Έγλειψε οδοντόκρεμα ανθρώπινης χρήσεως!

Shakespeare

Δραστήριο μέλος

Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
εχω πανικοβληθει, ο ρωμαιος εγλυψε λιγακι οδοντοκρεμα και αφριζει, κρυβεται και δεν μπορω να τον πιασω, σταζει σαλια... τι να κανω?????:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειανι κατι σοβαρο...απλα τον τσουζει οταν ερεθιζονται στο στομα η στομαχι σαλια βγαζουν αν μπορεσεις να τον πιασεις καπως ησυχα και με ενα βρεγμενο πανακι να του ανακουφησεις τα χειλακια του καλα θα ηταν ..αλλα μην οτον πανικοβαλεις ηδη θα εχει φαει φρικη ο κακομοιρης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισα ισα, προσπαθω με ηρεμη φωνη να τον καλοπιασω, αλλα τρυπωνει κατω απο τους καναπεδες και "βηχει"/γλυφεται και σταζει σαλια.
επλενα τα δοντια μου και εσταξε πανω του και την εγλυψε...
απλα δεν ειχα δει ποτε τετοια αντιδραση και φρικαρα με τα σαλια και τους αφρους, φοβηθηκα για τιποτα αλεργικο.. ελπιζω να ειναι οπως τα λες και να περασει γρηγορα :(

Μην ανησυχείς θα του περάσει θα συμφωνήσω οτι πρέπει να τον καθαρίσεις λίγο με καθαρό βρεγμένο πανί και εσύ σήμερα θα κοιμηθείς με κάποιον με δροσερή αναπνοή!!!Πάντως μου θυμίζει η περιγραφή την σκηνή που οι γάτες παίρνουν χάπι για τα σκουλήκια

ok, ευτυχως φαινεται αν εχει ηρεμησει τωρα και τον πηρε ο υπνος. ευχαριστω για την υποστηριξη, σορυ αλλα δεν ειμαι συνηθισμενος σε τετοια! και παλι ευχαριστω!!!

Τώρα που ηρέμησε αφαίρεσε όση μπορείς με ένα υγρό πανάκι.Μπορεί να τον έτσουζε λίγο στα χείλη του.:)

Τον καημενούλη τον Ρωμαίο μπορεί να τρόμαξε λίγο αλλά τουλάχιστον έχει δροσερή αναπνοή:)

Τον καημενούλη τον Ρωμαίο μπορεί να τρόμαξε λίγο αλλά τουλάχιστον έχει δροσερή αναπνοή:)
:lol::lol::lol:
αχχχχχ γελαμε εμεις αλλα ο ερμος πηρε μεγαλυ τρομαρα!!!!

ok, ευτυχως φαινεται αν εχει ηρεμησει τωρα και τον πηρε ο υπνος. ευχαριστω για την υποστηριξη, σορυ αλλα δεν ειμαι συνηθισμενος σε τετοια! και παλι ευχαριστω!!!
Καλημέρα!
Την επόμενη φορά να έχεις διαθέσιμα ...οδοντικό νήμα και μεσοδόντια βουρτσάκια:lol::lol::lol:!
Τι κάνει ο γατούλης?

Μια χαρά ειμαστε σημερα, στοργικοτατοι και ξεπερασαμε την τρομαρα μας. Τωρα μας μενει η Φαντασια και ο επιμονος φοβος της για την ηλεκτρικη-και μη(!!!)-σκουπα! πωπω τα γατια μου εχουν θεματα!!!! :P

Μια χαρά ειμαστε σημερα, στοργικοτατοι και ξεπερασαμε την τρομαρα μας. Τωρα μας μενει η Φαντασια και ο επιμονος φοβος της για την ηλεκτρικη-και μη(!!!)-σκουπα! πωπω τα γατια μου εχουν θεματα!!!! :P
Το θέμα με την ηλεκτρική πολύ φοβάμαι οτι το έχουν όλα τα γατιά όλου του κόσμου:D

Το θέμα με την ηλεκτρική πολύ φοβάμαι οτι το έχουν όλα τα γατιά όλου του κόσμου:D

αυτη το εχει και με την κλασσικη σκουπα ομως.. μιλαμε για τρομο!!! :P
:hmm:

αυτη το εχει και με την κλασσικη σκουπα ομως.. μιλαμε για τρομο!!! :P
:hmm:
Χα, πλάκα θα έχει!!Προσπάθησε να κάνεις παιχνίδια με την σκούπα για να την εξοικειώσεις..Ξέρεις άσε κάτω την σκούπα και παιξτε τα δαχτυλα που χάνονται και εμφανίζονται ξανά (δηλαδή τα δικά σου)στις τριχες της σκούπας..Με αυτό το παιχνίδι εμείς ξεπεράσαμε κάθε φόβο εκτος απο τους θορυβους και την ηλεκτρ. σκούπα

Χα, πλάκα θα έχει!!Προσπάθησε να κάνεις παιχνίδια με την σκούπα για να την εξοικειώσεις..Ξέρεις άσε κάτω την σκούπα και παιξτε τα δαχτυλα που χάνονται και εμφανίζονται ξανά (δηλαδή τα δικά σου)στις τριχες της σκούπας..Με αυτό το παιχνίδι εμείς ξεπεράσαμε κάθε φόβο εκτος απο τους θορυβους και την ηλεκτρ. σκούπα

Μολις η σκουπα βγαινει απο την ντουλαπα, η Φαντασια εχει γινει ηδη Λουης! :lol:

Αλλα θα προσπαθησω να το γυρισω σε παιχνιδι γιατι ειναι κριμα να φοβαται το χαζουλι με κατι τοσο γελοιο!:P

Τον φοβο για την σκούπα τον έχουμε κ εμείς κ δεν νομίζω ότι θα τον ξεπεράσουν ποτέ

Η Μυρτουλα μου που κοντευει πεντε χρονων δεν ξεπερασε ποτε τον φοβο της ηλεκτρικης σκουπας οπως και οι περισσοτερες γατες νομιζω.Ενω ξεπερασε πολυ γρηγορα τις αλλες ηλεκτρικες συσκευες που φοβοταν στη αρχη(πλυντηριο,μιξερ,πιστολακι για μαλλια κ.α) την ηλεκρικη σκουπα ποτε.Ισως κατι στην συχνοτητα του ηχου της ηλεκτρικης να ενοχλει τις γατες:hmm:

Ο ηχος του αποροφητηρα τρομαζει τις γατουλες σας??Εμενα ναι.

emena arxika fobotan tin ilektiki para polu...eksafanizotan molis tin akouge .twra trigyrnaei gyrw gyrw opote vazw alla trexei molis i skoupa paei pros t meros tis.episis fobotank ti kanoniki skoupa.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back