Έκανε στείρωση!

Mariannioum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα.
Γεια σας, Έχω ένα γάτο Σιάμ τον λένε Σάκη είναι 8μηνών και πριν μια βδομάδα του έκανα στείρωση. Κατάλαβα ότι έπρεπε να του κάνω επειδή νιαούριζε συνέχεια και ήθελε να ζευγαρώσει αλλά δεν μπορούσε. Τον πήγα στο κτηνίατρο και μου είπε να του κάνω στείρωση. Του έκανα και παρόλα αυτά νιαουρίζει , έχει παράξενη συμπεριφορά, βγαίνει έξω και μαλώνει με τις άλλες γάτες είμαι πολύ στεναχωριμένη γιατί με γρατζουνάει και δεν θέλει πια να τον παίρνω αγκαλιά:( Βοηθήστε με. Σας παρακαλώ απαντήστε μου! Ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω οτι τα αρσενικά αν έχουν ήδη αρχισει να ''ψάχνουν'' περνάει λιγος καιρός μετα τη στείρωση για να ηρεμήσουν.Περίμενε λίγες μέρες.Επισης βεβαιώσου οτι δεν έχει κάτι άλλο, μήπως πονάει κάπου δηλ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ο δικός μου αν και στειρώθηκε πριν τον οίστρο έκανε αρκετές μέρες να ηρεμήσει. Μην ανησυχείς, με τον καιρό θα ησυχάσει και αυτός και εσύ.:)

Σου'χει θυμώσει λιγο που τον ταλαιπώρησες αλλά θα του περάσει..έτσι έκανε και μια δική μου γάτα όταν την είχα στειρώσει...έτσι κάνει και ο γάτος που έχω τώρα (που δεν τον έχω στειρώσει) κάθε φορά που γυρίζουμε από τον κτηνίατρο:P

Μην ανησυχείς καθόλου, θα του περάσει σίγουρα. Οι γατούληδες μετά τη στείρωση εμφανίζουν καμιά φορά ...τζαναμπέτικη συμπεριφορά :) !Εγώ π.χ. όταν στείρωσα τον γατούλη μου δεν αντιμετώπισα βέβαια ... μούτρα, αλλά με εκδικήθηκε διαφορετικά ! Έκανε τσίσα ο κύριος εκτός της άμμου για 2-3 μέρες στην περιοχή που πριν τη στείρωση συνήθιζε να .. ραντίζει για να μαρκάρει την περιοχή του - οι παλιές αγαπημένες συνήθειες κόβονται δύσκολα ...!) Ήταν και ο δικός μου λίγο ανήσυχος αλλά αποσπώντας του συνεχώς την προσοχή με ένα καινούργιο παιχνίδι που του πήρα για να τον καλοπιάσω έστρωσε σιγά - σιγά. Άσε που τώρα πια νομίζω ότι είναι πιο παιχνιδιάρης και ζωηρός από πριν - παράδοξο εεε ;

Όταν έχει ξεκινήσει η διαδικασία με τις ορμόνες λογω οιστρου μην περιμένεις από την μία μέρα στην άλλη να ηρεμήσει δώστου λίγο χρόνο και άφησέ τον να σε πλησιάσει αυτός μην τον πιέζεις....Θα δείς ότι σε λίγο όλα θα πάνε καλά...φρόντιζε τον και άστον να έρθει αυτός για αγκαλιές και χάδια...μην στενοχωριέσαι όλα θα πάνε καλά στο τέλος!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back