staman2
Περιβόητο μέλος
Αν τελειωνει στις επτα δυστυχως δε θα μπορεσω να συμμετεχω...Το τελευταιο αεροπλανο φευγει επτα και μιση και δε θα προλαβω να παω απο Σαλαμινα στο Ελ.Βενιζελος.![]()
Και φυσικά Δώρα μου αν είναι αδύνατον να λείψεις έτσι κανονικά , από την στενοχώρια σου θα αρρωστήσεις. Εννοείταικοίτα να δεις πώς έσπασε ο διάολος το ποδάρι του θα αρρωστήσεις αυτή την ημέρα..![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Νεκταρία αυτα που έχω πρασινίσει, δηλ το διεθνές διαβατήριο και το μικροτσιπ είναι μάλλον για όσα ταξιδεύουν από εξωτερικό ή και από άλλο μέρος αεροπορικώς έ? Και το μικροτσιπ επίσης?ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΤΑΣ
FELINE FEDERATION OF GREECE
14, Rousvelt STR - GR 18900 – ATHENS-Salamina
TEL:+30210 4656509, FAX: +30(2)10-90 11 038
Nasional Bank (Swift-code) ( ETHNGRAA) Account.Nr.185/612616-21
I n v i t a t i o nSALAMIS International cat-show Sunday, March 22th 2009,Flamingo Hall, Salamis IslandTel. +210-4651 181
Duration: 10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30,Health-Certificate: Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU)
Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), , Mrs. M. Cristina Kowalczuk (All breed),
Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 10 ? Registration deadline:March 12th
Hotels: “ Gavril”Class B , single room 40 euro,double 45 euro. (Breakfast 5 euro/person
For more information nektaria@nektarcats.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νεκταρια! Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες...
Τις εστειλα και στους Ιταλους! Δωρακι συμφωνω για δηλωση "ασθενειας" τη Δευτερα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νεκταρια, οπως ρωτα κι η Αναστασια EU passport και τσιπ εμεις οι "ντοπιοι"Νεκταρία αυτα που έχω πρασινίσει, δηλ το διεθνές διαβατήριο και το μικροτσιπ είναι μάλλον για όσα ταξιδεύουν από εξωτερικό ή και από άλλο μέρος αεροπορικώς έ? Και το μικροτσιπ επίσης?
χρειαζομαστε? 
staman2
Περιβόητο μέλος
Πολύ καλή η ιδέα για το σάιτ του ΕΟΓ. Περιμένουμε το καινούργιο θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!
Πριν πιο πάνω σε ρώτησα κατι για τα γατάκια σχετικά με την ανακοίνωση της έκθεσης. Για δες το σε παρακαλώ για να ξέρω...και απάντησε μου. Σ΄ευχαριστώ

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Oχι δεν νομιζω,αυριο θα το συζητησουμε ομως.Οσο για το αντιλυσσικο πρεπει να γινει για οσους ταξιδεψουν με αεροπλανο και εντος Ελλαδας.Νεκταρια, οπως ρωτα κι η Αναστασια EU passport και τσιπ εμεις οι "ντοπιοι"χρειαζομαστε?
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Φωτεινη θα φερεις κανενα Βιρμανακι εσυ μαζι σου στην Εκθεση?
Όχι. Θα μπορούσα να φέρω τον Ντακίρι, καθότι κοινωνικός και δε στρεσάρεται εύκολα.. αλλά θα είναι ταλαιπωρία τόσες ώρες και δεν έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό (κλουβί - σουίτα
) για τέτοιο εγχείρημα. Και επιπλέον για ποιό λόγο να διαγωνιστεί; Να ήθελα να τον ζευγαρώσω, ΟΚ..αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Επομένως, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε όσα Βιρμανάκια θα πάρουν μέρος για να βγάλουν τη ράτσα ασπροπρόσωπη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να πω επισης για τα κλουβια οτι δεν θα ειναι τα κλασικα με τα καγκελαΌχι. Θα μπορούσα να φέρω τον Ντακίρι, καθότι κοινωνικός και δε στρεσάρεται εύκολα.. αλλά θα είναι ταλαιπωρία τόσες ώρες και δεν έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό (κλουβί - σουίτα) για τέτοιο εγχείρημα. Και επιπλέον για ποιό λόγο να διαγωνιστεί; Να ήθελα να τον ζευγαρώσω, ΟΚ..αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Επομένως, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε όσα Βιρμανάκια θα πάρουν μέρος για να βγάλουν τη ράτσα ασπροπρόσωπη
![]()
Θα ειναι της Royal που φροντισε η Νεκταρια να προμηθευτει και ειναι πολυ μεγαλα με μεγαλα παραθυρα και σιτα! 

moukelis
Επιφανές μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Να πω επισης για τα κλουβια οτι δεν θα ειναι τα κλασικα με τα καγκελαΘα ειναι της Royal που φροντισε η Νεκταρια να προμηθευτει και ειναι πολυ μεγαλα με μεγαλα παραθυρα και σιτα!
![]()
Μια χαρά! Μες τη χλίδα τις βλέπω τις γατούλες

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οχι! Το αναλαμβανει ο διοργανωτηςΧρειαζεται να φερουμε εμεις κλουβακι;
και τα συγκεκριμενα θα σας αρεσουν πολυ! 
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε εχω φαγωθει να τα βρω στο Internet και δεν τα βρισκω πουθεναΠολυ ωραια,ανυπομονουμε να τα δουμε!

Fotini
Διάσημο μέλος
μωρε εχω φαγωθει να τα βρω στο Internet και δεν τα βρισκω πουθενα![]()
Πώς ακριβώς λέγονται τα κλουβάκια έκθεσης στα αγγλικά;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για δωσε cat show shelter....Πώς ακριβώς λέγονται τα κλουβάκια έκθεσης στα αγγλικά;![]()

Fotini
Διάσημο μέλος
Σε αυτή την έκθεση (στη Μανιτόμπα
) ήταν χορηγός η Royal Canin..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι αυτα ειναι της sturdi products... τα ξερω καλα...κανουν γι'αυτη τη δουλεια...της Royal ειναι πιο μεγαλα και με πιο μεγαλα ανοιγματα!μμμ...μήπως κάτι τέτοιο;![]()
Νεκταρια βγαλε μας μια φωτο απο αυτα που σου εστειλε η Royal αν μπορεις!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Νομιζω οτι απαντησα,αν ειναι για κατι αλλο πες μουΝεκταρίνι καλημέρα!!
Πολύ καλή η ιδέα για το σάιτ του ΕΟΓ. Περιμένουμε το καινούργιο θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!
Πριν πιο πάνω σε ρώτησα κατι για τα γατάκια σχετικά με την ανακοίνωση της έκθεσης. Για δες το σε παρακαλώ για να ξέρω...και απάντησε μου. Σ΄ευχαριστώ![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εδώ έχει κλοουβάκια αν εννοείτε αυτά, ίσως λέγονται show cages
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool