Έγκυος γατούλα Θεσσαλονίκη

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
Γεια!

Εδώ και κάνα δίμηνο φροντίζω μια γατούλα, μαύρη κ πολύ φουντωτή :P λοιπόν έμεινε έγκυος κ την ταΐζω κανονικά, η κοιλίτσα της μεγαλώνει όλο και πιο πολύ.. το πρόβλημα είναι ότι μένω 1ο όροφο που είναι κάπως ψηλά, κ έχω ήδη μια γατούλα στο σπίτι μου που είναι εμβολιασμένη κτλ κτλ κ δεν μπορώ να φροντίσω την έγκυο όπως πρέπει ιδικά άμα χρειαζεται να βάλω κ λεφτά για διάφορα .. (την είχα πάει κτηνίατρο αλλά ο κτηνίατρος δεν μπόρεσε να την εμβολιάσει επειδή ήταν λέει άγρια... είχε διαλύσει το ιατρείο του..) τεσπα. Η ερώτηση μου είναι : τα γατιά γεννάνε σε μπαλκόνι παρόλο που είναι ψηλά? επισεις μπορεί κάποιος να με βοηθήσει (με τη γατα) γτ βάζουν φόλες στη γειτονιά μου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού είναι άγρια όπως λες, καλύτερα να μην τη μετακινήσεις, γιατί θα φοβηθεί και μπορεί να το σκάσει. Τάιζέ την κάπου παράμερα, για να μην ενοχλεί τους γείτονες. Αν μπορείς, δίνε της τροφή για γατάκια, που είναι πιο θρεπτική. Νομίζω πως στην παρούσα φάση, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τη γατούλα είναι να περιμένεις να γεννήσει και να απογαλακτιστούν τα μωρά της και μετά να τη στειρώσεις. Ίσως η ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης να μπορεί να βοηθήσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μεν άγρια αλλά όλο ξανάρχεται στο μπαλκόνι αλλά μόνο να φάει! Το πρόβλημα μου είναι εάν γεννήσει στο μπαλκόνι.. κ επειδή είναι ψηλά μην πάθουν τπτ τα γατάκια κ αν γενικά οι γάτες γεννάνε σε ψηλά μέρη.

Οι γατες γεννανε εκει που αισθανονται απολυτα ασφαλεις.
Αν στο μπαλκονι σου εχεις καποια φωλιτσα, ισως να παει εκει. Αλλα το βλεπω λιγο δυσκολο αφου εσενα δε σε εμπιστευεται απολυτα.
Δεν ειναι θεμα υψους, στα υψη ισα ισα που αισθανονται πιο ασφαλεις, αλλα θεμα φωλιας με ηρεμια και συνηθως χωρις προσβαση απο ανθρωπους η αλλα ζωα.
Η γατα δε θα γεννησει σε σημειο που μπορει να κινδινεψουν τα γατακια.
Και πιστευω οτι οταν γεννησει, ισως πια δεις τα γατακια μετα τους 2 μηνες.
Καλο ειναι να επικοινωνησεις με τη ΓατοΟμαδα Θεσσαλονικης οπως σου προτεινε η Ruko.

Με εμπιστεύεται αλλά το μπαλκόνι είναι αφιλόξενο δεν έχει φωλιές να κρυφτεί ή γωνίες. Κρύο τελείως.

Εντάξει ευχαριστώ για τις συμβουλές! θα επικοινωνήσω με την γατοΟμαδα.

ρε παιδιά τη λυπαμε τόσο. με αφήνει μέχρι κ τιν κοιλίτσα να την χαϊδεύω. μήπως μπορεί κάποιος από καλαμαριά η τριγύρω να την φιλοξενήσει μεχρι να γεννήσει? Που θα γεννήσει σε καμια βδομαδά από ότι έχω καταλάβει. Γτ ι διπλανή μου κάθε φορά που ακούει Μιαου βρίζει κ φοβάμε μην δώσει καμία φόλα κ θα γίνει φονικό μετά.:cry:

Να κ φωτο

1.jpg

2.jpg

Μίλα με την Γατοομάδα.. έχουν εθελοντές και μπορεί και σπίτια φιλοξενίας.

Σου εστειλα ΠΜ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back