gelly01
Δραστήριο μέλος
Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
14-02-10
16:48
Μπραβο σου! Εκανες το καλθτερο που θα μπορουσες να κανεις με τοσα αδεσποτα στους δρομους. Ευχομαι περαστικα στην γατουλα σου .Τελικα εκαναν έκτρωση στην γατουλλα ,γιατι ηταν σε αρχικο σταδιο, και στειρωση σημερα που πηγα...και τωρα αναρρωνουμε....
Μπραβο στον συνδεσμο της Παφου για την δουλεια που κανει με τις στειρωσεις στα αδεσποτα της Κυπρου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα.
15-02-10
20:45
σας ευχαριστουμε
η γατουλλα ειναι τωρα μια χαρα
. Πραγματι πρεπει να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο στον συνδεσμο και τον ευχαριστω παρα πολυ γιατι οχι μονο στειρωνουν αλλα σώζουν καθημερινα ζωα απο γατες σκυλους μεχρι αλογα γαιδουρακια χήνες κατσικες και λαγουδακια
η γατουλλα ειναι τωρα μια χαρα
. Πραγματι πρεπει να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο στον συνδεσμο και τον ευχαριστω παρα πολυ γιατι οχι μονο στειρωνουν αλλα σώζουν καθημερινα ζωα απο γατες σκυλους μεχρι αλογα γαιδουρακια χήνες κατσικες και λαγουδακια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool