Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
δώθηκαν με επιτυχία σε πολύ καλούς άνθρώπους. τα 2 απο τα 4 μάλιστα έφυγαν παρεούλα, το 3 το πήρε ένα ζέυγάρι που μάλιστα μένουν κοντά στην δουλειά μου και θα μπορέσω να τον δώ κάποια μέρα και το 4 μου έφυγε χτές το πηρε μια κοπελλιά που ειναι γραφίστρια......είμαι πολύ χαρούμενη που τελικά έπεσαν τα γατουλίνια μου σε καλά χέρια.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Άυτά ειναι καλά νέα!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
δεν βιάστηκα να πώ ότι όλα πήγαν καλά, γιατί με αυτό που διάβασα για την επιστροφή της γατούλας λόγω σκύλου, με φρενάρησε ολίγον.
αλλά μετά απο 2 εβδομάδες που τα παιδιά λένε ότι όλα πάνε καλα,ε νομίζω πώς μπορώ να το ρισκάρω να πώ πώς ολα οκ!!!!!!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ωραία!Άυτά ειναι καλά νέα!
![]()
απλά μου λείπουνε πολύ!!!!!!

Mika
Δραστήριο μέλος
απλά μου λείπουνε πολύ!!!!!!![]()
Πολυ καλα νεα!! Και εγω οταν πηρα τα μικρα μου, πολυ λυπηθηκα την κοπελα που μουτα εδωσε, πολυ κλαμα ειχε ριξει.
Και εγω οποτε εβρισκα σπιτια για μικρα το ιδιο..Αλλα ειναι βασικο να ειναι καλα σπιτια και ετσι νιωθεις οκ
Εξαλλου σε λιγο θα εχεις αλλα μωρα!!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Πολυ καλα νεα!! Και εγω οταν πηρα τα μικρα μου, πολυ λυπηθηκα την κοπελα που μουτα εδωσε, πολυ κλαμα ειχε ριξει.Και εγω οποτε εβρισκα σπιτια για μικρα το ιδιο..Αλλα ειναι βασικο να ειναι καλα σπιτια και ετσι νιωθεις οκ
Εξαλλου σε λιγο θα εχεις αλλα μωρα!!
![]()
ναι,ναι....θα έχω σιαμεζούλια!!!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
πόσο μηνών? αγοράκια-κοριτσάκια?
Για τα τρία τα απ' έξω ενδιαφέρομαι... Ειδικά για την γκριζούλα... Δες εδώ:
https://www.mypetz.gr/showthread.php...%F3%F0%EF%F4%EF%EF%E9%EA%EF%E3%DD%ED%E5%E9%DC
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Για τα τρία τα απ' έξω ενδιαφέρομαι... Ειδικά για την γκριζούλα... Δες εδώ:
https://www.mypetz.gr/showthread.php...%F3%F0%EF%F4%EF%EF%E9%EA%EF%E3%DD%ED%E5%E9%DC
ναι, την έχω δεί την κουκλίτσα.....θα κοιτάξω και θα σε ενημερώσω....πόσο μηνών ειναι????
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Πρέπει να είναι περίπου 7-8 μηνών.
οκ, θα δούμε..!!!!
Θυμαμαι και εγω οταν εδωσα το αγαπημενο μου μωρο της σαρδελας, το σαρδελο(
) ειχα παει στην τουαλετα και εκλαιγα για να μην με δει το κοριτσακι που το πηρε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool