Έκανα το σωστό;

HaXBoX

Νεοφερμένο μέλος

Ο HaXBoX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Περπατούσα σπίτι να πάρω ενα CD και βλέπω ενα γατάκι να περνάει τον δρομο, έψαχνε να φάει, δεν είχα να του δώσο τιποτα να φάει, είμουν και άφραγκος να του αγοράσω κάτι να φάει, το χάιδεψα και συνέχισα τον δρόμο μου.
Καθώς ξεκίνισα, με ακολουθού σε, εγω αναροτίομουν τορα τι θα κανω μηπως τον ψάχνει η μαμά του; τι να κανω τι να κάνω ε το πήρα μαζί μου σπίτι, με ακολούθησε βασικα.. ειχα μερικά κομματια πάριζας το τάισα, αλλα δέν είχα γάλα να του δοσώ.. τέλος πάντον το άφησα να μείνει στην αποθήκη μου (χωρις ηγρασια, μέτρια θερμοκρασία στους 18 βαθμους, αρκετή τροφη)
θα ήθελα να μείνει μαζι μου σπιτι αλλα η γονείς μου ειναι σπασαρχ****

Τωρα ομως σκέυτομαι, δεν το ψάχνει καμια μητέρα του; δεν την βρήκα εκει τρυγήρο.. το άφησα να κοιμηθει στην αποθήκη.
αν τελικά δεν θα έχει μητέρα, δεν θα μπορέσει να επιβιώσει. καμία ξένη γατα θα μοιραστεί το φαι μαζί του.
το γατάκι ειναι θυλικό περίπου 2 μηνών. την ονόμασα Τζένη. :redface:

και την τελευταία μπουκία να είχα θα την μοιραζώμουν. οι γάτες ειναι απίστευτα πλάσματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ¨εκανα το σωστό;

Το σωστο εκανες... Τα περισσοτερα μωρα..δυστυχως πεθαινουν οταν ειναι αδεσποτα..:( αυτο που με προβληματιζει μονο..ειναι αυτο που ειπες για τους γονεις σου..
Δυο μηνων..δεν χρειαζεται απαραιτητα γαλα..μπορεις να του δινεις ξηρη τροφη για γατακια,που θα βρεις σχε κτηνιατρεια.Μην του δινεις αλλαντικα..και γενικα την τροφη που τρωμε εμεις..δεν κανει.Αν μπορεις πηγαινε το στον κτηνιατρο για να του δωσει χαπακια για τις αποπαρασιτωσεις,και για να δει την κατασταση του.Φροντιζε το να ειναι στα ζεστα..ειναι πολυ σημαντικο αυτο.Απο εκει κα περα..πιστευεις οτι οι γονεις σου θα το δεχτουνε για μεσαα στο σπιτι;;; Προσπαθησε να τους πεισεις οτι δεν κινδυνευουν απο τιποτα.Εχει παρα πολλα αρθρα το σαιτ..για να ενημερωθεις.Σας ευχομαι τα καλυτερα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο σου που το πηρες το γατουνακι:clapup:!!! Συμφωνω με την Πουπουλινα. Πραγματικα απο τα γατακια δεν μπορεις να παθεις τιποτα ευχομαι και εγω απο την πλευρα μου οτι καλυτερο!!! Αναμενουμε νεα σας!!!!!

Δεν το κόβο να μένει στο σπίτι.
οι γονείς μου ειναι εντελος άκαρδοι με τα ζώα. αλλα δεν με νοιαζει, τουλαχιστον θελω να του φτίαξω κατι που να βολέβει.. και να ειναι αρκετο. δυστιχως δεν μπορω να του κανω ενα χωρο παράδισο. αλλα πιστέβω να το βολέβει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εννοείς ότι το γατάκι θα είναι μόνο του σε κάποια αποθήκη;

Έχε υπόψη σου ότι οι γάτες είναι συντροφικά ζωάκια. Υπάρχει περίπτωση κάποια μέρα που θα λείπεις από το σπίτι να ανοίξουν την πόρτα ο γονείς σου και να το διώξουν;

Αν υπάρχει αυτή η πιθανότητα ίσως θα ήταν καλύτερα να αναρτήσεις μια αγγελία για να υιοθετηθεί το καημενούλι από κάποιον που το θέλει.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Έκανες πολύ σωστά που πήρες τη γατούλα! Μπράβο κι από μένα. Θα είναι μια χαρά με τροφή για γάτες, έχουν ο, τι χρειάζεται
για να δυναμώσει. Μην της δίνεις γάλα ή ανθρώπινο φαγητό, δεν της προσφέρει τίποτα και ίσως της δημιουργήσει και θέματα με το στομάχι.
Επίσης φτιάξε της μια λεκάνη με άμμο για να μπορεί εκεί να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της φύσης. ;)

Κατά τα άλλα μακροπρόθεσμα θα πρέπει κι εγώ να σου επισημάνω ότι η γατούλα δεν μπορεί να ζήσει στο γκαράζ. Χρειάζεται ιατρική φροντίδα και στη συνέχεια στείρωση, και πέρα από αυτό φυσικά την συγκατοίκηση με το αφεντικό της. Ένας κλειστός ασφαλής χώρος της αρκεί προσωρινά αν
δεν υπάρχει καλύτερη λύση, αλλά μόνιμα θα χρειαστεί κανονικό σπίτι.
Για αυτό το λόγο θα σου πρότεινα να βάλεις μια αγγελία σε αυτό το σάιτ για να βρει επίσημα σπίτι. Μια φωτογραφία θα βοηθούσε.

Μπράβο και πάλι, η γατούλα ήταν τυχερή που σε βρήκε.

Έκανες καλά
μπράβο σου.

αλλά αν νομίζεις πως δε θα μπορέσεις να το κρατήσεις στο σπίτι
βάλε μια φωτογραφία του
να την προωθήσουμε στο facebook
και να του βρούμε σπίτι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back