκαταστάσεις 10 ώρες την ημέρα.
Όσο για τη δασοπροστασία, απαιτεί εξοπλισμό, εξειδίκευση και μόνιμο προσωπικό που να βρίσκεται ΑΠΙΚΟ σε περίπτωση που συμβεί κάτι και ξέρει τι του γίνεται. ΔΕΝ είναι δουλειά για εθελοντές.
Αν είσαι σπίτι, είναι επειδή δουλεύεις για να βγάλεις λεφτά, μεγάλο μέρος των οποίων θα έπρεπε (μέσω των φόρων σου) να πηγαίνει σε αυτά ακριβώς τα πράγματα. Οπότε ορθά κατηγορείς το κράτος που για άλλη μια φορά κάνει κακή χρήση των χρημάτων που του δίνεις.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσο μα πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου....... Ετσι ακριβώς είναι. Καλός ο εθελοντισμός, αλλά από πίσω υπάρχεικαι ένα κράτος που πρέπει να λειτουργεί σωστά.Σ' αυτό διαφωνώ μαζί σου. Το έργο των εθελοντών σε όλους τους τομείς είναι πολύτιμο, αλλά το κράτος δεν πρέπει να βασίζεται σ' αυτούς για να του βγάζουν δουλειά δωρεάν. Δε θυμάστε τι έγινε στους Ολυμπιακούς; Οι εθελοντές ήταν στις εγκαταστάσεις 10 ώρες την ημέρα.
Όσο για τη δασοπροστασία, απαιτεί εξοπλισμό, εξειδίκευση και μόνιμο προσωπικό που να βρίσκεται ΑΠΙΚΟ σε περίπτωση που συμβεί κάτι και ξέρει τι του γίνεται. ΔΕΝ είναι δουλειά για εθελοντές.
Αν είσαι σπίτι, είναι επειδή δουλεύεις για να βγάλεις λεφτά, μεγάλο μέρος των οποίων θα έπρεπε (μέσω των φόρων σου) να πηγαίνει σε αυτά ακριβώς τα πράγματα. Οπότε ορθά κατηγορείς το κράτος που για άλλη μια φορά κάνει κακή χρήση των χρημάτων που του δίνεις.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αλλα αισθανομαι ασχημα που δεν εχω κανει (και δεν κανω) κατι παραπανω.... αυτο δεν απαλασσει το Κρατος απο τις δικες του ευθυνες..... Αλλα ουτε κι εμενα απο τις δικες μου....
Η περιοχη του καστρου καιγεται και βλεπω τη φωτια απο τη βεραντα μου
Ισως επρεπε να εχω γινει εθελοντης, να ειμαι εκει τωρα κι οχι να στεκομαι συγκλονισμενη στη βεραντα προσευχομενη.....
ακριβως επειδη εχουμε τα χαλια μας σαν Κρατος και δεν προσδοκω πολλα απο εκει.... Τι θα πω στις αυριανες γενιες; Πως το κρατος ηταν ανυπαρκτο κι εγω οσο εκαιγαν τα δαση, κοιτουσα;;;
Κι ομως, ειμαι σπιτι. Κι ανευ χρονου για εθελοντικη προσφορα. Σιγουρα απαιτω περισσοτερα αποτις Αρχες!!!! Αλλα θεωρω πως ειναι ανικανοι να προσφερουν περισσοτερα. Τραγικο....
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτα αρκούνται στο να τα κόβουν....καλα ετσι οπως πανε αυτοι θα καψουν μεχρι κ τα δεντρακια που ειναι στα πεζοδρομια επανω
Μετά βέβαια δεν μπορείς να ξαναφυτέψεις γιατί υπάρχει τσιμέντο.
Και οι τεράστιοοι κομμένοι κορμοι.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η συγκεκριμένη φωτό, τραβήχτηκε την Κυριακή που γινόταν η διαδήλωση για τα καμένα δάση μπροστά από τη Βουλή!!!
Είναι απίστευτη! Ας αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε την κατάσταση!
Συνημμένα
Σε τί κόσμο ζούμε επιτέλους;;;
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η φωτογραφία με τον τσολιά τι είναι παιδιά δεν κατάλαβα
Αν την ανοίξεις και την δεις από κοντα θα παρατηρήσεις ότι είναι βουρκωμένος..
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό είναι από την ακινησία των ματιών όχι από τίποτα άλλο. Μη φτιάξετε τώρα κανένα παραμύθι με τον τσολιά που βούρκωσε τη μέρα της διαδήλωσης για την Πάρνηθα…Αν την ανοίξεις και την δεις από κοντα θα παρατηρήσεις ότι είναι βουρκωμένος..
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι από την ακινησία των ματιών όχι από τίποτα άλλο.
μπορεί να χώρισε με την κοπέλα του...

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
βρε λες....μπορεί να χώρισε με την κοπέλα του...![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Διαφορετικά, θα έπρεπε να τους τα κρατάνε ανοιχτά με τσιμπιδάκια, όπως στο "Κουρδιστό πορτοκάλι" 
Ismini
Διάσημο μέλος
Μηπως του μπηκε τιποτα του τσολια? Σκονίτσα ισως?
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοώ ακινησία για να φωτογραφηθεί καλέ.Δεν ξέρω τι προσωπικά μπορεί να είχε ο τσολιάς, πάντως τα μάτια τους φυσικά και επιτρέπεται να τα ανοιγοκλείνουν!!!![]()
![]()
![]()
Επίσης πόσες φορές πάμε τα χέρια μας στα μάτια σε διάστημα μιας ή δυο ωρών για κάποιο λόγο; Αυτό δεν μπορεί να το κάνει αυτός.
Δεν αποκλείεται να τον συγκίνησε οτιδήποτε, δεν μπορούμε να ξέρουμε την ψυχή του ανθρώπου, αλλά να μην το παίρνουμε και το κάνουμε λάστιχο συσχετίζοντάς το με την καταστροφή της Πάρνηθας οπωσδήποτε…. Αφού στην πραγματικότητα δεν έχουμε ιδέα τι του συμβαίνει.
Και αν με τόσο πατιρντί που έγινε, είναι το βούρκωμα του τσολιά το έναυσμα για να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε την κατάσταση ζήτω που καήκαμε. Αν δεν μας συγκίνησαν τα καμένα ζώα, το δάκρυ του τσολιά γιατί θα μας συγκινήσει;
Ismini
Διάσημο μέλος
Στις 23/07/07 σταλθηκε στο Εθνικο τυπογραφειο, για δημοσιευση στην Εφημεριδα της Κυβερνησεως η απόφαση 3220 του περιφερειαρχη Αττικης κου Μανιάτη, με την οποία κηρύσσεται αναδασωτέα καμμένη εκταση 36.158,942 στρεμμάτων της Πάρνηθας που ανήκει στην περιφέρεια Αττικής.
Σύμφωνα με την απόφαση εξαιρούνται της αναδάσωσης 62,59 στρέμματα που έχουν μεν καει από την πρόσφατη πυρκαγιά, αλλά δεν δύναται να να κριθούν αναδασωτέα, αφού με τον νόμο 3139/2003, "βρίσκονται σε μόνιμη αλλαγή χρήσης", δεδομένου ότι έχουν δοθεί στην ιδιοκτησία του Καζίνο για να τα χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν και συγκεκριμένα για την επέκταση των εγκαταστάσεων του.
https://www.dsalib.gr/deltia_nomothesias/dn_08_1-15_05_2003.html
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool