Έγκυος;;;

eleni999

Πολύ δραστήριο μέλος

Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
:)γεια σε ολουσ!!!!!!!:Dη γατινα μου ειναι περιπου 6,5 μηνων .απο οσο ξερω δεν εχει περιοδο.αλλα απο τοτε που την πηραμε κανει πολυ παρεα με εναν γατο εδω κοντα στο σπιτι!!:Pλετε να εγινε κατι??γιατι εδω και τρεισ μερεσ φαινεται πιο πρησμενη η κοιλια τησ αλλα δεν ξερω μηπωσ ειναι απο το φαγητο??:/: πωσ θα καταλαβω οτι εχει περιοδο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι γατες δεν εχουν περιοδο ή τελοσπαντων δεν μπορεις να το καταλάβεις. Ειναι πιθανό έτσι οπως το περιγράφεις να ειναι έγκυος. Αν πας σε καποιο γιατρο θα στο πιστοποιήσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.
Οι γατες δεν καταλαβαινουμε ποτε εχουν περιοδο.Και δεν σε ενδιαφερει ποτε εχει περιοδο,αλλα ποτε εχει οιστρο.Σε τετοια ηλικια μπορει μια χαρα να εχει μεινει εγκυος.Θα το καταλαβεις αν εχουν πρηστει οι θηλες της.Καλυτερα θα ηταν να την πας σε εναν κτηνιατρο κι αν στο επιβεβαιωσει να αρχισεις να σκεφτεσαι τι θα κανεις με τα γατακια.

ευχαριστω πολυ!!!!αλα πριν παω στο γιατρο μηπωσ να την ταισω πιο λιγο αυριο για να δω τα αποτελεσματα??αν ειναι εγκοσ αλλαζει η συμπερηθορα τησ???

η φουσκωμενη κοιλια δεν εχει σχεση με το φαγητο...μπορει αν δεν ειναι εγκυος να εχει παρασιτα οποτε παλι θα πρεπει να την πας στο γιατρό..

Oταν ειναι εγκυες πρηζονται λιγο οι αδενες τους, στον λαιμο. Τσεκαρετο, εγω απο εκει καταλαβαινα οτι ηταν εγκυος η ζουζου μου.

εγώ στην προηγούμενη γάτα μου το έπερνα είδηση γιατί μάδαγε η κοιλίτσα της για να κάνει φωλίτσα :)

σας ευχαριστω πολυ.καθε φορα με βοηθατε πολυ με τισ απαντησεις σας. :)θα την παω αυριο στο γιατρο. αλλα ο παππους που εχει ενα κοπαδι γατεσ μου λει οτι δεν ειναι !ας το ελπισουμε!!!δεν θελω να γινω γιαγια:)

Αμα δε θες να γινεις γατογιαγια,γιατι δεν σκεφτεσαι να τη στειρωσεις;

ευτυχως δεν ειναι !!!!!!!!!σας ετχαριστω αλλουσ !θα την παω αλλα πιο μετα .στο μεροσ που ζω.ειναι μικρο νησι και δεν εχει πολλοσ κτηνιατρ
μονο δυο που ασχολουνται κυριωσ με μεγαλα ζωα αγεκδς κι τετοια και φοβαμε να την παω εκει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back