Έγκυες γατούλες!!!!

• Thread starter Thread starter goth
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

goth

Δραστήριο μέλος

Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
Ανοιξα δικο μου θεμα γιατι οπου κι αν πηγαινα κανενα θεμα δεν μπορουσε να μου λυσει καποιες αποριες που εχω.Εχω δυο γατες οι οποιες ειναι εγκυος.Η μια δεν ειναι σιγουρο για την αλλη ομως ειμαι σιγουρη.Γιατι ειναι σαν να εχει καταπιει μια μπαλα βολει.Αυτη η γατα που ειναι υπερβολικα χοντρουλα ερχεται συστηματικα 3 φορες την ημερα και μετα φευγει.Με αφηνει να την πλησιασω και να την χαιδευω.Αλλα στο σχολειο μου εχω κι αλλες δυο γατες που ειναι και αυτες σιγουρα εγκυος .Αλλα αυτες εχουν προβληματα.Οπως η μια εχει σοβαρα τραυματα απο δαγκωματα στην πλατη.Και η αλλη δεν με αφησε να την αγγιξω και πολυ,και το ενα δοντι της βγαινει απο εξω.
Θα μαζεψω χρηματα να τις παω στον κτηνιατρο(του σχολειου)μολις γεννησουν θα δωσω τα γατακια και μετα θα τς στειρωσω και ισως να τις κρατησω ισως και να τις δωσω.Για τη δικια μου(την αδεσποτη)δεν τιθεται λογος να την παω στον κτηνιατρο.Καπου εδω θα γεννησει θα δωσω τα γατακια ισως να την στειρωσω και θα την κρατησω σιγουρα.Για την αλλη που δεν ξερω αν ειναι εγκυος βλεποντας και κανοντας.
Συμφωνειται με αυτα που σκεφτηκα?Τι πρεπει να προσεξω και τι εχετε να μου προτεινετε?Ευχαριστω εκ τον προτερων!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back