moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

..ουτε και μεις καταφεραμε να ερθουμε ..ελπιζουμε του χρονου!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

, έκανα κι εγώ ένα πέρασμα από εκεί και χάρηκα που ξαναείδα τη Γιούλη και την Αντωνία και που γνώρισα την κυρία Νεκταρία (
), την Αναστασία, την Κατερίνα με τα φοβερά της ραγκντολάκια... Τι καταπληκτικές γάτες! Από την πρώτη μέχρι την τελευταία!!! Τα Μέην Κουν, τα Εξωτικά και τα Περσικά, τα silver tabby και μη Βρετανάκια, τα Αγκύρας, οι Σφυνξ... Θα μπει κανείς να μας πει για τα βραβεία; Δώρα, τελικά δε διαγωνίστηκε ο Σείριος;

moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

πειτε μας βρε παιδια ποια γατακια βραβευτηκαν

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Φωτογραφιες κοριτσια δεν εβγαλα ουτε μια ,αν και ειχα την μηχανη μαζι μου.Ηταν τοση η ενταση που ουτε το θυμηθηκα.Ειχαμε και καποιον φωτογραφο αν δεν κανω λαθος.Αν μπορει να επικοινωνησει καποιος μαζι του να μου στειλει μερικες...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλημερα!Καλημερα σε ολους.Τολμω να πω οτι υπηρξε η καλυτερη διοργανωση του ομιλου.Ενα κομματι της επιτυχιας αυτης σιγουρα ειναι δικο σας και σας ευχαριστω.Τι απεγινε τελικα με το σκυλακι και με το αδεσποτολογιο.Βοηθησαμε αρκετα η οχι?
Φωτογραφιες κοριτσια δεν εβγαλα ουτε μια ,αν και ειχα την μηχανη μαζι μου.Ηταν τοση η ενταση που ουτε το θυμηθηκα.Ειχαμε και καποιον φωτογραφο αν δεν κανω λαθος.Αν μπορει να επικοινωνησει καποιος μαζι του να μου στειλει μερικες...![]()
Ευχαριστουμε ολους οσους ηρθαν και μας επισκεφτηκαν και μας βοηθησαν!

τι να πω....Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω Νεκταρια....
Ηταν Εκθεση Ευρωπαικων προδιαγραφων....οσο για την προσελευση....
Δεν το περιμενα να ερθει τοσος κοσμος

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Κι εγω θελω καμια φωτο μωρε παιδια....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ο Ολιο βγηκε πρωτος στη γατα σπιτιου στα μακρυτριχα....καλημερα σε ολους
πειτε μας βρε παιδια ποια γατακια βραβευτηκαν![]()
Η Αναστασια με το Περση ΣΑΡΡΩΣΕ και με το Σεβαχ της

Το Σεμελακι κι αυτο Σαρρωσε

Και κλασικα η Νεκταρια με μωρα και μεγαλα εντυπωσιασε, αφησε αναυδες τις κριτες και το κοσμο και πηρε μεγαλα βραβεια!!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Καμμια φωτο υπαρχει?

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ο Ολιο βγηκε πρωτος στη γατα σπιτιου στα μακρυτριχα....
Και κλασικα η Νεκταρια με μωρα και μεγαλα εντυπωσιασε, αφησε αναυδες τις κριτες και το κοσμο και πηρε μεγαλα βραβεια!!
μπραβο σε ολες σας κοριτσια

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Συγχαρητήρια!!!Ο Ολιο βγηκε πρωτος στη γατα σπιτιου στα μακρυτριχα....

moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Λυπηθηκα για τον Σειριο
....Ποτε θα ξαναβρεθουμε?Τις φωτο αν θες στειλτες στο μειλ μου.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τι Γατος!!! ΑΙΛΟΥΡΟΣΟ Sebastian (Jambi) Best of Best over all neuter.Photo???![]()

Ευχαριστουμε πολυ!!!Συγχαρητήρια!!!![]()
Η Δωρα...ειναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ ανθρωπος...Τελος . -Δωρακι μου,χαρηκα πολυ που σε γνωρισα,εισαι superΛυπηθηκα για τον Σειριο
....Ποτε θα ξαναβρεθουμε?
Τις φωτο αν θες στειλτες στο μειλ μου.
moukelis
Επιφανές μέλος
Γιουλη σταματα να με δυσφημεις.

Havana
Διάσημο μέλος
Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν τις γάτες!
Πραγματικά η έλευση του κόσμου ήταν απίστευτη!
Τα όποια παράπονα για την διοργάνωση που μας κάνατε τα κρατάμε στο μυαλό μας και την επομένη φορά θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι και καλύτεροι!
Ευχαριστούμε πολύ το κτηνιατρικό κέντρο γάτας και την Αλίκη Δέγλερη για την κτηνιατρική τους φροντίδα κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Επίσης να ευχαριστήσω τη Βιβή και όλα τα κορίτσια που έφεραν τα house cats πραγματικά χωρίς εσάς η έκθεση δεν θα είχε την ίδια δύναμη!
Σας χρωστάμε πολλά!

Την strayshelp και το adespotologio που ήταν εκεί να ξεδιψάσουν το κόσμο, να προώθησουν ζωάκια που έχουν αναγκη απο σπίτι και να δώσουν στην έκθεση μια νότα ζωοφιλίας!
(είσασταν super ομάδα, πολύ λυπήθηκα που δεν κατάφερα να είμαι μαζί σας ...ομως φορούσα μπλουζάκι μας
)Πολύ χάρηκά για τον τίτλο της Σέμελης !
Ηταν ένα πολύ δυνατό και αγαπημένο Βιρμανάκι!

χάρηκα πολύ που είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω απο κοντά μια πολύ καλή εκτροφέα τη Νατάσα Στρέκερ που έχει σήμερα ένα απο τα πιο μυθικά εν ενεργεία εκτροφειά περσικών !

Εντύπωση μας έκανε η δυνατή παρουσία της Γάτας Αιγαιου , είναι τιμή μας να έχουμε τέτοιες συμμετοχές στην έκθεση.
ευχαριστω όλους του φίλους μου που ήταν εκεί!
την ακούραστη μαμά μου ...(χε χε)
και να πώ οτι μετα απο αυτή την εμπειρία, ένιωσα πιο κοντά μου τις γάτες μου στις οποίες χρωστάω πολλά, και ειδικα στο πολύτιμοτερο διαμάντι μου τον Ωκεανό ο οποίος αδικήθηκε φανερά και προκλητικά, με αποτέλεσμα να δείξουν την δυσσαρέσκεια τους οι άλλοι κριτές.
Ωκεανέ για μένα είσαι ο Καλύτερος
καλη ανταμωση στη Βουλγαρία!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε παρακαλω δωστης ενα φιλι απο εμενα...Αισθανομαι τοσο ασχημα που δεν την αφησα να χαιδεψει το Σεμελακι...

Αλλα οι Καταλινες ηταν ανενδοτες...Κανεις δεν θα αγγιζει τα γατια...γιατι μπορει κατι να μεταφερει απο το ενα στο αλλο...κι αυτο γινεται στις εκθεσεις...εκεινες χασανε γατακια και κινδυνεψαν πολλες γατες τους απο ιο εκθεσης
εχουμε και τη Καλυψω που μαλλον περιμενει γατακια....
Ενταξει Δωρακι???
moukelis
Επιφανές μέλος
Ενα μεγαλο μπραβο και στο αδεσποτολογιο και στην γλυκυτατη Κλειαννα,ειχαν ενα μεγαλο χαμογελο ζωγραφισμενο στο προσωπο τους και εκαναν εξαιρετικη προωθηση στα γατουνια!(και στα εκτακτα σκυλομπια)
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι δεν ειμαστε μαζι,εφυγε χτες μετα την Εκθεση,ειχε και τα μωρακια μαζι και δε γινοταν να καθυστερησει.Δεν πειραζει,νομιχω οτι το καταλαβε και δεν υπαρχει προβλημα.Δωρα ειναι η Αλικη κοντα σου???
Σε παρακαλω δωστης ενα φιλι απο εμενα...Αισθανομαι τοσο ασχημα που δεν την αφησα να χαιδεψει το Σεμελακι...
Αλλα οι Καταλινες ηταν ανενδοτες...Κανεις δεν θα αγγιζει τα γατια...γιατι μπορει κατι να μεταφερει απο το ενα στο αλλο...κι αυτο γινεται στις εκθεσεις...εκεινες χασανε γατακια και κινδυνεψαν πολλες γατες τους απο ιο εκθεσηςεχουμε και τη Καλυψω που μαλλον περιμενει γατακια....
Ενταξει Δωρακι???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool