Έδωσα όλα τα γατάκια της Blackie επιτυχώς!!

Vana Balafa

Δραστήριο μέλος

Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πώ, πώς τα γατάκια που είχαμε αποκτήσει απο την ατακτούλα Blackie, και τον πολύ άνδρα Ρούπι,
δώθηκαν με επιτυχία σε πολύ καλούς άνθρώπους. τα 2 απο τα 4 μάλιστα έφυγαν παρεούλα, το 3 το πήρε ένα ζέυγάρι που μάλιστα μένουν κοντά στην δουλειά μου και θα μπορέσω να τον δώ κάποια μέρα και το 4 μου έφυγε χτές το πηρε μια κοπελλιά που ειναι γραφίστρια......είμαι πολύ χαρούμενη που τελικά έπεσαν τα γατουλίνια μου σε καλά χέρια.......:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως έχεις κανέναν άλλο να ενδιαφέρεται για γατούνια;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πόσο μηνών? αγοράκια-κοριτσάκια?

Ωραία!:) Άυτά ειναι καλά νέα!:)

καλημέρα Ισμήνη, ναι, ναι πολύ καλά νέα......
δεν βιάστηκα να πώ ότι όλα πήγαν καλά, γιατί με αυτό που διάβασα για την επιστροφή της γατούλας λόγω σκύλου, με φρενάρησε ολίγον.
αλλά μετά απο 2 εβδομάδες που τα παιδιά λένε ότι όλα πάνε καλα,ε νομίζω πώς μπορώ να το ρισκάρω να πώ πώς ολα οκ!!!!!!

απλά μου λείπουνε πολύ!!!!!!:(

Πολυ καλα νεα!! Και εγω οταν πηρα τα μικρα μου, πολυ λυπηθηκα την κοπελα που μουτα εδωσε, πολυ κλαμα ειχε ριξει.:( Και εγω οποτε εβρισκα σπιτια για μικρα το ιδιο..Αλλα ειναι βασικο να ειναι καλα σπιτια και ετσι νιωθεις οκ:) Εξαλλου σε λιγο θα εχεις αλλα μωρα!!:up:

Πολυ καλα νεα!! Και εγω οταν πηρα τα μικρα μου, πολυ λυπηθηκα την κοπελα που μουτα εδωσε, πολυ κλαμα ειχε ριξει.:( Και εγω οποτε εβρισκα σπιτια για μικρα το ιδιο..Αλλα ειναι βασικο να ειναι καλα σπιτια και ετσι νιωθεις οκ:) Εξαλλου σε λιγο θα εχεις αλλα μωρα!!:up:

ναι,ναι....θα έχω σιαμεζούλια!!!!!

πόσο μηνών? αγοράκια-κοριτσάκια?

Για τα τρία τα απ' έξω ενδιαφέρομαι... Ειδικά για την γκριζούλα... Δες εδώ:
https://www.mypetz.gr/showthread.php...%F3%F0%EF%F4%EF%EF%E9%EA%EF%E3%DD%ED%E5%E9%DC

Για τα τρία τα απ' έξω ενδιαφέρομαι... Ειδικά για την γκριζούλα... Δες εδώ:
https://www.mypetz.gr/showthread.php...%F3%F0%EF%F4%EF%EF%E9%EA%EF%E3%DD%ED%E5%E9%DC

ναι, την έχω δεί την κουκλίτσα.....θα κοιτάξω και θα σε ενημερώσω....πόσο μηνών ειναι????

Πρέπει να είναι περίπου 7-8 μηνών.

Τυχερη!
Θυμαμαι και εγω οταν εδωσα το αγαπημενο μου μωρο της σαρδελας, το σαρδελο(:rolleyes: ) ειχα παει στην τουαλετα και εκλαιγα για να μην με δει το κοριτσακι που το πηρε!:blink: :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back